Guest n00bletzel Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 asa ma. poate nu veniti cu gramadavine si io :crazy: dak ramane pe 18 :closedeyes:
jmekeru_BK Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 oooo da vine dinke :>sau nu :) Me In pe 18 :)
LuckyShot Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda
qudsieh Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda poate reuseste:)) :bananadance2:
_Deza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda poate prin felul in care scuipa seminte
SHARK_BITE Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mai vin si yo cu niste tov pe 18 ;) De ce vii cu niste tov. :-? .......iti e frica singur ? :crazy: :>
Guest rosu-alb Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 poate prin felul in care scuipa seminte tareh,auzi-ti gluma :rofl1: ,radeti mah sa nu se simta prost .
Guest Combinatorul Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 (edited) pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda =)) superbo :) vai ce ai mai glumit cu noi ..ce-am mai ras...daca tot cautati cearta sau scandal folositi cu incredere topicurile de la Recycle Bin.. PS presupun ca asta este un post facut de Brad Pitt Edited October 7, 2008 by Lancelot
KooKie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tareh,auzi-ti gluma :rofl1: ,radeti mah sa nu se simta prost . noi nu auzi-m nimic aici, citim doar.
_Deza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tareh,auzi-ti gluma :rofl1: ,radeti mah sa nu se simta prost . Nu ma simt pentru ca esti tu prin preajma
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Daca o sa fac si eu rost de Bani ( pentru k pe 16 e Balu in liceul unde invatz eu si trebe sa beau , deci se duc bani pe beutura )o sa incerc sa ajung . E ceva de mers dela Buzau la Bucuresti :P , Si nici nu cunosc Bucurestiu , deci trebe sa ma ajute cineva dak o sa vin :P P S : poate o sa il conving si pe Mrs Emotion ( Crome ) sa vina , k multa lume cred k vrea sa il vada :P
ija4ok Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pentru Crome angajez eu paza...am cativa RAKETI :D
-CopilaS- Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Vin si yo nu conteza ora nu conteza localul Bucuresti sa fie :beer:
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pentru Crome angajez eu paza...am cativa RAKETI :D o sa incerc sa vin si eocu Crome sau fara :P , k n`am fost la nici un gather pana acum , sper sa nu se lege lumea de mine
FLOW Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 De ce vii cu niste tov. :-? .......iti e frica singur ? :crazy: :> de cine sa`mi fie frica
Guest cumpar submarin decapotabil Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pentru Crome angajez eu paza...am cativa RAKETI :Dii platesc dublu sa stea la alta masa,sa bea si ei o bere linistiti,ca sa ne distram si noi un pic...se stie cu cine :D
bunny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 pai daca vine dinke sa vedem daca reuseste sa ma cucereasca in vreun fel, la cat se lauda ohooooooooo vine cromeeeeee, hahaha, nu iese ala din casa ma.
TheRider Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ohooooooooo vine cromeeeeee, hahaha, nu iese ala din casa ma. sa speram k il conving sa vina , sa am si eu cu cine sa ma ratacesc prin bucurestiu ala mic
bunny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hai ma ca te indrumam noi. :) De la gara iei metroul, spre unirii si te-asteptam acolo.
qudsieh Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Vin si yo nu conteza ora nu conteza localul Bucuresti sa fie :beer:tot 16.00 cred ca va fi ora la uniri de obicei :D