Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

back si eu :D.... mi parut bine sa va cunosc pe toti, un gather reusit din punctul meu de vedere si al lui EROS care doarme si la ora asta ca valiza in gara...el inca nu`i back...mai are o gramada pana acasa..am mai fi stat dar riscam sa prindem aglomerat...oricum am venit atza...2 ore jumate pana acasa...parca si acum mi`e sete :beer:

Posted

back si eu :D.... mi parut bine sa va cunosc pe toti, un gather reusit din punctul meu de vedere si al lui EROS care doarme si la ora asta ca valiza in gara...el inca nu`i back...mai are o gramada pana acasa..am mai fi stat dar riscam sa prindem aglomerat...oricum am venit atza...2 ore jumate pana acasa...parca si acum mi`e sete :beer:

La mai mare :beer:

Posted

Lasa ca eros se rostogoleste pana acasa. :> (kiddin :)))

@disturber, nu pot vorbi acum :(, spune-mi pe mess. :D

Posted

Deabia am reusit sa-mi fac ragalia ... n-am mess acushica . :D

Guest Sadi022002
Posted

Lasa vrajala si pune pozele alea , si treci pe Bk-ul tau :bananadance2:

corect....

vreau poze

10 mii poza :crazy:

Posted

Haa haa haaa...bucurati`va...la urmatoru` Gayther o sa fac tot posibilu` sa imi iau si eu haiducii din oras (kiTz, m@riu5_MG, Cata_SM, Sepulturik, [boNeS]) si venim gramada :)).

mia taci dreaQ de prost m`am rugat de tine 1 sapt sa mergem , si imi ziceai k nu merg k imi e frica de aia de acolo k ma bat ( mai ales de bunny )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...