Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

... sper k nu va suparati daca apar si eu :P .... :gun::gun:

... o sa vin cu prietena :P ... RaluK-MG... :nanana:

app ... a zis si l3vis ... cine mai vine ... :cool2:

deci ramane la 18 ... piata uniri :P :beer:

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

Ramane pe 18! la piata unirii la ora 16.00, nu intarziati mai mult de-o jumatate de ora, apoi plecam.

unde pleci fai ?

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

ia,iepurila,apuca-te de lista cu cei care vin.

Posted

Daca este vreme misto .....eu propun sa ne gasim acolo ....dar sa mergem undeva la o terasa la aer ....cat inca se mai poate...ca la iarna o as ne tot imbacsim numai inauntru unde mai iesim !

:tiphat:

Posted

pregateste-te iubire... :> De o saptamina astept sa te vad... #-o

nu stiu ma...si eu prezent :> cu Picola^^ :P

Ija puiule nu sint cit shark stai linistit si poi nu ma dau la oamenii insuratii #-o Bunny stai linistit ca o sa vezi cine sint sa nu traiesti in mister toata viatza ...te-as avea pe constiintza si nu vreau

Pui Strike pe tine te aduc eu cu masina sti doar ca am grija de tine ;) Spyky pe tine de unde sa te iau? mai este loc in masina dragule...Cortez_Bk vezi ca daca te dai la mine te alearga Strike...sare in foc pt mine.... :box:

Posted

Nici macar nu ma (ne) intereseaza cine esti. :)) Sa ma ai pe constiinta? La cum ma doare capul acum, ti-as zice eu ce sa ai pe constiinta. Lasa dracu talentele si nu ne mai impresiona.

Posted

Lol, tu ai grave probleme de personalitate? Suferi de nebagare in seama? Daca ai chef de scandal, du-te frate si scuteste-ne. Si care e problema ca am intrebat cine esti? Oi fi si vreun pui de morandi sa te cunosc.

Posted

pregateste-te iubire... :> De o saptamina astept sa te vad... #-o

Ija puiule nu sint cit shark stai linistit si poi nu ma dau la oamenii insuratii #-o Bunny stai linistit ca o sa vezi cine sint sa nu traiesti in mister toata viatza ...te-as avea pe constiintza si nu vreau

Pui Strike pe tine te aduc eu cu masina sti doar ca am grija de tine ;) Spyky pe tine de unde sa te iau? mai este loc in masina dragule...Cortez_Bk vezi ca daca te dai la mine te alearga Strike...sare in foc pt mine.... :box:

Bunny recalcitrant esty dragule...stai calm ca ai toata viatza inainte si o sa iti iasa par alb inainte de vreme daca te enervezi asa repede :hair:

Posted

Pai vad ca vii in acest topic si ne faci testamentul la toti. Te-am inteles, esti vreo ruda de-a lui Caiac si tu, sa nu ne punem cu tine, ca altfel riscam sa ne ai pe constiinta, ce dracu. 8-|

Posted

Bunny recalcitrant esty dragule...stai calm ca ai toata viatza inainte si o sa iti iasa par alb inainte de vreme daca te enervezi asa repede :hair:

V-am raspuns la topicurile vechi daca te uiti bine la pagina 24...ca sa nu fiu nepoliticoasa sa spuneti ca nu raspund la topicuri...Nu stau non stop pe forum in lipsa de ocupatie :naughty:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...