MegaCat Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ... sper k nu va suparati daca apar si eu :P .... ... o sa vin cu prietena :P ... RaluK-MG... :nanana: app ... a zis si l3vis ... cine mai vine ... :cool2: deci ramane la 18 ... piata uniri :P :beer:
bunny Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ramane pe 18! la piata unirii la ora 16.00, nu intarziati mai mult de-o jumatate de ora, apoi plecam.
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ramane pe 18! la piata unirii la ora 16.00, nu intarziati mai mult de-o jumatate de ora, apoi plecam.unde pleci fai ?
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ia,iepurila,apuca-te de lista cu cei care vin.
bunny Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Plec la scoli, vin diseara. :D Facem "recensamantul" atunci.
KooKie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Iar se face lista de 40...si vin 5.cum ma ca au fost destui la ultimul :P
LuckyShot Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 hm chiar sunt curioasa sa vad cati o sa fim :-?
SHARK_BITE Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Daca este vreme misto .....eu propun sa ne gasim acolo ....dar sa mergem undeva la o terasa la aer ....cat inca se mai poate...ca la iarna o as ne tot imbacsim numai inauntru unde mai iesim ! :tiphat:
bunny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ce ziceti de un "gather" intr-un club? Hai ca nu va mananca animatoarele. <_<
SHARK_BITE Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ce ziceti de un "gather" intr-un club? Hai ca nu va mananca animatoarele. <_< ......perversule :whistle: :whistle:
bunny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hai ca cu tine m-as distra cel mai mult sa dea dracii. Garrone, kookie, ce ziceti? Ii corupem pe bosorogi? :D
Iustiniana Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 pregateste-te iubire... :> De o saptamina astept sa te vad... #-o nu stiu ma...si eu prezent :> cu Picola^^ :P Ija puiule nu sint cit shark stai linistit si poi nu ma dau la oamenii insuratii #-o Bunny stai linistit ca o sa vezi cine sint sa nu traiesti in mister toata viatza ...te-as avea pe constiintza si nu vreau Pui Strike pe tine te aduc eu cu masina sti doar ca am grija de tine ;) Spyky pe tine de unde sa te iau? mai este loc in masina dragule...Cortez_Bk vezi ca daca te dai la mine te alearga Strike...sare in foc pt mine....
bunny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nici macar nu ma (ne) intereseaza cine esti. Sa ma ai pe constiinta? La cum ma doare capul acum, ti-as zice eu ce sa ai pe constiinta. Lasa dracu talentele si nu ne mai impresiona.
Iustiniana Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Who's picola? oOImi placi Alexey ...In tarc bk esti asa tacut dar acum mi-ai placut...explica-le tu cum se intra la status..>)
bunny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Lol, tu ai grave probleme de personalitate? Suferi de nebagare in seama? Daca ai chef de scandal, du-te frate si scuteste-ne. Si care e problema ca am intrebat cine esti? Oi fi si vreun pui de morandi sa te cunosc.
Iustiniana Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 pregateste-te iubire... :> De o saptamina astept sa te vad... #-o Ija puiule nu sint cit shark stai linistit si poi nu ma dau la oamenii insuratii #-o Bunny stai linistit ca o sa vezi cine sint sa nu traiesti in mister toata viatza ...te-as avea pe constiintza si nu vreau Pui Strike pe tine te aduc eu cu masina sti doar ca am grija de tine ;) Spyky pe tine de unde sa te iau? mai este loc in masina dragule...Cortez_Bk vezi ca daca te dai la mine te alearga Strike...sare in foc pt mine.... Bunny recalcitrant esty dragule...stai calm ca ai toata viatza inainte si o sa iti iasa par alb inainte de vreme daca te enervezi asa repede
bunny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Pai vad ca vii in acest topic si ne faci testamentul la toti. Te-am inteles, esti vreo ruda de-a lui Caiac si tu, sa nu ne punem cu tine, ca altfel riscam sa ne ai pe constiinta, ce dracu.
Iustiniana Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Bunny recalcitrant esty dragule...stai calm ca ai toata viatza inainte si o sa iti iasa par alb inainte de vreme daca te enervezi asa repede V-am raspuns la topicurile vechi daca te uiti bine la pagina 24...ca sa nu fiu nepoliticoasa sa spuneti ca nu raspund la topicuri...Nu stau non stop pe forum in lipsa de ocupatie
bunny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nepoliticoasa? Clar, am vazut totul. Tu esti sotia lui Caiac, ne-am dat dracu.