TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hai ma ca te indrumam noi. :) De la gara iei metroul, spre unirii si te-asteptam acolo. dak ar fi asa usor nici nu`stiu undei gara si la care gara ajung daca o sa vin va fi prima data cand circul cu trenu Sper sa Fie :cool2: daca ajung :D si sa nu se ia lumea de mine k is MIC&MUCOS
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hai ma ca te indrumam noi. :) De la gara iei metroul, spre unirii si te-asteptam acolo.indrumi pe dreaq sa te ia,stii ca doar gura e de ei...astia care "zice" ca vin,se agita inainte de gather si pe urma ii vezi "ahh,imi pare rau,nu am ajuns,m-a retinut nush ce,dar data viitoare sigur vin" si tot asa...
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 indrumi pe dreaq sa te ia,stii ca doar gura e de ei...astia care "zice" ca vin,se agita inainte de gather si pe urma ii vezi "ahh,imi pare rau,nu am ajuns,m-a retinut nush ce,dar data viitoare sigur vin" si tot asa...pai is din Buzau , daca eram din Bucuresti ca voi ce ghine era :D nu scapatzi de mine :D
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 nu e vb de tine,in general m-am referit..
bunny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 indrumi pe dreaq sa te ia,stii ca doar gura e de ei...astia care "zice" ca vin,se agita inainte de gather si pe urma ii vezi "ahh,imi pare rau,nu am ajuns,m-a retinut nush ce,dar data viitoare sigur vin" si tot asa...Eh, eu mi-am facut datoria. :D
Iustiniana Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hai ca vin si eu.... asta bineinteles daca pot veni si elfele ^_^ imi puteti spune si mie unde a ramas sa ne intilnim..?data,ora si locul..? picola & _devil_
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 nu e vb de tine,in general m-am referit.. eh , poate da doamne doamne sa ajunga si butu de mine la gather , distanta mare :-< WoF WoF !
bunny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 18 octombrie 2008, ora 16.00 Piata Unirii, ne intalnim in fata la Mc! V-asteptam maxim o jumatate de ora.ps: parerea mea, ar trebui pinned topicul, si sa actualizam mereu data cand e gather cu ajutorul unui moderator, la titlu.
qudsieh Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 pai is din Buzau , daca eram din Bucuresti ca voi ce ghine era :D nu scapatzi de mine :Dde la buzau mai bine iei maxi taxi si ii spui sa te lase la metrou undeva , si acolo intrebi cum ajungi la unirii ,mai simplu asa :>
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 de la buzau mai bine iei maxi taxi si ii spui sa te lase la metrou undeva , si acolo intrebi cum ajungi la unirii ,mai simplu asa :> Ar fi si asta o idee , eh mai e pana atunci noi sa fin sanatosi :P P S : un pusti de 17 ani prin bucuresti , ratacind si intreband undei Uniri :nanana:
bunny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 iar acolo sus merem :-?Pai doar acolo gasim loc. :(
qudsieh Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ar fi si asta o idee , eh mai e pana atunci noi sa fin sanatosi :P P S : un pusti de 17 ani prin bucuresti , ratacind si intreband undei Uniri :nanana: Vezi dinTe ce zice :> mie miar place sa mai am 17 :X:X:
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Vezi dinTe ce zice :> mie miar place sa mai am 17 :X:X: vine 18 ani :> da ce nu ti`ar place tie
Iustiniana Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 u find sint picola iubire ...!Vin special pentru tine :nanana: Sadi_bk sa te cunosc...:nanana:
qudsieh Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 sint picola iubire ...!Vin special pentru tine :nanana: Sadi_bk sa te cunosc...:nanana: bine iubyre cum zici u da sa nu ma batzi aici daca in joc nu potzi }{
Iustiniana Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 opa, iubire. :>Pai sti cum se zice..Cine uraste de fapt iubeste..vazind ca tot face pk pe elfa mea sint curioasa sa il vad in real life..tot asa piedone e ..?! ;)
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 bine iubyre cum zici u da sa nu ma batzi aici daca in joc nu potzi }{ Tati Gajicaru , numai la fufe ti gandu;;)
qudsieh Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pai sti cum se zice..Cine uraste de fapt iubeste..vazind ca tot face pk pe elfa mea sint curioasa sa il vad in real life..tot asa piedone e ..?! ;) Nus piedone e prea gras , si in joc sunt mai linistit decat in real :beer:
Iustiniana Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 bine iubyre cum zici u da sa nu ma batzi aici daca in joc nu potzi }{ Sint curioasa iubire asta am zis...nu am zis ca sint violenta ...Daca eram violenta in loc de elfa cresteam un bk dragule...:)
bunny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pai sti cum se zice..Cine uraste de fapt iubeste..vazind ca tot face pk pe elfa mea sint curioasa sa il vad in real life..tot asa piedone e ..?! ;) Eu zic sa nu te pui cu el, are niste muschi dar ii tine la borcan, nu ii ia cu el la gather.