Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Guest n00bletzel
Posted

asa ma. poate nu veniti cu gramada

vine si io :crazy: dak ramane pe 18 :closedeyes:

Posted

pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda :))

poate prin felul in care scuipa seminte 8-|

Guest rosu-alb
Posted

poate prin felul in care scuipa seminte 8-|

tareh,auzi-ti gluma :rofl1: ,radeti mah sa nu se simta prost :| .

Guest Combinatorul
Posted (edited)

pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda :))

=))=)) =)) superbo :)

vai ce ai mai glumit cu noi ..ce-am mai ras...daca tot cautati cearta sau scandal folositi cu incredere topicurile de la Recycle Bin..

PS presupun ca asta este un post facut de Brad Pitt

Edited by Lancelot
Posted

Daca o sa fac si eu rost de Bani ( pentru k pe 16 e Balu in liceul unde invatz eu si trebe sa beau , deci se duc bani pe beutura :)) )o sa incerc sa ajung . E ceva de mers dela Buzau la Bucuresti :P , Si nici nu cunosc Bucurestiu , deci trebe sa ma ajute cineva dak o sa vin :P

P S : poate o sa il conving si pe Mrs Emotion ( Crome ) sa vina , k multa lume cred k vrea sa il vada :P

Posted

Pentru Crome angajez eu paza...am cativa RAKETI :D

o sa incerc sa vin si eocu Crome sau fara :P , k n`am fost la nici un gather pana acum , sper sa nu se lege lumea de mine :))

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

Pentru Crome angajez eu paza...am cativa RAKETI :D

ii platesc dublu sa stea la alta masa,sa bea si ei o bere linistiti,ca sa ne distram si noi un pic...se stie cu cine :D

Posted

=))

ohooooooooo vine cromeeeeee, hahaha, nu iese ala din casa ma. 8-|

Posted

=))

ohooooooooo vine cromeeeeee, hahaha, nu iese ala din casa ma. 8-|

sa speram k il conving sa vina , sa am si eu cu cine sa ma ratacesc prin bucurestiu ala mic :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...