Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Nepoliticoasa? Clar, am vazut totul. Tu esti sotia lui Caiac, ne-am dat dracu.

[/quot Vai dar din cuvinte unul este cu dracu..pfoai dar agitat esti iubire..fi si tu mai linistit ca doar esti baiat tinar...si nu iti sta bine...pare ca tu ai fi Caiac direct nu eu... :tiphat:

Posted

Bine, hai scuteste-ne de alte informatii despre tine, caci chiar nu ne intereseaza. Revenind la gather-ul nostru, de vrei sa vii esti binevenit(a), dar daca vii sa faci doar pe interesantul(-a), nu mai veni deloc.

Posted

Wtf aveti ""doamnelor"" ?? V-a luati asa aiurea in bete ?? :pokeye: :pokeye:

Terminati aici cu cearta ca va iau la :slap: :slap:

Eu una nu ma cert ..nu am de ce..am altceva mai interesant de facut decit sa ma cert cu baietii si nici nu am pt. ce ma certa cu el..mai imi ies si riduri pe urma...si nu vreau :-j Pare ca tu vrei sa fi interesant dragule..eu nu am facut altceva decit sa va raspund la topicuri...periculosule..

Posted

Lista cu cei care se lauda ca vin. :D

disturber, s@dow, alexey, kika(mniezo), manuel_mg, spiky, freemansm, pizza, teddy, ija, kookie, oldsun sadi, rosy, garrone, dinte, kalibru, judo(doru), deza, kitz, crome, copilas, teposu, alina si adi (maiev), shark, evil, sinister, oick, Crap, zmeul de picola in varianta feminina, kiralina, sw33tygrl, megacat-sm, raluk-mg, oancea-sm, horia.

Clar, deci in principiu, dupa lista, cam tot aia venim. :))

Posted

Lista cu cei care se lauda ca vin. :D

disturber, s@dow, lance, alexey, kika, manuel_mg, spiky, freemansm, pizza, teddy, ija, kookie, sadi, rosy, garrone, dinte, kalibru, judo(doru), deza, kitz, crome, copilas, teposu, alina si adi (maiev), shark, evil, sinister, oick, Crap, zmeul de picola in varianta feminina, kiralina, sw33tygrl, megacat-sm, raluk-mg, oancea-sm, horia.

Clar, deci in principiu, dupa lista, cam tot aia venim. :))

Buna all...Bunny periculos esti ...!Doar cu fetele esti asa periculos ?Poate o sa fim doua sa vedem tot asa rau esti ?

Posted

Wow, veniti cu bate si iatagane. Pazea, revolta de femei. 8-|

Ramona, tu cred ca n-ai citit topicul, sa vezi care e ala periculosu. =)) Nu vezi ca ne ameninta ca ne face testamentul si ne are pe constiinta? Macar veniti vreuna dintre voi? Sau muriti in jocul ala?

Posted

Off tu chiar ai chef de cearta Habar nu ai se pare de fayr play si de comuncatie intre persoane civilizate.Cu bataie nu se rezolva nimic in viatza deci in concluzie nu te nelinistii ca nu venim sa ne luam de nimeni.Socializam cu alte persoane atita tot ,lucru care se pare ca tu nu esti in masura sa il faci daca ai vocabularul acesta....Fa diferenta dintre real life si joc daca esti un baiat inteligent,daca nu asta e.....

Posted

Ti-am scris mai sus, ai citit topicul sa vezi care pe cine ameninta? intai s-a luat de sadi, de ija, de strike, de mine, si-apoi a continuat pana aici. And btw, respectivul e baiat. :)) Sau mai nou se zice "amandoua" si la baieti? Or fi in alta retea.

Fair play? Comunicare? Nici macar nu ma cunosti. :) Hai gata, ajunge cu offtopicul, daca mai se adauga cineva listei de mai sus, sa specifice. :D

Btw, mai lucreaza la gramatica aia, si-apoi vii la mine si-mi mentionezi de vocabular, da scumpete? ;;)

Posted

Ramona, tu cred ca n-ai citit topicul, sa vezi care e ala periculosu. =)) Nu vezi ca ne ameninta ca ne face testamentul si ne are pe constiinta? Macar veniti vreuna dintre voi? Sau muriti in jocul ala?

