rosualb Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 pe 18 oct ?:D sper sa ajung si eu de data asta :angry1:
FREEMANVeSel Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 sa inteleg k se face pe 18 iar... ca io am stresu de servici X( d-aia nici n-am avut timp sa salut pe toti
TeddyBear Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 vezi sa nu ija sa mori tu .. m-a durut stomacu de la mancarea aia sa mor ) sa-mi aduci aminte sa nu mai mananc ce mancanci si tu #-o
qudsieh Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ' date='Oct 5 2008, 13:43' post='3119873'] Bunny pune si tu duminica unu ca sambata lucrezi si tare vreau sa vad ce ai invatzat pe "plaiurile" Campinene( printre betzivi ) hac rila cu o flotare :D Hai inca unu ca vreau sa ajung .... din motive de stres :-" a fost pc stricat ... nu am stiut de gay-ther ... la urmatoru ajung numai ca sa oftic iepurele :rofl2: le: hai ca merge si sambata daca e ca imi iau liber ... numai sa anuntzatzi ;P locu si ora :D Plagiatorule !! Vine pretenu meu :bananadance2:
Alex86 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 vezi sa nu ija sa mori tu .. m-a durut stomacu de la mancarea aia sa mor ) sa-mi aduci aminte sa nu mai mananc ce mancanci si tu #-o ti s-a aplecat de la broaster :>
qudsieh Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Vin la gather, sa moara mama. unde vi ma tu ? sal iei si pe Fady a zis ca vrea sa se reapuce :-j pe 11 e meciu asa ca mai bine pe 18 :bananadance2: :bananadance2: pt voi ca eu vin si si :crazy:
qudsieh Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 bre vezi ca e dinTe nu dinKe DinTe ma doare capu #-o vezi adu si u 2-3 gagicutze
ija4ok Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Teddy...a mancat si alexey din aia cu mine :D Cred ca tu ai avut altceva cine stie de a scos aia de sub fusta :D
Vand papusi gonflabile Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Da da.. si DinTe vine oleeeeee Dar prietenul meu Strike tot nu vine de ceeeeeee nu vreaaa sa viiinaaaa, caaaa peeee foooorrrruuuummm eeeee taaaareeee iiiiinnnnn guuuurrrraaaa, deeee ceeeeee ???? ccccrrrrryyyyy cccccrrrrryyyy ccccrryyyyy ((((( P.S. scuze balbaiaila,dar imi tremura si degetele si tastatura de frica, cand vb despre marele Strike.
Guest rosu-alb Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 vin si eu de data asta,pe 16 ar fi cel mai bn :D dinTe,te distrezi?copil amarat
Guest rosu-alb Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Sa vorbiti si cu mama lui dinke poate-l lasa si pe el la gather :) poftim copil retardat :) . ce glume ai in tn :-j ,hai fa-ma sa rad,mai zi una. unde vi ma tu ? sal iei si pe Fady a zis ca vrea sa se reapuce :-j pe 11 e meciu asa ca mai bine pe 18 :bananadance2: :bananadance2: pt voi ca eu vin si si :crazy: vezi ca ala nu-s io,e un maimutoi caruia ii arde de glume. @sa vad cum dau de el si s-ar putea sa venim aman2 :D .