Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Eu habar nu am, n-am fost niciodata la patinoar. :) Am incercat odata cu rolele lui sini sa-mi sparg capul, dar n-am reusit. :))

Pariezi ca din one hit iti fac big hole in'ur head ? Same in brain..?

Ops I forgot you dont have brain :crazy: =))

Posted

Eu habar nu am, n-am fost niciodata la patinoar. :) Am incercat odata cu rolele lui sini sa-mi sparg capul, dar n-am reusit. :))

Eeee las ca nici eu nu le am ... dar dupa 2 ture date incet in cerc , bag si eu viteza. si ma opresc in primu care-mi iese in fatza :crybaby:

Posted

si la biliard nu aveti ce face...va indoi pe toti...altceva.patinoar ar merge,sa moara mamaie nu am patinat niciodata,dar ma bag...

:)) pationoar suna bn....nu patinez cn stie ce ..dar ma distrez tare:)

me in 4 patinoar :D ar fi chiar fain si inedit :>

Posted

Ar fi ceva la patinoar... si daca vine unu la intrare si zice ... "Unde va bag pe toti?" =))

Pai poate are 2-3 spoturi si un tarc :))Preferam tarc ca...poate ne apucam de pk pe gheata ! :right:

Guest Combinatorul
Posted

gata frate...patinoar,ne rupem maini,picioare,vedem noi ce,apoi bere,vin,vodca,whiskey care mai e in stare de ceva :D

Guest Combinatorul
Posted

taci ma tu cu carciuma ta...

Posted

nu`i stres gheata ne tine... si nici problema cu " unde ii bag pe toti " nu exista la patinuar dak ai cumparat bilet 10 Lei intri si nu`i stres nu`ti zice nimeni nmk

Deci pe patinuarul national Mihail Flamaropol aflat in complexut national Lia Manoliu : - Intrare 10 Lei

- Inchiriat patine 10 Lei + buletin

Guest Combinatorul
Posted

nu`i stres gheata ne tine... si nici problema cu " unde ii bag pe toti " nu exista la patinuar dak ai cumparat bilet 10 Lei intri si nu`i stres nu`ti zice nimeni nmk

Deci pe patinuarul national Mihail Flamaropol aflat in complexut national Lia Manoliu : - Intrare 10 Lei

- Inchiriat patine 10 Lei + buletin

bai ciorditorule,bricheta mea,bagati-as...sa mi-o aduci.

Posted

ma chiar mergem la patinoar? :-? vrei sa va umilesc? :))

haideti bai la patinor :D vad ca sunt mai multi doritori :D

@andrei: hai fatah sa ma inveti niste miscari... daca te lauzi ca stii xD

Posted

Haa...ce gluma ... am uitat sa rad ... Nu primim sub 12 ani la gather...Deci nu te mai gandi ca o sa mergi cu noi :)

deja incepi sa te pui bine cu toti :) :readthis:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...