Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

e nah.. nu pot sa cred Savage la gather... oare vine si teddy ? poate le mai umplem perdelele alora de la classic cu ketchup :))

@Lexa stai draga linistita nu e stres k vin io :> :P

Posted

pfff,iar incepe show-ul ? credeam ca s-a potolit Strike,dar vad ca tot il mananca pielea...ce ti-e si cu fetele in ziua de azi,of of mai mai...o fi pe ciclu,cine stie :-??

Deci vorbesc foarte serios, deja chiar nu mai tine de joc, imi da pm si-mi spune mie cu cine dracu umbla el prin Bucuresti si ca e cel mai mare smecher si ca nu mai calc pe la gathere. E fir-ar pielea lui a dracu de cocalar, nu mi-o fi frica de 2 martalogi.

Posted

Vin si eu sambata :bananadance2:

Sper sa nu mai pleci ca data trecuta. :P

Posted

Deci vorbesc foarte serios, deja chiar nu mai tine de joc, imi da pm si-mi spune mie cu cine dracu umbla el prin Bucuresti si ca e cel mai mare smecher si ca nu mai calc pe la gathere. E fir-ar pielea lui a dracu de cocalar, nu mi-o fi frica de 2 martalogi.

te-ascunzi sub fusta lu shark :P

Guest Combinatorul
Posted

Huh :(. Si eu credeam ca o sa vad 2 handralai macho de care o sa ma indragostesc :crybaby:.

hmmm :>

nu te cobora la mintea prostilor...app,vezi ca maine seara iesim,eu,ovi,dragos,tu,megan,niste gagici aduc eu,ne dixtram putin :P

Posted

epurila nu te teme nu te bate omoara nimeni inaintea mea dupa cum am promis k te mananc la gratar ... asa k atat timp kt eu nu ma apropii de un fir din blana ta nimeni nu se atinge :D

Guest Sadi022002
Posted

sadi nu "radea"(asa am vrut sa scriu ) k nu te`am uitat k ai sa`mi dai o pizza :>

Nu rad bre ma envervat un incult , stiu de pizza nam uitat :P

Guest Sadi022002
Posted

Ba da ce raspunsuri dau admini astia te lamuresc tun :dooh:

Posted

Ba da ce raspunsuri dau admini astia te lamuresc tun :dooh:

eh...

Enough spam. :P Plec la scoli, ma suni diseara bog.

da ma,tot ma tem ca ovi iar nu serveste,dar vdm...sa fii cuminte draga la scoala :nanana:

Posted

epurila nu te teme nu te bate omoara nimeni inaintea mea dupa cum am promis k te mananc la gratar ... asa k atat timp kt eu nu ma apropii de un fir din blana ta nimeni nu se atinge :D

#-o #-o #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...