SHARK_BITE Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 nu se mai aude nimic de un gather ? :( De auzit se aud multe judo.....de facut ...nada ,zero barat,nothing,niente etc etc etc :whistle:
EnvY Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Vin si eu daca e dupa 1 (AdR3NaLiNa, -Heroina- de pe old 97d)
SHARK_BITE Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 hai alex organizeaza cv :)) Ssssht ca organizeaza....flota si atacurile din Grepolis ... :crazy:
bunny Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 bai, eu nu stiu pe nimeni care mai joaca, deci de organizat ar fi stupid in conditiile in care nu cunosc pe nimeni. deci ne putem vedea noi la o berica, shark, cami eventual, doru si alex. daca mai vrea careva anuntati pe-aici. voi astia cu pricina, duminica ce faceti? Btw, am o idee, ca tot se foloseste facebook-ul asa des. Am putea face un grup cu cei din bucuresti, si eventual sa organizam pe facebook, ca e mai usor, pentru ca lumea intra mult mai des decat aici, pana si cei care nu mai joaca si nu mai dau pe-aici ar putea vedea si ar putea veni. The hard part now...AVETI FACEBOOK? =)
=Simo= Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 bai, eu nu stiu pe nimeni care mai joaca, deci de organizat ar fi stupid in conditiile in care nu cunosc pe nimeni. deci ne putem vedea noi la o berica, shark, cami eventual, doru si alex. daca mai vrea careva anuntati pe-aici. voi astia cu pricina, duminica ce faceti? Btw, am o idee, ca tot se foloseste facebook-ul asa des. Am putea face un grup cu cei din bucuresti, si eventual sa organizam pe facebook, ca e mai usor, pentru ca lumea intra mult mai des decat aici, pana si cei care nu mai joaca si nu mai dau pe-aici ar putea vedea si ar putea veni. The hard part now...AVETI FACEBOOK? =) Ma copilule, da' nu-ti e asa nitel rusine? Io ce-am? Scame? Am si FB ca mi-a zis Cristina ca cica: "daca nu ai FB nu existi" si mi-am creat cont. Deci daca e ceva de intalnit sa ma anunti si pe mine macar pe FB.
bunny Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Scuze bai, dar n-am stabilit nimic, era doar o schita. :D Normal ca te anuntam si pe tine daca era ceva serios, doar ca na...daca n-avem cu cine..
SHARK_BITE Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Si eu am primit replica ..""nu ai cont pe FB nu existi""...si nu am fost asa impresionat deci NU am cont acolo...oricum de gasit .pot fi gasit usor :P
bunny Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 da bai, ignorati treaba aia, dar cred ca singurul lucru bun pe el e chestia asta, poti sa faci grup si sa anunti ceva. lumea intra zilnic pe facebook, pe forum nu prea. e mai usor, zic eu. ;D eh in fine, lasati asta la o parte, cand ne putem vedea la o bere?
KooX Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 bai, eu nu stiu pe nimeni care mai joaca, deci de organizat ar fi stupid in conditiile in care nu cunosc pe nimeni. deci ne putem vedea noi la o berica, shark, cami eventual, doru si alex. daca mai vrea careva anuntati pe-aici. voi astia cu pricina, duminica ce faceti? Btw, am o idee, ca tot se foloseste facebook-ul asa des. Am putea face un grup cu cei din bucuresti, si eventual sa organizam pe facebook, ca e mai usor, pentru ca lumea intra mult mai des decat aici, pana si cei care nu mai joaca si nu mai dau pe-aici ar putea vedea si ar putea veni. The hard part now...AVETI FACEBOOK? =) Asa ma fa bisericuta :)) bai, eu nu stiu pe nimeni care mai joaca, deci de organizat ar fi stupid in conditiile in care nu cunosc pe nimeni. deci ne putem vedea noi la o berica, shark, cami eventual, doru si alex. daca mai vrea careva anuntati pe-aici. voi astia cu pricina, duminica ce faceti? Btw, am o idee, ca tot se foloseste facebook-ul asa des. Am putea face un grup cu cei din bucuresti, si eventual sa organizam pe facebook, ca e mai usor, pentru ca lumea intra mult mai des decat aici, pana si cei care nu mai joaca si nu mai dau pe-aici ar putea vedea si ar putea veni. The hard part now...AVETI FACEBOOK? =) Ma copilule, da' nu-ti e asa nitel rusine? Io ce-am? Scame? Am si FB ca mi-a zis Cristina ca cica: "daca nu ai FB nu existi" si mi-am creat cont. Deci daca e ceva de intalnit sa ma anunti si pe mine macar pe FB. Vezi cum e Simo ? :)
SHARK_BITE Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 da bai, ignorati treaba aia, dar cred ca singurul lucru bun pe el e chestia asta, poti sa faci grup si sa anunti ceva. lumea intra zilnic pe facebook, pe forum nu prea. e mai usor, zic eu. ;D eh in fine, lasati asta la o parte, cand ne putem vedea la o bere? da bai' !? asa se vbeste mai.ex-fost-viitor moderator....!? Ca iti trag si una dupa ceafa ..eeeee... :violent:
bunny Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 da nu fac bisericuta, dar daca nu mai vrea nimeni...si nu posteaza nimeni efectiv... :-? cum vreti voi, duminica sau weekend-ul viitor.
SHARK_BITE Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cred ca mai bine zis pe anul viitor !! :whistle:
~megan~ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Vin si eu :) ,shark ma asteptam sa iei putina initiativa :)))
Strike^^ Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ma bag si eu la un vin fiert,desi nu cred ca mai cunosc pe cineva din cei care joaca,macar sa veniti si din cei "vechi" :P