Lancelot Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Simona :) sorry dar nu are rost. Oricum sper sa va distrati sa faceti poze..si sa-l corupeti si pe Sirius :P
Eddy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Simona :) sorry dar nu are rost. Oricum sper sa va distrati sa faceti poze..si sa-l corupeti si pe Sirius :P mai schimba drq semnatura :D hf la gather :D
Dudix Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 + kiTz numai sa`mi spuneti la tel locatia ca eu pana sambata pe la 17:00 nu sunt in bucuresti :)
Guest Sadi022002 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 sincer bunny cum crezi ca as putea sa stau la masa cu familia Dolanescu :)) ? Daca nu aveti simtul ridicolului oricum e prea tarziu sa-l dezvoltati acum.:) PS ce faci mai Vlade?:)) mai existi pe aici? Bine u Paunescu, stie toata lumea ca esti u ridicol asa ca ce simt sa mai aibe ? Nu mergem noi macar sa ai tu tupeul sa iesi din casa sa bei o bere;)
Guest Sadi022002 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 App , Lance daca nu ai placere sa iesi cu lumea la gather nu inteleg dc mai postezi aici sau dc mai citesti :-??
Anomys Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mie personal mi s-a facut putin cam sila de toate aceste lucruri pe care le aveti de impartit, nu mai ies. in toate topicurile va sariti la gat unii altora, eu zic pas. o sa merg cu ai mei din guild, 2-3 cati or fi. have fun cu oricine va intalniti. deci count me out.
bunny Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mie personal mi s-a facut putin cam sila de toate aceste lucruri pe care le aveti de impartit, nu mai ies. in toate topicurile va sariti la gat unii altora, eu zic pas. o sa merg cu ai mei din guild, 2-3 cati or fi. have fun cu oricine va intalniti. deci count me out. well, de-asta am si zis "have fun", din acelasi motiv ca si tine. :P
Anomys Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 oick esti bine venit ca sa vezi cat de grasa sunt :P
Lancelot Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ok discutia s-a incheiat aici. Sadi ne vedem dupa ce-ti expira suspendul. Se va aplica pe toate userele. E a n-oara cand uiti cum sa te adresezi unui moderator. Postez unde si cat vreau pe sectiunea unde o moderez. @ Oick be brave be strong :))
Guest SadiSadi96 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ok discutia s-a incheiat aici. Sadi ne vedem dupa ce-ti expira suspendul. Se va aplica pe toate userele. E a n-oara cand uiti cum sa te adresezi unui moderator. Postez unde si cat vreau pe sectiunea unde o moderez. @ Oick be brave be strong :)) Se pare ca iar abuzam de adminism , nui nimic mai deschidem o plangere despre abuzurile tale ;) poate nu o sa mai poti face ce vrei unde moderezi u.
SadiBK Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 App , Lance daca nu ai placere sa iesi cu lumea la gather nu inteleg dc mai postezi aici sau dc mai citesti :-?? ps , invata sa citesti Andrey , nu era un ordin, era o nelamurire. Si nu vad cum mam adresat rau pe aici ?
Guest Linkmania nu Te vrea Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 bem bem si iar bem :bananadance2:
<<Amar3to>> Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 sincer bunny cum crezi ca as putea sa stau la masa cu familia Dolanescu :)) ? Daca nu aveti simtul ridicolului oricum e prea tarziu sa-l dezvoltati acum.:) PS ce faci mai Vlade?:)) mai existi pe aici? Sal Sal Lance bre....ce sa fac uite ma gandeam sa beau si eu o bere cu amintiri ? Ce zici imi oferi onoarea de a ciocni o bere cu mine? PS: fratilor puteti lasa jocul si problemele la o parte ptr un moment?Si sa va vedeti la o bere? Dc numai discutii in contradictoriu....mai lasatzile deoparte si betzi o bere. In sperantza ca ne vedem mai multzi maine have fun and dont forget...make love dont.........Simo eu astept un tel de la tine sa imi spui unde cum si cand. Have fun all.
Anomys Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 pana acum: eu, amaretto, haladrel, greenghost, blackD, sirius, violatoru,kitz astept sa spuna oick ca vine ;;) bunny tu? lance tu? lasati deoparte prostiile si haideti la un suc ceva.
bunny Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ah, da eu n-am nimic cu nimeni mai. :P am alta treaba maine, de-asta nu vin, sorry.
Dream Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 pana acum: eu, amaretto, haladrel, greenghost, blackD, sirius, violatoru,kitz astept sa spuna oick ca vine ;;) bunny tu? lance tu? lasati deoparte prostiile si haideti la un suc ceva. +1 dar unde si la ce ora?
oick Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 oick esti bine venit ca sa vezi cat de grasa sunt Numai de curios ce sunt o sa vin ^_^
Anomys Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ora 5 la unirii dar nu in fata la mc, ca ai vazut ce aglomeratie e, ne intalnim la gura de metrou inspre mc
mecanicosu Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ora 5 la unirii dar nu in fata la mc, ca ai vazut ce aglomeratie e, ne intalnim la gura de metrou inspre mc nu promit nimik am ceva treaba simo maine :(