garrone21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ce penal suna , cica, "iesim dupa cs la club" :rofl1: scz nu m-am putut abtzine :lol: @distractie placuta =oma,eu am vrut sa le las contul,dar tipa la mine sa joc eu dreaq..asa ca pielea mea,trag o fuga pana acasa...chiar ca a sunat misto...@sadi,iti explic eu mai multe,nu doar la mu ,ci si de faculta,merge treaba original,doar sa ai material bun.
bunny Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 @sadi,iti explic eu mai multe,nu doar la mu ,ci si de faculta,merge treaba original,doar sa ai material bun.Evident, ce pielea ta. :D
bomeey Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 haidi breeee, vino! ca am si uitat cum arati sunt ixi bixi trixi wixi :D capisci? :D ai uitat de sticla aia de vin beiuta in graba.. de pasta de dintzi in urechea lu vlad.. etc ect la naighba in puii mei :D
LuckyShot Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 sunt ixi bixi trixi wixi :D capisci? :D ai uitat de sticla aia de vin beiuta in graba.. de pasta de dintzi in urechea lu vlad.. etc ect de pasta de dinti n-am uitat si nici de prezervativu roz al lu tomita da de sticla nu mai tin minte :-?
SHARK_BITE Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Eu pe 31 nu pot...avem eventul de CS la 9.... :angry1: Iti dau un CS de zici ce te-a lovit trenu'....ai timp sa stai si sa ajungi si la event :violent:
Guest -ONY- Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Eu pe 31 nu pot...avem eventul de CS la 9.... Vai saracutul de tine...asta da motiv sa nu apari.
garrone21 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a pus Oana piciorul in prag...la ce ora pana la urma ?
qudsieh Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a pus Oana piciorul in prag...la ce ora pana la urma ? Cand ai examen wa si ia explica u la nenea aici ce si cum :kar:
LuckyShot Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 maine vreau nr aproximativ al muistilor care vin ca fac rez. am sa fac de la 5. e bine?
SHARK_BITE Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 maine vreau nr aproximativ al muistilor care vin ca fac rez. am sa fac de la 5. e bine?Ete PARTZ !(vba ta) :crazy: :nanana:
garrone21 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cand ai examen wa si ia explica u la nenea aici ce si cum :kar:abia pe 20 mai am,merge sa copiezi la greu,alea erau gresite unele,dreaq sa le ia,daca le aveam bune luam examenul lejereanu...atunci nu fac, stati in picioare :Pfa de la 5,unii dintre noi nu putem sta decat pana la 8 si un pic...oricum seara o ardem printr-un club ceva...
SHARK_BITE Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :readthis: Sa inceapa inscrierile ! Me in :yum:
qudsieh Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :readthis: Sa inceapa inscrierile ! Me in :yum:Vin la 5 sa pleec la 8 ? la ce naiba mai vin ?Cand ma incalzesc mai tare pleaca lumea ca se darama Castelu :crazy:
bomeey Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 de pasta de dinti n-am uitat si nici de prezervativu roz al lu tomita da de sticla nu mai tin minte :-? sini era sefu' sticlei. OT:mi-au spus baietii ca mi-au pregatit o mica petrecere aksa si nu am cum sa ajung. va urez dixtraxie placuta totusi :D
SHARK_BITE Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sini era sefu' sticlei. OT:mi-au spus baietii ca mi-au pregatit o mica petrecere aksa si nu am cum sa ajung. va urez dixtraxie placuta totusi :D Da-te ""lovit"" ...numai gura de unii ...Unde e gather,cand la ce ora ...apoi scz am fost ""retinut"" bleah :violent:
increatu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nu putem lasa totusi pe duminica ca eu nush dak pot ajunge sambata :-|
bomeey Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sharku .. pe 1 e ziua mea.. crede-ma ca as fi venit daca eram banker sau un pui de rambo sa rezist la bautura si oboseala :)
SHARK_BITE Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sharku .. pe 1 e ziua mea.. crede-ma ca as fi venit daca eram banker sau un pui de rambo sa rezist la bautura si oboseala :)Bro ...nu e necesar sa fii prezent (ca mine) de la 5 pana te dau afara ospatarii..dar sa iti arati fata o ora si sa stai la o barfa...cred ca se poate :nanana: Nu cred ca tovarasii iti fac party cu Fripteuze ...scz cu Stripteuze de la ora 5-6 :crazy:
stely_yoo Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bro ...nu e necesar sa fii prezent (ca mine) de la 5 pana te dau afara ospatarii..dar sa iti arati fata o ora si sa stai la o barfa...cred ca se poate :nanana: Nu cred ca tovarasii iti fac party cu Fripteuze ...scz cu Stripteuze de la ora 5-6 :crazy:Pai el face cam 4 ore dus si 4 intors :crazy:
SHARK_BITE Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Pai el face cam 4 ore dus si 4 intors :crazy:Whatever o solutie tre sa existe ! Vrei sloganul de la reclama Adidas Torsion ? ""Daca vrei cu adevarat poti"" ! :P :beer: