Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Hai ma ca te indrumam noi. :) De la gara iei metroul, spre unirii si te-asteptam acolo.

dak ar fi asa usor :)) nici nu`stiu undei gara si la care gara ajung :)) daca o sa vin va fi prima data cand circul cu trenu :))

Sper sa Fie :cool2: daca ajung :D si sa nu se ia lumea de mine k is MIC&MUCOS

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

Hai ma ca te indrumam noi. :) De la gara iei metroul, spre unirii si te-asteptam acolo.

indrumi pe dreaq sa te ia,stii ca doar gura e de ei...astia care "zice" ca vin,se agita inainte de gather si pe urma ii vezi "ahh,imi pare rau,nu am ajuns,m-a retinut nush ce,dar data viitoare sigur vin" si tot asa...

Posted

indrumi pe dreaq sa te ia,stii ca doar gura e de ei...astia care "zice" ca vin,se agita inainte de gather si pe urma ii vezi "ahh,imi pare rau,nu am ajuns,m-a retinut nush ce,dar data viitoare sigur vin" si tot asa...

pai is din Buzau , daca eram din Bucuresti ca voi ce ghine era :D nu scapatzi de mine :D

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted
:)) nu e vb de tine,in general m-am referit..
Posted

Eh, eu mi-am facut datoria. :D

Posted

18 octombrie 2008, ora 16.00 Piata Unirii, ne intalnim in fata la Mc! V-asteptam maxim o jumatate de ora.

ps: parerea mea, ar trebui pinned topicul, si sa actualizam mereu data cand e gather cu ajutorul unui moderator, la titlu.

Posted

pai is din Buzau , daca eram din Bucuresti ca voi ce ghine era :D nu scapatzi de mine :D

de la buzau mai bine iei maxi taxi si ii spui sa te lase la metrou undeva , si acolo intrebi cum ajungi la unirii ,mai simplu asa :>

Posted

de la buzau mai bine iei maxi taxi si ii spui sa te lase la metrou undeva , si acolo intrebi cum ajungi la unirii ,mai simplu asa :>

Ar fi si asta o idee , eh mai e pana atunci noi sa fin sanatosi :P

P S : un pusti de 17 ani prin bucuresti , ratacind si intreband undei Uniri :)) :nanana:

Posted

Ar fi si asta o idee , eh mai e pana atunci noi sa fin sanatosi :P

P S : un pusti de 17 ani prin bucuresti , ratacind si intreband undei Uniri :)) :nanana:

Vezi dinTe ce zice :> mie miar place sa mai am 17 :X:X:

Posted

sint picola iubire ...!Vin special pentru tine :nanana: Sadi_bk sa te cunosc...:nanana:

:)) bine iubyre cum zici u :)) da sa nu ma batzi aici daca in joc nu potzi }{

Posted

Pai sti cum se zice..Cine uraste de fapt iubeste..vazind ca tot face pk pe elfa mea sint curioasa sa il vad in real life..tot asa piedone e ..?! ;)

Nus piedone e prea gras , si in joc sunt mai linistit decat in real :)) :beer:

Posted

:)) bine iubyre cum zici u :)) da sa nu ma batzi aici daca in joc nu potzi }{

Sint curioasa iubire asta am zis...nu am zis ca sint violenta ...Daca eram violenta in loc de elfa cresteam un bk dragule...:)

Posted

Pai sti cum se zice..Cine uraste de fapt iubeste..vazind ca tot face pk pe elfa mea sint curioasa sa il vad in real life..tot asa piedone e ..?! ;)

Eu zic sa nu te pui cu el, are niste muschi :)) dar ii tine la borcan, nu ii ia cu el la gather. :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...