Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

Nus piedone e prea gras , si in joc sunt mai linistit decat in real :)) :beer:

minte...

Posted

Nici nu as indraznii sa ma iau de el...nu de alta dar nu vreau sa il sperii prea tare..>)

Pai ca fata sa te iei de cineva nu se vede frumos :P:P:P

Asa lasa ca ma iau eu de tine :))

app si pk pe tine ca teai bagat pt Old_MG :crazy:

Posted

care parte ?

si in joc sunt mai linistit decat in real :)) :beer:

partea asta :P
Posted

pai draga,nu vreau sa te cunosc mai bine,prefer stadiul de prieteni ,nu doresc sa ajungem sa "ne cunoastem mai bine" :))))

hai ca ma bag la un film,poate dupa gather ne agitam printr-un club ceva...

Posted

pai draga,nu vreau sa te cunosc mai bine,prefer stadiul de prieteni ,nu doresc sa ajungem sa "ne cunoastem mai bine" :))))

k , eu sunt la Cs :>

Posted

Nu ma intelege gresit puiule..vreau doar sa te vad...nu sa te cunosc....mai bine... in adevaratul sens al cuvintului...!As intra la coruptie de minori si nu vreau asta.. :naughty:

Posted

Nu ma intelege gresit puiule..vreau doar sa te vad...nu sa te cunosc....mai bine... in adevaratul sens al cuvintului...!As intra la coruptie de minori si nu vreau asta.. :naughty:

k draga ne vedem si ne cunoastem doar sa nu vi suparata putin vesela daca se poate :)

minori :-j

Posted

' date='Oct 7 2008, 20:54' post='3126394']

Da sady vin si eu cu varamiu so what ?

Rila ... pregateste berea :rofl2: , app o sa vb si cu tavytzu poate isi corupe fomeia si il lasa si pe el :))

ce ai ma esti prost ? am zis ca vine prietenu meu

Posted

cu Sadi vorbeam,nu cu tine...intr-adevar sunt minor,te las pe mana lui Sadi...app cati ani ziceai ca ai tanti ?

Posted

sint picola iubire ...!

ori ramona? :)

app auzisem ca m-ai cautat intr-o seara cu baiatu' sa ma scoateti la "bere",adevarat?de erai tu ....care mi-ai zis,tu erai PUI ?

Posted

cu Sadi vorbeam,nu cu tine...intr-adevar sunt minor,te las pe mana lui Sadi...app cati ani ziceai ca ai tanti ?

[/quote

pai suntem acelas an deci tot minor sunt si eu :( scz picola dar na aci multi minori ^^

Daca vine picola eu nu vin...ca a pus fata ochii pe mine =))

Alooooooooo te org poate nu ai vz ca pt Sadi_BK vine ^^

Posted

S-au umflat muschii pe voi cumva zmeilor ? Era vba de Gather o bere o barfa chestii !

Nu ma beti Coca-Cola ca va visati d'alde Arnold !

Mrrrrr...! Peace e cuvantul de ordine...sa vad care il incalca :yum:

Posted

S-au umflat muschii pe voi cumva zmeilor ? Era vba de Gather o bere o barfa chestii !

Nu ma beti Coca-Cola ca va visati d'alde Arnold !

Mrrrrr...! Peace e cuvantul de ordine...sa vad care il incalca :yum:

Eu ii am la congelator :))

cei aia cocacola :))

Tot barfa vrea si tanti picola sa aibe cu mine nu alceva ;) :angelbath:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...