Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

frumos gather, in jur de 20 de insi, o sa faca simona o lista. :P

in primul rand scuzati celor pe care nu i-am salutat la sfarsit, am crezut ca sunteti in spate, apoi cand ne-am uitat, era prea tarziu, aglomeratie mare pe-acolo. va salut acum si-mi cer scuze. :)

a fost ok, am mai vazut niste fetze uitate de timp, persoane ce si uitasem ca mai exista, gen masacru. :)) au venit si persoane care aveau alte planuri sau probleme, gen teddy sau shark. iar pe hammer sunt suparat... <_< ne-a tras tzeapa.

Posted

da, da, o sa incerc sa fac lista, dar mai adaugati voi daca am uitat pe careva.

-bunny

-kika

-s|n|ster

-koox

-dream

-eve

-sadi

-rosy

-shark bite

-toxaris

-anomys

-whiteman/cheloo

-mecanicosu

-tykos

-alin

-bendutzu

-bks

-kitz

-alexei

-euu

-tipul cretz de langa bunny nush cine era

-tipul care a venit cu euu iar nu stiu cine era

Bunny, putin help aici, daca am omis pe careva imi cer scuze.

A fost misto, am ras mult, ne-am distrat, pacat ca iar nu a facut nimeni poze :(

Total 22

Posted

kitz? dar n-a fost kitz :-? cred ca te referi la doru (judo). :))

tipul de langa euu din cate am inteles era fratele lui, iar cel de langa mine era teddy. ^^

da, cam astia am fost. :P

Posted

kitz? dar n-a fost kitz :-? cred ca te referi la doru (judo). :))

tipul de langa euu din cate am inteles era fratele lui, iar cel de langa mine era teddy. ^^

da, cam astia am fost. :P

da, ai dreptate cu privire la judo, scuze.

lol, koox a intrat direct pe razie arena:))

Posted

avand in vedere ca vati bucurat de pozele de la alalt gather. acu tre sa se bucure si ieseni de niste poze de la "gatheru Honey" no offense :D

Posted

avand in vedere ca vati bucurat de pozele de la alalt gather. acu tre sa se bucure si ieseni de niste poze de la "gatheru Honey" no offense :D

Nu a fost gather Honey , a fost Gather la Bucuresti si atat ;)

Posted

Dobrica vin la iasi dupa tine sa te palesc :P

HH nu are oameni in bucuresti? De ce nu au venit la gather? Eu de ce am fost, ca nu-s honey.. Daca ei au chef de iesit din casa, cu ei ne intalnim. Nu conta care din ce guild e.

Posted

Bny nu cred ca e nevoie de remarci de acest gen pe aici daca nu vrei iar sa agiti spiritele.

Fiecare e liber sa vina/ sa nu vina intr-un loc unde se poate simti bine/ sau mai putin bine.

Punct.

Posted

eh, nu se coboara lumea aia superioara la un asemenea nivel, ce naiba.. :P

pai da , ete , cine stie cunoaste ! , of of of rautati mici ce sunteti , era frumos macar o poza de grup , daca state`am in bucale imi luam tricoul cu SuperMan pe mine bagam 200 votca dinainte si tot veneam :))

Posted

Dobrica vin la iasi dupa tine sa te palesc :P

HH nu are oameni in bucuresti? De ce nu au venit la gather? Eu de ce am fost, ca nu-s honey.. Daca ei au chef de iesit din casa, cu ei ne intalnim. Nu conta care din ce guild e.

numai vino,

ps la noi au venit si membri south ieri :> :))))))))

PS2: poziiiii :D

ps3: @ fanta 100 vodca si 2 pahare de vin xD =))))))))) unde teai pierdut aseara cu prutus?

Posted

Sorry guys, am avut anume probleme de rezolvat si nu am putut ajunge.

Bunny nu am avut cosmote-ul la mine fratie, m-a sunat Cata pe vodaf, nu ti-a zis? Pnm....o sa vb pe mess si iti explic.

:beer: all

Posted

Bny nu cred ca e nevoie de remarci de acest gen pe aici daca nu vrei iar sa agiti spiritele.

Fiecare e liber sa vina/ sa nu vina intr-un loc unde se poate simti bine/ sau mai putin bine.

Punct.

hai ma, glumeam si eu, ce esti asa acid? ^^

dar totusi, e deranjant atunci cand vin 3-4 oameni din honey din 20 prezenti, si ulterior sa se spuna ca e gather honey. eu am postat aici, care a vrut sa vina sa vina, nu cred ca m-am adresat special cuiva anume. ca n-au placerea, pe mine chiar nu ma intereseaza de placerile fiecaruia, sa fiu sincer. :))

Posted

Punct.

Dar u te-ai simtit ? De unde stii ca face referire la tine si nu la altii ?

Off , ce buna-i berea :nanana:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...