Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Unirii>CLassic>>>6 o'clock (Ora 18 )

Red Lion >>6 o'clock (ora 18)

Ce-i care vin sa spuna ce locatie prefer si apoi decidem la vot :tiphat:

unirii la 4-5 sa putem ajunge mai multi :)

Posted

Weekend-ul asta ramane atunci...deci ce zice-ti Classic ..sambata 6 seara ?

nu-i bine la 6 ovi...pt ca-s multi si pana se strang toti, pana una alta se face tarziu si nici nu apucam sa schimbam 2 3 vorbe ca multi vor pleca devreme. hai si noi pe la 4 5, nu stiu. si apoi fiecare ajunge cum poate.

Posted

io unu prefer red lion in locul classicului. e la universitate, deci ne putem strange la fel de bine ca la unirea. daca e asa, hotaram azi cel tarziu maine sa stim cum facem rezervarile.

LE: si cine zice ca vine, sa vina. ca nu facem rezervare de 15 sa vina 5

Posted

io unu prefer red lion in locul classicului. e la universitate, deci ne putem strange la fel de bine ca la unirea. daca e asa, hotaram azi cel tarziu maine sa stim cum facem rezervarile.

LE: si cine zice ca vine, sa vina. ca nu facem rezervare de 15 sa vina 5

poi depinde de bani... :D

Posted

Hmm, acum am aflat ca la Poli, cazarile se fac sambata, de la 10. O sa stau ceva ore bune pe-acolo si daca e sa fie de la 4, ajung si eu cu Scumpik, macar vreo ora, si-apoi luam trenul spre casa. :D

ps: Anuntati-l unu pe ija, sa intre in joc sa anunte de gather, ca multi nu stiu de forum, sau mai bine zis, de topic, si poate sunt dornici sa vina.

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

Nu nu msi nu mai beau cu minorii care cedeaza psihic dupa 3 beri =))=))=))

Sharkie, lasa fata in pace :P

Cum e cel mai bn pt toti...ziceam 6 ca na e bine pe seara....stam si noi pana la 10,11 si apoi fugim in alta parte :)

fugim la dreaq sa te ia pe tine (kidding)

So , Red Lion stiu unde e , am fost mai demult acolo si mi se pare cam micutz locul , in Classic avem loc destul sus ,iar daca venim devreme sau vbm dinainte , o sa avem loc destul sus , unim 70 de mese si dam drumul la show...

In legatura cu ora,hotarati-va odata ,5 eu zic ca e cea mai buna ora , avem destul timp de baut,mancat si barfit...

Posted

Nu nu msi nu mai beau cu minorii care cedeaza psihic dupa 3 beri =))=))=))

Sharkie, lasa fata in pace :P

Cum e cel mai bn pt toti...ziceam 6 ca na e bine pe seara....stam si noi pana la 10,11 si apoi fugim in alta parte :)

fugim la dreaq sa te ia pe tine (kidding)

So , Red Lion stiu unde e , am fost mai demult acolo si mi se pare cam micutz locul , in Classic avem loc destul sus ,iar daca venim devreme sau vbm dinainte , o sa avem loc destul sus , unim 70 de mese si dam drumul la show...

In legatura cu ora,hotarati-va odata ,5 eu zic ca e cea mai buna ora , avem destul timp de baut,mancat si barfit...

Ups , am uitat, Teddy nu vine si el ? face cinste de obicei cu 80% din consumatie.

Posted

ok, seba ejectat...

la ora 5 la Classic

Posted

Am si uitat unde e clasic. oO Cum iesi de la gura de metrou faci stanga imprejur pana la coltul de la vodafone si-apoi o tii drept pana la ....aici am uitat unde.

Whatever, las' ca vine kika dupa mine. :D

@spiky, tu oricum nu vii, niciodata n-ai venit. <_< Esti bulake.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...