Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Am glumit, ne-am distrat dar totusi haideti sa gasim un bar frumusel. Unde sa fie loc pentru toti nebunii.

cam greu gasesti un bar care primeasca un puhoi de oameni

Guest Sadi022002
Posted

nu se bate nimeni ma stati linistiti :-j

@zmeii sa se inalte pe cer nu pe forum !! :))

E nu

Eu cu Sharkilica pe sticlele de , bere , vin :>

Posted

da da da am vazut pe urma si am editat ....

repede tu .. sa imi raspunzi .

nu ai somn la ora asta?

ma urmaresti , las ca stiu eu

Posted

au si baruri langa patinuar , mai bine zis este unul chiar vis-a-vis , kt pt mine nu va faceti probleme ma descurc si eu pe gheatza kt sa nu cad...

P.S. da BRICHETA este la mine :)) ma gandeam sa o tin pana la meciu Steaua - Rapid ...

Guest Sadi022002
Posted

Sadi, mi-e c-ajungi ca sinister, stai cuminte. =)) Nu te pune cu shark la bautura, ca nu stii ce-i poate pielea. =))

:)) pai il pacales el bea 2-3 eu una :)) :P

nu imi fac probleme ma descurc ;)

Posted

N-am tendinte d-astea. :) Si cu picola de exemplu ne-am tras de par pe forum si ieri ne-am inteles ok. :) Plus ca a venit si oancea, care a tinut serverul in d/c catva timp, si nu i-a zis nimeni nici da-te mai incolo. Trebuie sa intelegeti ca probleme din joc se rezolva doar in joc, in rl vii sa bei o bere, atat.

Asa e iubirea mea.. pina la intilnire mai aveam un pic si ne trageam de par iar acolo a fost super intilnirea,ba chiar vreau sa iti zic ca esti un dulce...tu si multi altii cu care am putut sta de vorba.Pupici dulci si mult succes in real life .Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti cei care ati fost prezenti acolo ..! :tiphat:

Posted

Asa e iubirea mea.. pina la intilnire mai aveam un pic si ne trageam de par iar acolo a fost super intilnirea,ba chiar vreau sa iti zic ca esti un dulce...tu si multi altii cu care am putut sta de vorba.Pupici dulci si mult succes in real life .Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti cei care ati fost prezenti acolo ..! :tiphat:

Shy. :">

Guest Combinatorul
Posted

Sadi, mi-e c-ajungi ca sinister, stai cuminte. =)) Nu te pune cu shark la bautura, ca nu stii ce-i poate pielea. =))

Ma pun eu cu Shark , ma tine stii doar :P

P.S. da BRICHETA este la mine :)) ma gandeam sa o tin pana la meciu Steaua - Rapid ...

numai brichete iti dau :box:
Guest Sadi022002
Posted

:)) ai fugit cand mai vz :P :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...