Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

ce penal suna , cica, "iesim dupa cs la club" :rofl1:

scz nu m-am putut abtzine :lol:

@distractie placuta =o

ma,eu am vrut sa le las contul,dar tipa la mine sa joc eu dreaq..asa ca pielea mea,trag o fuga pana acasa...

chiar ca a sunat misto...

@sadi,iti explic eu mai multe,nu doar la mu ,ci si de faculta,merge treaba original,doar sa ai material bun.

Posted

haidi breeee, vino! ca am si uitat cum arati :))

sunt ixi bixi trixi wixi :D capisci? :D ai uitat de sticla aia de vin beiuta in graba.. de pasta de dintzi in urechea lu vlad.. etc ect :))

la naighba

in puii mei :D

Posted

sunt ixi bixi trixi wixi :D capisci? :D ai uitat de sticla aia de vin beiuta in graba.. de pasta de dintzi in urechea lu vlad.. etc ect :))

de pasta de dinti n-am uitat si nici de prezervativu roz al lu tomita :)) da de sticla nu mai tin minte :-?

Posted

Eu pe 31 nu pot...avem eventul de CS la 9....

Vai saracutul de tine...asta da motiv sa nu apari. :))

Posted

Cand ai examen wa si ia explica u la nenea aici ce si cum :kar:

abia pe 20 mai am,merge sa copiezi la greu,alea erau gresite unele,dreaq sa le ia,daca le aveam bune luam examenul lejereanu...

atunci nu fac, stati in picioare :P

fa de la 5,unii dintre noi nu putem sta decat pana la 8 si un pic...oricum seara o ardem printr-un club ceva...

Posted

:readthis: Sa inceapa inscrierile ! Me in :yum:

Vin la 5 sa pleec la 8 ? la ce naiba mai vin ?Cand ma incalzesc mai tare pleaca lumea ca se darama Castelu :crazy:

Posted

de pasta de dinti n-am uitat si nici de prezervativu roz al lu tomita :)) da de sticla nu mai tin minte :-?

sini era sefu' sticlei. :))

OT:mi-au spus baietii ca mi-au pregatit o mica petrecere aksa si nu am cum sa ajung. va urez dixtraxie placuta totusi :D

Posted

sini era sefu' sticlei. :))

OT:mi-au spus baietii ca mi-au pregatit o mica petrecere aksa si nu am cum sa ajung. va urez dixtraxie placuta totusi :D

Da-te ""lovit"" ...numai gura de unii ...Unde e gather,cand la ce ora ...apoi scz am fost ""retinut"" bleah :violent:

Posted

sharku .. pe 1 e ziua mea.. crede-ma ca as fi venit daca eram banker sau un pui de rambo sa rezist la bautura si oboseala :)

Bro ...nu e necesar sa fii prezent (ca mine) de la 5 pana te dau afara ospatarii..dar sa iti arati fata o ora si sa stai la o barfa...cred ca se poate :nanana:

Nu cred ca tovarasii iti fac party cu Fripteuze ...scz cu Stripteuze de la ora 5-6 :crazy:

Posted

Bro ...nu e necesar sa fii prezent (ca mine) de la 5 pana te dau afara ospatarii..dar sa iti arati fata o ora si sa stai la o barfa...cred ca se poate :nanana:

Nu cred ca tovarasii iti fac party cu Fripteuze ...scz cu Stripteuze de la ora 5-6 :crazy:

Pai el face cam 4 ore dus si 4 intors :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...