Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Guest RobertBK
Posted

bai io nu am jucat pe 97d ... decat acu 2 ani :)

acu vor astia de pe season 1 sa ma bata la gather :( pot sa vin si eu ? :) ma primiti ?:>

Guest phono_19
Posted

bai io nu am jucat pe 97d ... decat acu 2 ani :)

acu vor astia de pe season 1 sa ma bata la gather :( pot sa vin si eu ? :) ma primiti ?:>

nepoate nu te duce...ca te ard astia in ''fund'' si dupa iti dau drumu...ma pis pa tine de ras

Guest RobertBK
Posted

nepoate nu te duce...ca te ard astia in ''fund'' si dupa iti dau drumu...ma pis pa tine de ras

dupa ce semnatura ai ne-ai demonstrat ca esti doar un COCALAR ELECTRONIC

fan salam #-o

Guest RobertBK
Posted

ma bunny io vin sa te vad si io :) ca esti vedeta asa se aude

jucai si acu 2 ani cand jucam io joci si acu ... poate te conving sa te lasi :D

Posted

ma bunny io vin sa te vad si io :) ca esti vedeta asa se aude

jucai si acu 2 ani cand jucam io joci si acu ... poate te conving sa te lasi :D

Ai de capu meu, si tu esti zmeul linkmaniei ca toti ceilalti? 8-|

Posted

tu suspend o saptamana :)

Robert ..sau cine oi fi tu :) mie nu imi plac astia care se cred vikingi pe forum :) dar daca vrei sa ne vedem neaparat la vreun gather astept semnal pozitiv :)

PS termianti cu porcariile astea prin topics de gather..nu va faceti decat de ras :) sau de plans ma rog

Posted

Paiiiiiiiiiiiiii, am fost asa.

eu, kika, andrei, seba, cruci (un prieten de-al lui kika, andrei si seba) megan (scumpik cu CA german :))), garrone, mecanicosu, lulis, alexey, teddy, infected+un prieten, vio, oana, alin si corina (prieteni comuni de-ai mei si kika),sadi, rosy. Cam atatia parca, sper ca n-am uitat pe nimeni. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...