Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Unde se tine gatherul ? Ovi, da-mi un pm cu data, ora, si loc, sa vad cum fac vin si eu, n-am prea mult timp sa stau pe forum sa citesc ca-s la scarbiciu inca.

bft

Posted

Pentru cei care stam pe langa bucuresti , e mai prost cu maxi taxi :| ... te trezesti ca s-au retras toti si injuri pe cine? :D

Asta e ... daca nu mai depindeam de maxi taxi , stateam eu pana seara tarziu :(

Posted

Pentru cei care stam pe langa bucuresti , e mai prost cu maxi taxi :| ... te trezesti ca s-au retras toti si injuri pe cine? :D

Asta e ... daca nu mai depindeam de maxi taxi , stateam eu pana seara tarziu :(

dis la forma ta poti sa mergi pe jos :))

fave fun guilds ^_^ (as putea ajunge in bucuresti sambata dar ma pierd pe acolo :whistle: )

Posted

Ramona daca ai intrat sa incinzi spiritele si inca nu ai inteles ca bunny nu se certa cu nimeni , poti sta acasa sau nu mai intra aici sa provoci certuri.

Nici eu nu ma cert cu nimeni dragule,am incercat numai sa il ajut pe Bunny sa se lamureasca ca nu i-a zis nimic rau Picola si cred ca e normal sa ma bag in discutiie vazind ca Bunny o ataca pe picola ea fiind prietena mea si m-am bagat asa cum te-ai bagat si tu acum pt. Bunny.Oricum gatther placut dragilor imi a fost deajuns cel de la constanta care a fost mii de ori mai placut decit prevad ca ar fi acesta la Bucuresti.Nu am nimic cu nimeni si bineinteles nici cu tine Bunny dar fi mai putin recalcitrant si mai calmeaza-te ca nu asa se fac prieteni in viatza..Mai cresti,invata sa respecti si totodata sa faci diferentza intre viata reala si joc...e un simplu joc..atit si nimic mai mult..Distractie placuta simbata !

Posted

Scrie la description title.

Sambata, 18.10.2008, locatia Unirii, ora 16.00, in fata la McDonalds. Chiar doresc sa te cunosc.

ok bunny, merci si eu pe tine , iar daca nu ajung pana la ora 16 acolo ? incotro va duceti ? masa si dansul unde au loc ?:)

Posted

ok bunny, merci si eu pe tine , iar daca nu ajung pana la ora 16 acolo ? incotro va duceti ? masa si dansul unde au loc ?:)

V-asteptam o jumatate de ora, daca ajungi mai tarziu ma suni. Iti dau numaru meu pe pm.

Guest Garronel
Posted

Nici eu nu ma cert cu nimeni dragule,am incercat numai sa il ajut pe Bunny sa se lamureasca ca nu i-a zis nimic rau Picola si cred ca e normal sa ma bag in discutiie vazind ca Bunny o ataca pe picola ea fiind prietena mea si m-am bagat asa cum te-ai bagat si tu acum pt. Bunny.Oricum gatther placut dragilor imi a fost deajuns cel de la constanta care a fost mii de ori mai placut decit prevad ca ar fi acesta la Bucuresti.Nu am nimic cu nimeni si bineinteles nici cu tine Bunny dar fi mai putin recalcitrant si mai calmeaza-te ca nu asa se fac prieteni in viatza..Mai cresti,invata sa respecti si totodata sa faci diferentza intre viata reala si joc...e un simplu joc..atit si nimic mai mult..Distractie placuta simbata !

ok,la revedere...

de bunny am eu grija.oricum e cuminte.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...