qudsieh Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lasa ma, eu raman ca prostul in weekend doar ca sa vin sa ma intalnesc cu voi. Nu mai vin, ma duc acasa. <_<daca itzi tai eu o labutza ce zici mai potzi pleca acasa, lasa boticu pt alta data :beer:
Guest Combinatorul Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 si eu vin,nu chiar la ora 16 dar vin...
CIPO Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 OARE VOI KIAR KREDETI K S TINE ASA CEVA ???DACA KIAR E ADEVARAT >>> DOVEDITI>>> POZE DOAMNEEE C AU AJUNS TOPICURILE D GHATER =P
bunny Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Lol cipo, am facut gathere la fiecare 2 saptamani. :) Sunt poze cu zeci de pagini in urma.
kiralina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 OARE VOI KIAR KREDETI K S TINE ASA CEVA ???DACA KIAR E ADEVARAT >>> DOVEDITI>>> POZE DOAMNEEE C AU AJUNS TOPICURILE D GHATER =Pdaca citeai toate paginile iti dadeai seama k intr`adevar aceste gathere chiar se tzin. Sunt si poze , foarte multe chiar . :violent:
DrogaTu' Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://picasaweb.google.com/alex86ro/Gather18Oct# http://picasaweb.google.com/buzachis.aris/GatherBucuresti# uite cipo sa vezi ca sunt gathere
bunny Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 M-am razgandit eu, adica sa vin, v-ati razgandit voi, adica sa nu veniti. Ce treaba facem bai baieti. :) Asta e, ne vedem acolo, aia 5-6 cati om fi. Btw, spiky nu vine, deci nu vor fi poze. Poate se gandeste careva sa aduca vreun aparat. Pana una alta, bye, cya there. :bye:
Guest Combinatorul Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 daca citeai toate paginile iti dadeai seama k intr`adevar aceste gathere chiar se tzin. Sunt si poze , foarte multe chiar . :violent:nu-l mai mintiti,gatherele se tin virtual,restul sunt vrajeli :PM-am razgandit eu, adica sa vin, v-ati razgandit voi, adica sa nu veniti. Ce treaba facem bai baieti. :) Asta e, ne vedem acolo, aia 5-6 cati om fi. Btw, spiky nu vine, deci nu vor fi poze. Poate se gandeste careva sa aduca vreun aparat. Pana una alta, bye, cya there. :bye:aduc eu aparatul de ras,sper sa fie bun de ceva :P app,acum plec ca deh,sunt ocupat...
bunny Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Back ^_^. In principiu am fost urmatorii: bunny, alexey, judo (doru), FREEMANsm(+mariana, prietena), levis, sweetygirl, un tip matol dupa ei, lancelot, kika, sinister, kiralina, rosy, garrone, picola, _devil_, masacru, ija, oana. Sper ca n-am uitat pe nimeni.
jmekeru_BK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 As fi vrut sa-i fac o poza tipului aceluia. bv :closedeyes: @eu acum am ajuns :D
Arhey_ua Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 acum una vreau sa sput pentru next topic: 1. ne intalnim la iesirea din dreapta din metro 2. din patrea deapta la gura de metro...... PS: pe la vreo 15.55 am intrebat pe la vreo 4 "aglomeratii" de oameni , si pe la vreo 16.10 am observat pe FREEMANsm cu prietena(nu stiam sigur daca e ea... mi-a spus ca e blonda) dar n-am mai avut curajul.....
Alex86 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 pai si de ce nu ai indraznit ?? de ceva timp locul de intalnire a ramas acelasi : acolo vis-a-vis de Mc
inregistrat_ieri Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 si eu acu am ajuns aksa da sunt rupt :D
stely_yoo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 si eu acu am ajuns aksa da sunt rupt :DPai unde ai fost tu bre? :> Hai cu pozele . Ati facut? :P
Guest Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nu am facut poze ca n-am avut aparat, iar cu telefonul, eh... :)Mi-e ciuda pe unii ca se lauda ca vin, si te trezesti ca vin aceeasi oameni.
SHARK_BITE Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Rila de ce esti :angry1: ..am anuntat ca nu pot veni ....hai ca nu muriti daca lipsesc odata ...altii afirma de 2 luni ca vin si nu au fost macar odata ! Promiti ca nu ma bati data viitoare ?pls...sa stiu daca vin ca imi e frica sa nu faci pk pe mine la Mac :whistle:
Guest Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 mai uitat ... bad bunny >:P Asa-i. :( Cer scuze, adaug pe evil si maria. @buey falci, tu oricum ai sa-mi dai un meniu la KFC. <_<