LuckyShot Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 nu-l mai tot gadilati atata intre coarne...va dati seama ce important se crede el acum? /whisper off si gata..sa vorbeasca singur
Alex86 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Am glumit, ne-am distrat dar totusi haideti sa gasim un bar frumusel. Unde sa fie loc pentru toti nebunii.cam greu gasesti un bar care primeasca un puhoi de oameni
Guest Sadi022002 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 nu se bate nimeni ma stati linistiti :-j @zmeii sa se inalte pe cer nu pe forum !! E nu Eu cu Sharkilica pe sticlele de , bere , vin :>
WhiteChoclate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Crome oricum nu vii...si de spam nu ducem lipsa.Stii tu ca nu vin ?
bunny Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Sadi, mi-e c-ajungi ca sinister, stai cuminte. Nu te pune cu shark la bautura, ca nu stii ce-i poate pielea.
QBall Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 buna dimineata :D pana la urma unde va bate gandul sa mergem ? la patinoar ? au si bar langa ? :D
QBall Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 da da da am vazut pe urma si am editat ....repede tu .. sa imi raspunzi . nu ai somn la ora asta? ma urmaresti , las ca stiu eu
SHARK_BITE Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nu bag mana in foc ptr data de 1......este posibil sa nu fiu in Buc.... :crybaby: ...dar mai este pana atunci sa vad ce si cum .
MasacruELf Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 au si baruri langa patinuar , mai bine zis este unul chiar vis-a-vis , kt pt mine nu va faceti probleme ma descurc si eu pe gheatza kt sa nu cad... P.S. da BRICHETA este la mine ma gandeam sa o tin pana la meciu Steaua - Rapid ...
Spiky2013 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 baaaaaaahhhhhhh hai la patinoar fataaahhhhh xD mergi ba sambata de la 7? xDsa vada si eo cat de bine patinezi xD
Guest Sadi022002 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Sadi, mi-e c-ajungi ca sinister, stai cuminte. Nu te pune cu shark la bautura, ca nu stii ce-i poate pielea. pai il pacales el bea 2-3 eu una :P nu imi fac probleme ma descurc ;)
jmekeru_BK Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 deci pana la urma unde va fi : patinuar sau bar ? :D
Iustiniana Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 N-am tendinte d-astea. :) Si cu picola de exemplu ne-am tras de par pe forum si ieri ne-am inteles ok. :) Plus ca a venit si oancea, care a tinut serverul in d/c catva timp, si nu i-a zis nimeni nici da-te mai incolo. Trebuie sa intelegeti ca probleme din joc se rezolva doar in joc, in rl vii sa bei o bere, atat.Asa e iubirea mea.. pina la intilnire mai aveam un pic si ne trageam de par iar acolo a fost super intilnirea,ba chiar vreau sa iti zic ca esti un dulce...tu si multi altii cu care am putut sta de vorba.Pupici dulci si mult succes in real life .Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti cei care ati fost prezenti acolo ..! :tiphat:
bunny Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Asa e iubirea mea.. pina la intilnire mai aveam un pic si ne trageam de par iar acolo a fost super intilnirea,ba chiar vreau sa iti zic ca esti un dulce...tu si multi altii cu care am putut sta de vorba.Pupici dulci si mult succes in real life .Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti cei care ati fost prezenti acolo ..! :tiphat:Shy. :">
Cica-Laca Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ia ca m`ati facut curiosvin si eo -_-LE : si`o fufa -_-
Guest Combinatorul Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Sadi, mi-e c-ajungi ca sinister, stai cuminte. Nu te pune cu shark la bautura, ca nu stii ce-i poate pielea. Ma pun eu cu Shark , ma tine stii doar :P P.S. da BRICHETA este la mine ma gandeam sa o tin pana la meciu Steaua - Rapid ... numai brichete iti dau
Cica-Laca Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 vin la gather doar ca sa ma ojesc cu gigi ma dai cu oja la gather ? sa mor de nu`i cer oja lu` lexa sa ma dai )))))))))))) cahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :wub: )
Guest Sadi022002 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Asa e iubirea mea.. pina la intilnire mai aveam un pic si ne trageam de par iar acolo a fost super intilnirea,ba chiar vreau sa iti zic ca esti un dulce...tu si multi altii cu care am putut sta de vorba.Pupici dulci si mult succes in real life .Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti cei care ati fost prezenti acolo ..! :tiphat: ai fugit cand mai vz :P :P
bunny Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ai fugit cand mai vz :P :P Eh na, pusesem recompensa pe capul tau, 10mii. :D La care picola, "iti dau si-o suta, numa' arata-mi-l".