Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Guest Sadi022002
Posted

Mergi in patru labe tu. :))

Merg dar peste cine :>

Posted

shit! fara patinuar ca nu mai calc acolo dupa ce am vzt :-j sa va povestesc:

Se dadea o fata frumos , lin pe gheata si a fqt POC dintr-o data cum fata se sprijinea in palme hop un patinator bengos direct peste degetele ei :sef: restul presupun ca va img ce s-a intamplat q mana fetei..

Guest Sadi022002
Posted

shit! fara patinuar ca nu mai calc acolo dupa ce am vzt :-j sa va povestesc:

Se dadea o fata frumos , lin pe gheata si a fqt POC dintr-o data cum fata se sprijinea in palme hop un patinator bengos direct peste degetele ei :sef: restul presupun ca va img ce s-a intamplat q mana fetei..

[/quote

:dooh: deja am pielea gaina :|

Posted

Maine poimaine ma duci la teatru ..sau la opereta nebunaticule... :)) :crazy: :crazy:

not funny , putina cultura in + nu cred strica :|

de cand au ajuns astea subiecte de ironie ? :blink:

pacat ca vin din partea cuiva ce pare sa aiba o varsta ceva mai mare

alexey #-o

Posted

not funny , putina cultura in + nu cred strica :|

de cand au ajuns astea subiecte de ironie ? :blink:

pacat ca vin din partea cuiva ce pare sa aiba o varsta ceva mai mare

Merg f des la film si la teatru.....ironia era sa vezi 40 de jucatori de Mu la Gather sa intre la teatru :> !?!?Cand ideea de gather este cu totul alta :beer: :happy1:

Posted

Ok, am intales :beer:

Ideea de gather e sa aduni jucatori de pe mu sa se cunoasca si in real life si sa devina prieteni ... ce faci in real life chiar nu conteaza .

Cei drept, un iesit la ceva de genu nu e chiar interactiv; dar cand ma gandesc ca multi dintre ei poate nu au vazut in viata lor o piesa de teatru reusita, sau daca mai iei in calcul si faptul ca unii din ei au bacu anu asta, sau peste 2 ani, sau poate l-au avut deja, dar nu stiu o boaba din piesele lui Caragiale, iti vei da seama cat e trist e;

Stiu ca majoritatea or sa zica dupa fraza asta " ce lame e diablo asta ", sincer nu imi pasa, nu eu am de pierdut .

Am mai vrut sa zic ceva, dar ma rezum la atat :P

ps: la un biliard cred ca ar putea sa mearga toata lumea si n-as crede ca nu v-ar placea, asta asa ca o sugestie :D

Posted

Uite, eu n-am vazut nicio piesa de teatru, pentru ca sunt din provincie. Ce-i drept sunt de un an in Bucuresti, dar n-am avut ocazia sa pasesc intr-o sala de teatru. Dar oricum degeaba facem planu ca tiganu ca oricum la bere ajungem. :D

ps: am fost si la biliard, tot la Unirii, mai demult.

Votez pentru paintball sau lasere. :D

Posted

Uite, eu n-am vazut nicio piesa de teatru, pentru ca sunt din provincie. Ce-i drept sunt de un an in Bucuresti, dar n-am avut ocazia sa pasesc intr-o sala de teatru. Dar oricum degeaba facem planu ca tiganu ca oricum la bere ajungem. :D

e mai misto la teatru decat la film ;)

dar nu e o locatie buna pentru gather, decat daca sunt cateva persoane si care se cunosc deja de ceva vreme :)

Guest Sadi022002
Posted

ps: am fost si la biliard, tot la Unirii, mai demult.

Votez pentru paintball sau lasere. :D

Merem la bere si facem noi e piesa de teatru din sticle , poate o dam si in popice :bananadance2:

Hmmm la :whistle: opera e nice ,am fost de cateva ori la sormea ,balerine alea alea :wub:

Posted

La patinuar merg si eu :> si vin chiar cu propriile patine :))

hai fatah la patinoar. eu merg in fiecare sambata & duminca ^_^

suntem multi ptr biliard... nu gasim mese...am sta la o coada uriasa... xD

Guest Combinatorul
Posted

si la biliard nu aveti ce face...va indoi pe toti...altceva.patinoar ar merge,sa moara mamaie nu am patinat niciodata,dar ma bag...

Guest Combinatorul
Posted

Eu habar nu am, n-am fost niciodata la patinoar. :) Am incercat odata cu rolele lui sini sa-mi sparg capul, dar n-am reusit. :))

incearca pana reusesti sa-l spargi,daca nu, nici o problema,de-aia suntem noi,sa te ajutam.

try this :violent: :violent: :violent:

Guest Sadi022002
Posted

sadi esti gay ?? =))

nu te supara glumeam doar :))

Depinde cine intreaba :whistle:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...