SHARK_BITE Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Eu nu mai vin de acum...aseara am fost amenintat de un char... Mut@nt parca ca daca mai vin la gather mi-o iau urat in freza ...in afara de faptul ca ma bate mi-a mai zis ca ce caut la gather la bere ca nu am 18 ani :whistle:
LeviS Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Eu nu mai vin de acum...aseara am fost amenintat de un char... Mut@nt parca ca daca mai vin la gather mi-o iau urat in freza ...in afara de faptul ca ma bate mi-a mai zis ca ce caut la gather la bere ca nu am 18 ani :whistle:
_Lexa_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Eu nu mai vin de acum...aseara am fost amenintat de un char... Mut@nt parca ca daca mai vin la gather mi-o iau urat in freza ...in afara de faptul ca ma bate mi-a mai zis ca ce caut la gather la bere ca nu am 18 ani :whistle: Daca lui nu-i dai flori... [-(. Normal ca se supara pe tine.
LeviS Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Daca lui nu-i dai flori... [-(. Normal ca se supara pe tine.
bunny Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Eu nu mai vin de acum...aseara am fost amenintat de un char... Mut@nt parca ca daca mai vin la gather mi-o iau urat in freza ...in afara de faptul ca ma bate mi-a mai zis ca ce caut la gather la bere ca nu am 18 ani :whistle: Lasa ma ca vin eu cu tine.
Guest Combinatorul Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lasa ma ca vin eu cu tine. sa-l tii de mana :love1:
LeviS Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nu se mai arunca nimeni pentru gather :blink: ?
Guest bLa- Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Sunteti multi da nu se omoara nimeni sa mearga
Dream Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nimic cand sunt si eu liber si pot veni? :( :( :(
stely_yoo Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Daca tot va fi pe 15 noiembrie gatheru ... la ce ora o sa fie? din punctul meu de vedere , ora 14 ar fi o ora convenabila...cel putin pentru mine :)
jmekeru_BK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Daca tot va fi pe 15 noiembrie gatheru ... la ce ora o sa fie? din punctul meu de vedere , ora 14 ar fi o ora convenabila...cel putin pentru mine :) La ora aia abea ma trezesc
Guest Combinatorul Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 La ora aia abea ma trezesc eu ma intorc pe cealalta parte :D Ramane pe 15 , dar sa stabilim ora,eu desigur,vin mai tarziu,ca deh...batranetzea :P
Alex86 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 eu ma intorc pe cealalta parte :D Ramane pe 15 , dar sa stabilim ora,eu desigur,vin mai tarziu,ca deh...batranetzea :P printeso
MasacruELf Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ce printesa ma k e o baba daia de abea isi taraie galosi ...
Guest LadyBird Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ce printesa ma k e o baba daia de abea isi taraie galosi ...
LeviS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Daca tot va fi pe 15 noiembrie gatheru ... la ce ora o sa fie? din punctul meu de vedere , ora 14 ar fi o ora convenabila...cel putin pentru mine :)Nuuu , 4-5 cam asa ... ca eu 4-5 ore fac pe drum cam asa .. :D
Guest Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 BREAKING NEWSCa si SHARK, am fost si eu amenintat de 2 razboinici primitivi, Strike si Donatello2 ca ma aranjeaza ei la gather. Hai fir-ati ai dracu de ratangii pamantului, sa va vad pe vreunu ca intindeti mana ca va intind pumnul. 2 ratati, cei mai smecheri de pe server, si in RL sunt 2 prosti, de nu scot o vorba. <_< Ba n-oi fi eu cine stie ce, dar cand ma uit la astia 2 parca prind dracului curaj, 2 virgini prosti. Cine-i stie, ma aproba.
Guest Combinatorul Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 BREAKING NEWS Ca si SHARK, am fost si eu amenintat de 2 razboinici primitivi, Strike si Donatello2 ca ma aranjeaza ei la gather. Hai fir-ati ai dracu de ratangii pamantului, sa va vad pe vreunu ca intindeti mana ca va intind pumnul. 2 ratati, cei mai smecheri de pe server, si in RL sunt 2 prosti, de nu scot o vorba. <_< Ba n-oi fi eu cine stie ce, dar cand ma uit la astia 2 parca prind dracului curaj, 2 virgini prosti. Cine-i stie, ma aproba. pfff,iar incepe show-ul ? credeam ca s-a potolit Strike,dar vad ca tot il mananca pielea...ce ti-e si cu fetele in ziua de azi,of of mai mai...o fi pe ciclu,cine stie
LeviS Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 BREAKING NEWSCa si SHARK, am fost si eu amenintat de 2 razboinici primitivi, Strike si Donatello2 ca ma aranjeaza ei la gather. Hai fir-ati ai dracu de ratangii pamantului, sa va vad pe vreunu ca intindeti mana ca va intind pumnul. 2 ratati, cei mai smecheri de pe server, si in RL sunt 2 prosti, de nu scot o vorba. <_< Ba n-oi fi eu cine stie ce, dar cand ma uit la astia 2 parca prind dracului curaj, 2 virgini prosti. Cine-i stie, ma aproba., 2 virgini prosti ... Aici te aprob ... Strike tati te asteptam cu mare placere :D