increatu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Unirii>CLassic>>>6 o'clock (Ora 18 )Red Lion >>6 o'clock (ora 18) Ce-i care vin sa spuna ce locatie prefer si apoi decidem la vot :tiphat:
Alex86 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3081603
DrogaTu' Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 6 ca e mai aproape de 7 ;):rofl1: :rofl2:
KooKie Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ce ti`am copiat ma? te keama dinte? Sunt dinTeMG si sunt din guildu FIER. Ce probeleme-ai tu cu mine?:rofl2: ai o bila alba de la mine :rofl2:
Strike^^ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Unirii>CLassic>>>6 o'clock (Ora 18 )Red Lion >>6 o'clock (ora 18) Ce-i care vin sa spuna ce locatie prefer si apoi decidem la vot :tiphat:unirii la 4-5 sa putem ajunge mai multi :)
LuckyShot Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Weekend-ul asta ramane atunci...deci ce zice-ti Classic ..sambata 6 seara ?nu-i bine la 6 ovi...pt ca-s multi si pana se strang toti, pana una alta se face tarziu si nici nu apucam sa schimbam 2 3 vorbe ca multi vor pleca devreme. hai si noi pe la 4 5, nu stiu. si apoi fiecare ajunge cum poate.
increatu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cum e cel mai bn pt toti...ziceam 6 ca na e bine pe seara....stam si noi pana la 10,11 si apoi fugim in alta parte :)
Mister Sinister Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 io unu prefer red lion in locul classicului. e la universitate, deci ne putem strange la fel de bine ca la unirea. daca e asa, hotaram azi cel tarziu maine sa stim cum facem rezervarile.LE: si cine zice ca vine, sa vina. ca nu facem rezervare de 15 sa vina 5
DrogaTu' Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 io unu prefer red lion in locul classicului. e la universitate, deci ne putem strange la fel de bine ca la unirea. daca e asa, hotaram azi cel tarziu maine sa stim cum facem rezervarile.LE: si cine zice ca vine, sa vina. ca nu facem rezervare de 15 sa vina 5poi depinde de bani... :D
increatu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 garrone oviija !alexey !kikasinisebah bunnyScumpikastia venim sigur cred..sambata !!restul sa vedem !
bunny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Hmm, acum am aflat ca la Poli, cazarile se fac sambata, de la 10. O sa stau ceva ore bune pe-acolo si daca e sa fie de la 4, ajung si eu cu Scumpik, macar vreo ora, si-apoi luam trenul spre casa. :Dps: Anuntati-l unu pe ija, sa intre in joc sa anunte de gather, ca multi nu stiu de forum, sau mai bine zis, de topic, si poate sunt dornici sa vina.
LuckyShot Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 poi depinde de bani... :Dpai e mai bine in red lion atunci :P eftin si bun si e si mai faina atmosfera si au si pizza
Guest cumpar submarin decapotabil Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nu nu msi nu mai beau cu minorii care cedeaza psihic dupa 3 beri Sharkie, lasa fata in pace :P Cum e cel mai bn pt toti...ziceam 6 ca na e bine pe seara....stam si noi pana la 10,11 si apoi fugim in alta parte :) fugim la dreaq sa te ia pe tine (kidding) So , Red Lion stiu unde e , am fost mai demult acolo si mi se pare cam micutz locul , in Classic avem loc destul sus ,iar daca venim devreme sau vbm dinainte , o sa avem loc destul sus , unim 70 de mese si dam drumul la show... In legatura cu ora,hotarati-va odata ,5 eu zic ca e cea mai buna ora , avem destul timp de baut,mancat si barfit...
Guest cumpar submarin decapotabil Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nu nu msi nu mai beau cu minorii care cedeaza psihic dupa 3 beri Sharkie, lasa fata in pace :P Cum e cel mai bn pt toti...ziceam 6 ca na e bine pe seara....stam si noi pana la 10,11 si apoi fugim in alta parte :) fugim la dreaq sa te ia pe tine (kidding) So , Red Lion stiu unde e , am fost mai demult acolo si mi se pare cam micutz locul , in Classic avem loc destul sus ,iar daca venim devreme sau vbm dinainte , o sa avem loc destul sus , unim 70 de mese si dam drumul la show... In legatura cu ora,hotarati-va odata ,5 eu zic ca e cea mai buna ora , avem destul timp de baut,mancat si barfit... Ups , am uitat, Teddy nu vine si el ? face cinste de obicei cu 80% din consumatie.
Mister Sinister Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 garrone oviija !alexey !kikasinisebah bunnyScumpikastia venim sigur cred..sambata !!restul sa vedem !scoate pe seba
Alex86 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 de ce m-ai pus cu semnul exclamarii ? si pe vio la fel
Guest cumpar submarin decapotabil Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ok, seba ejectat...la ora 5 la Classic
Frosty Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 vin si eu cu caran ;) chiar ma intreba ieri cum poate sa dea de dinte ;)haideti in stuf la un dans B)@alexey: o sa fie un gang bang :rofl2:
LuckyShot Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 de ce clasic? numai unde vreti voi mereu!
Lancelot Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 eu as opta pentru red lion daca ajung:) de clasic i got borred :P
bunny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Am si uitat unde e clasic. oO Cum iesi de la gura de metrou faci stanga imprejur pana la coltul de la vodafone si-apoi o tii drept pana la ....aici am uitat unde.Whatever, las' ca vine kika dupa mine. :D@spiky, tu oricum nu vii, niciodata n-ai venit. <_< Esti bulake.