Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Guest Sadi022002
Posted

Da, cel mai bine, peste 2 sapt. :)

1 NOIEMBRIEEEEE ACELASI LOC DE INTALNIRE, ACEEASI ORA!!!

@alex, editeaza titlu te rog, 01.11.2008

Mai bine pe 8 Mihail si Gavril alea alea :bananadance2:

Guest Combinatorul
Posted

:)):)))))))))

pe 1 facem tot mare,iar pe 8 vedem,tragem pe sarbatoriti :P (bineinteles Teedy e sarbatorit) :D

Guest Sadi022002
Posted

#-o #-o si mai zice ca se pricepe .... :violent: =))=))

Poate data viitoare ramne lumea pana mai tarziu , ca am ramas doar eu cu Shark pe acolo ^^ :>

Nea dat domnisoara aia afara :bananadance2:

Guest Combinatorul
Posted

ba nebune,eu m-am intors la unirii (in Twice) dar pe la 1 si ceva noaptea :D

Posted

:)):)))))))))

pe 1 facem tot mare,iar pe 8 vedem,tragem pe sarbatoriti :P (bineinteles Teedy e sarbatorit) :D

Daca mai tii tel inchis .....la next gather ma fac Phono rau pe tine :box: :angry1: ...nu aveam cu cine sa beau in A ...in Twice era full....si nu mai erau locuri....nu mai lasau pe nimeni sa intre :crybaby:

Guest Sadi022002
Posted

si ce-i cu asta .. nush cum sa il iau =))

nvm :rofl1:

LE: ce penal e Basacru =))

dai delete si gata :-j

Posted

la urmatorul gather dati si voi drumu la caldura ma...si acum sunt rupt de spate !! :banghead:

Daca vii ca mireasa cu tricou cu maneca scurta...esti :violent: ...e octombrie pana mea...bine ca nu ai venit in short si maieu... :-j

Posted

nice nice :) not bad as zice.atata gasca de oameni e acolo ca la liceul in clasa a 9-a :D

Bad ca nu ai trecut o fuga .... :right: but maybe erai prea busy sau nu ai fost in Buc .....cya next time ;)

Posted

Daca vii ca mireasa cu tricou cu maneca scurta...esti :violent: ...e octombrie pana mea...bine ca nu ai venit in short si maieu... :-j

a fost vreme faina ma...de unde sa stiu ca o sa ma tineti la terasa...data viitoare impusc organizatorul :dooh:

Guest Sadi022002
Posted

a fost vreme faina ma...de unde sa stiu ca o sa ma tineti la terasa...data viitoare impusc organizatorul :dooh:

pai daca inauntru nu era loc pt toti ^^ data viitoare venim cu scaunele :)) :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...