Guest Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 picola Muse Elf 335(33)-_-Insist, who's picola? :D
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nu stiu ma...si eu prezent :> cu Picola^^ :P
Guest Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Gata, e vedeta. :D Poate ne trezim dracului cu vreunu cat shark de mare.
ija4ok Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ...macar are cu cine sta si SHARK =) so fi saturat de gradinita :D
Guest Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Taci tu ca acu apare si ne musca de-un picior de-ajung la KFC apoi. Inlocuiesc astia puii cu iepurii. /spam off, ca se supara lancila si ne articuleaza. :D
KooKie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 poate ajung si eu :)sa te iau, sa nu te iau... decizii deciziicate decizii am de luat zilele astea :dooh:
stely_yoo Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ar trebui sa asezam si noi mesele in patrat ... nu in forma de L ca e aiurea :)
kiralina Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 sa te iau, sa nu te iau... decizii deciziicate decizii am de luat zilele astea :dooh:daca nu ma iei tu...te iau eu...si mai scapi de luat decizii :D
KooKie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pff te-ai inscris inaintea mea pe forum. gata acum chiar sunt suparat :(
kiralina Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pff te-ai inscris inaintea mea pe forum. gata acum chiar sunt suparat :(Iar tu te`ai inscris de ziua mea :cool2:
Guest Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pff te-ai inscris inaintea mea pe forum. gata acum chiar sunt suparat :( Defapt eu am inscris-o. (da ce sa mai recunoasca puiul cand devine cocos, stii vorba aia. :D)
kiralina Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Defapt eu am inscris-o. (da ce sa mai recunoasca puiul cand devine cocos, stii vorba aia. :D) repede tu .. :P recunosc...bunny mi`a facut account :beer:
Guest Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 repede tu .. :P recunosc...bunny mi`a facut account :beer:Ai sa-mi dai o bere. Defapt, ce o bere...cumpara-mi toata fabrica de bere din Timisoara. :D
kiralina Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ai sa-mi dai o bere. Defapt, ce o bere...cumpara-mi toata fabrica de bere din Timisoara. :D nici nu ai pretentzii
Spiky2013 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Asl pls picola Tot acolo sus mergem? dea :D Ar trebui sa asezam si noi mesele in patrat ... nu in forma de L ca e aiurea eu zic sa inchiriem de undeva o masa de aia mare rotunda :> asa a la Camelot :> Defapt eu am inscris-o. (da ce sa mai recunoasca puiul cand devine cocos, stii vorba aia. :D) dea... si tu cu emo la fel...ce sa mai recunosti acu ti-ai tras chelie, gata nu mai esti emo... :rofl2: ontopic: sa vina multa lume :> ca am incarcat bateria :>
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 sa vin, sa nu vin... :-?sa te bat , sa nu te bat ...:-?