SHARK_BITE Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Clasic .... :P ......! Da mai sta lumea dupa tine......vedeta de esti
bunny Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Asa, Clasic. :D Not true. :/ Am facut doar o sugestie, asta ca sa ti-l aduc si pe megan.
SHARK_BITE Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Asa, Clasic. :D Not true. :/ Am facut doar o sugestie, asta ca sa ti-l aduc si pe megan. Nu nu msi nu mai beau cu minorii care cedeaza psihic dupa 3 beri
ija4ok Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 macar sa ma anuntati si pe mine cand e... ca dupa voi...
bunny Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 razzieldadinabunnyzetulescuStrikeDezasinisteralexeylance (desi nu cred, vorbim cu el :D)kikadinkeija (poate si ony)sharkgarrone ovisadimaiev (alina si adi, nu sunt sigur inca, vorbesc eu cu ei)judo (adica doru)oick (poate si master)diabolikkookiedisturberkamsslimyruler (poate si lexa)S@dowsebahscumpik (trag eu de el)georgescu\kalypso (vorbesc eu cu el)mecanicosu (idem)Stabiliti o zi. :-? Intr-o sambata ar fi cel mai perfect. :)
SHARK_BITE Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 razziel dadina bunny zetulescu Strike Deza sinister alexey lance (desi nu cred, vorbim cu el :D) kika dinke ija (poate si ony) shark garrone ovi sadi maiev (alina si adi, nu sunt sigur inca, vorbesc eu cu ei) judo (adica doru) oick (poate si master) diabolik kookie disturber kams slimy ruler (poate si lexa) S@dow sebah scumpik (trag eu de el) georgescu\kalypso (vorbesc eu cu el) mecanicosu (idem) Stabiliti o zi. :-? Intr-o sambata ar fi cel mai perfect. :) De obicei sambata sunt mahmur....dar o sa fac un efort ..... Kiddin' :nanana:
SHARK_BITE Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ziceti locul poate ajung.. :> [/quot NU te risca ca te ucid :whistle:
FLOW Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 adu sahul poate ai sanse sa ma bati la ceva #-o
ija4ok Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Eu zic sa nu te avanti la shark...La 2 m ai lui
SHARK_BITE Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Eu zic sa nu te avanti la shark...La 2 m ai lui Lasa-l tati......yammmmy fresh meat :pray: :yum: !!!
Strike^^ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 razzieldadinabunnyzetulescuStrikeDezasinisteralexeylance (desi nu cred, vorbim cu el :D)kikadinkeija (poate si ony)sharkgarrone ovisadimaiev (alina si adi, nu sunt sigur inca, vorbesc eu cu ei)judo (adica doru)oick (poate si master)diabolikkookiedisturberkamsslimyruler (poate si lexa)S@dowsebahscumpik (trag eu de el)georgescu\kalypso (vorbesc eu cu el)mecanicosu (idem)Stabiliti o zi. :-? Intr-o sambata ar fi cel mai perfect. :)Donatello2Laur_23BadBoy30sambata ar fi bine :)
Guest d1nTe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 probabil intr-o sambata ar fi perfect :) .Tu esti dinte? Da-mparate. :blink:
d1nke Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tu esti dinte? Da-mparate. :blink:care drq esti handicapatule ? de copiezi nick-u ?
Guest d1nTe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ce ti`am copiat ma? te keama dinte? Sunt dinTeMG si sunt din guildu FIER. Ce probeleme-ai tu cu mine?
Guest smiley_real92 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 e prost de Sliphi pun pariu.@vrem poze ba :)
d1nke Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 e prost de Sliphi pun pariu.@vrem poze ba :)da-l drq.e tru rau,ala care-o fi.
Cica-Laca Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 da-l drq.e tru rau,ala care-o fi.jneboon ? duti dracu ca nu ti cred
increatu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Weekend-ul asta ramane atunci...deci ce zice-ti Classic ..sambata 6 seara ?@P.S Macar sa vina jumatate din cei de acolo...si ince ceva incercati sa da-ti si de K@l! si fracsu sa vina si ei....ca eu nu le m-ai am nr de tel .
bunny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Weekend-ul asta ramane atunci...deci ce zice-ti Classic ..sambata 6 seara ?@P.S Macar sa vina jumatate din cei de acolo...si ince ceva incercati sa da-ti si de K@l! si fracsu sa vina si ei....ca eu nu le m-ai am nr de tel .Ok atunci, ramane sa faceti weekend-ul asta unul, si ne mai intalnim in urmatoarea sambata, sau peste 2 sambete. :P
DrogaTu' Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dak nu vine bunny eu nu vin :) @dak merge giudo poate ajung si eu @lasati ora si locatia here @@@@ Un loc nu prea scump ca nam bani de aruncat