Am citit topicul si tocmai de asta..mie nu mi s-a parut ca te ameninta si nu am citit nicaieri cuvintul Testament..Citeste tu mai atent si ai sa vezi ca glumeste..dar e dificil probabil de inteles pt. toata lumea .Eu am sa ma mai gindesc daca vin sint de o saptamina iun bucuresti tocmai pt. a cunoaste mai multe persoane din joc.

Posted

Am citit topicul si tocmai de asta..mie nu mi s-a parut ca te ameninta si nu am citit nicaieri cuvintul Testament..Citeste tu mai atent si ai sa vezi ca glumeste..dar e dificil probabil de inteles pt. toata lumea .Eu am sa ma mai gindesc daca vin sint de o saptamina iun bucuresti tocmai pt. a cunoaste mai multe persoane din joc.

Si unde vezi tu ca am facut eu pe "periculosul"? :)) Nu observi deloc sarcasmul din reply-urile mele. :D

Am plecat, ne citim diseara.

Posted

Si unde vezi tu ca am facut eu pe "periculosul"? :)) Nu observi deloc sarcasmul din reply-urile mele. :D

Am plecat, ne citim diseara.

Spor la scoala si lectii usoare de facut !

Posted

Una Bucata de crize pt bunny :-(

Eu inca nu am inteles un lucru ..Bunny a organizat acest ghatter pt. a se certa cu alte persoane sau pt. a le cunoaste..Se pare ca prima varianta este cea corecta din cite am citit din topicurile lui...!Eu o cunosc pe Picola si nu e recalcitranta deloc din contra e sociabila...esti o dulce Picola :)

Posted

Domnisoara, doamna, ce-oi fi matale, da am organizat acest gather ca sa vin sa va tai cu o sabia ninja cu laser a lui Gingis Han, si-apoi va dau foc si va sting cu benzina :crazy:. Btw, tu citesti doar ce-ti convine? Hai mai zi ceva, ca-ti umplu putin frigideru, si-apoi sa vezi cearta.

Acu serios, unde vezi tu cearta in reply-urile mele? Doar ca o cunosti pe picola si ii ti parte? Asta e partea doua, bre.

Posted

Domnisoara, doamna, ce-oi fi matale, da am organizat acest gather ca sa vin sa va tai cu o sabia ninja cu laser a lui Gingis Han, si-apoi va dau foc si va sting cu benzina :crazy:

Acu serios, unde vezi tu cearta in reply-urile mele? Doar ca o cunosti pe picola si ii ti parte? Asta e partea doua, bre.

Pai eu nu am citit ca te-ar fi amenintat sau te-ar fi jignit dar asta e,daca tu asta ai inteles e problema ta.Asa se raspunde la topicuri cum faci tu?

Posted

Pai eu nu am citit ca te-ar fi amenintat sau te-ar fi jignit dar asta e,daca tu asta ai inteles e problema ta.Asa se raspunde la topicuri cum faci tu?

Dar eu unde am amenintat si-am jignit? =)) Se pare ca nu toata lumea are creier in ziua de azi. /trade ?

Vorbind de cearta, nu stiu care din noi se cearta mai mult in jocul asta. ;;)

Posted

puteti sa terminati? :|

sunt sigur ca sambata nu o sa va certati :-j

btw poti sa ma scoti de pe "lista celor care se lauda" pentru ca eu chiar vin :>

Posted

Dar eu unde am amenintat si-am jignit? =)) Se pare ca nu toata lumea are creier in ziua de azi. /trade ?

Vorbind de cearta, nu stiu care din noi se cearta mai mult in jocul asta. ;;)

Inteligentii intotdeauna cedeaza asa ca eu va salut pe toti am si altceva de facut si nu are rost sa mai stau sa discut sa incerc sa te conving pe tine Bunny de nimic.Ai dreptate tu si sa fi iubit ! :tiphat:

Guest Garronel
Posted

Hai ca cu tine m-as distra cel mai mult sa dea dracii. :))

Garrone, kookie, ce ziceti? Ii corupem pe bosorogi? :D

incercam...

Tu poate faci ca data trecuta ma, sa nu vii. <_<

vine,il luam din casa,stiu eu unde sta :P

In rest, fetele potoliti-va...Iar domnul(doamna) Picola,un pic mai multa atentie,confunzi anumite persoane,dai citate si vorbesti cu altii,nu-i nimic,usor usor, ne inveti pe toti :D

ne vdm la gather,sper sa fim cat mai multi :beer: :beer: :beer:

Revin mai tarziu,ma duc sa platesc body-guarzii lui Bunny ,sa nu profite cineva de iepurasul meu de plush.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...