DenY Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 (edited) nice pics nubz :> @ xDedit <_< Edited October 4, 2008 by DenY
bunny Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Well, saptamana viitoare eu sigur nu voi mai fi prin preajma, asta daca vreti sa mai organizam unul. :D le: Who posted in: Gayther bucuresti Poster Posts bunny 71 -ija- 24 SHARK_SHARK 19 ce spammer. o_O
stely_yoo Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Deja? Haideti peste 2 sapt Ce ziceti? nu sambata acum .. cealalta :D Nice pics :D Vreaau si eeeeu la gather :crybaby:
Lancelot Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Cum se face ca la majoritatea gatherurilor, lancelot sta numai pe langa fete :(PS: Cute raw tigressahai fata nu fi nasoala ca am stat si langa tine la Craiova>:)PS cand m-am intors nu mai era locul meu liber=(( damn kookienice to meet some of u boys and girls
Vand papusi gonflabile Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Abia am ajuns acasa si am intrat direct sa vad pozele,comentariile,alea alea. M-am indragostit. :crybaby: ia vezi,tu cam des te indragostesti... duminica viitoare mergeti pe undeva? :D mergem,iar si din nou. sambata sau duminica. http://img518.imageshack.us/img518/176/pa042741ax2.jpg de ce nu am venit mai devreme ? bunny,te urechez ! Spyky,facem saptamanal iesiri la bere,sau cel putin faceam,oricum sper sa reluam traditia...Chiar a fost frumos.
qudsieh Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ia vezi...mergem,iar si din nou. sambata sau duminica.de ce nu am venit mai devreme ??? ce bou am fost...uratanie u ai venit si mai tarziu si ai plecat si primu :Dmai merem si saptamana care vine :bananadance2:
Vand papusi gonflabile Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nice to meet some of u boys and girlsdeasemenea ;)uratanie u ai venit si mai tarziu si ai plecat si primu :Dmai merem si saptamana care vine :bananadance2: nu ma injura,dar trebuia sa ajung si la fratimiu acasa,ma astepta o sticla frumoasa foc :Pce a iesit in seara asta iti povestesc in particular :crazy:
qudsieh Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 deasemenea ;) nu ma injura,dar trebuia sa ajung si la fratimiu acasa,ma astepta o sticla frumoasa foc :P ce a iesit in seara asta iti povestesc in particular :crazy: Sambata care vine sau poate azi mergm si noi la lasare ? :crazy:
iLoveCalifornia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 fain fain fain ^_^Spiky tu ince poza esti ca nu te vad :-/ps. ce mare e shark :lol: bodyguardu vostru la gather
bunny Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 de ce nu am venit mai devreme ? bunny,te urechez ! ^_^ @sandu, mare e putin spus, e imens. )) Ah da, unii din noi mergem la lasere azi, daca e vreunu doritor, sa spuna. :)
KooKie Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 PS cand m-am intors nu mai era locul meu liber=(( damn kookieoops :crazy: :D
bunny Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Well, se pare ca poc-poc thingie a cazut, damn rain. <_<
Spiky2013 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 fain fain fain ^_^Spiky tu ince poza esti ca nu te vad :-/ps. ce mare e shark :lol: bodyguardu vostru la gathereu faceam pozele bah <_<Well, se pare ca poc-poc thingie a cazut, damn rain. <_<las` fatah ca mergem saptamana viitoare cand tu esti acasa :rofl2:
Tigressa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 data viitoare o sa fiu mai cu tupeu ^_^ vba lui lance: 't was nice meeting you :)
[teposu] Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bunny pune si tu duminica unu ca sambata lucrezi si tare vreau sa vad ce ai invatzat pe "plaiurile" Campinene( printre betzivi ) hac rila cu o flotare :D Hai inca unu ca vreau sa ajung .... din motive de stres :-" a fost pc stricat ... nu am stiut de gay-ther ... la urmatoru ajung numai ca sa oftic iepurele :rofl2: le: hai ca merge si sambata daca e ca imi iau liber ... numai sa anuntzatzi ;P locu si ora :D Sa te-ntind ca pe pateu. Plagiatorule !!
bunny Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 data viitoare o sa fiu mai cu tupeu ^_^ vba lui lance: 't was nice meeting you :)Likewise little lady. :)
FLOW Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ma nene treb sa`mi spuneti k facetzi poze :violent: