Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

iar diham nu?

pai tot acolo mai iepurila pentru ca avem mancare si bautura la preturi rezonabile dar cum vreau eu sa cred ca esti un baiat ok te astept cu cea mai mare placere,chiar ma ofer daca te hotaresti sa vin iau

Guest Sadi022002
Posted

intrebam doar :D oricum nu pot sa vin. :))

ms oricum lulu ^^

u trebuie sa fii tras de urechea aia bleaga :D ca sa poti sa vii :)

Posted

simo,ia zi d 1 decembrie,unde venim,la cine ne cazam??poate vine si white (si cel din iasi si cel din cta) :))

si ai ramas datoare cu pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

simo,ia zi d 1 decembrie,unde venim,la cine ne cazam??poate vine si white (si cel din iasi si cel din cta) :))

si ai ramas datoare cu pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

am pus pozeleeeeeeeeeeeee

sunt la guilda la mine

cat despre 1 decembrie...e miercurea...poate unii nu au liber, ptr mine e ok, ca probabil voi veni la munca dimineata, eu pe data de 1 am de munca, dar plec mai devreme.

Totusi ar fi mai bine in weekend. Loc de gazduit...s-o gasi pe la unu, pe la altu :P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

hai 17 -_-

count me in

Posted

i'm in si nu conteaza locatia

bunny sa vorbim la tel ca daca e pirahna nu mai stiu sa ajung prin parc, si decat sa ocolesc pe la dambovita....ne intalnim si mergem amandoi.

Posted

piranha sux emoticon-0149-no.gif

cum vreti, pana mea, am anuntat sa nu ziceti vreunu ca ne intalnim pe ascuns. (cum s-a mai zis.., wtf ce sa ascund? >_<) plus ca mai departe de perimetrul pana in unirii eu nu mai vin, fac o ora pana la dristor, si voi 5min, nu prea-i convenabil, sincer. putem sa ne intalnim la unirii, dar nici acolo nu mai vreti. >.<

da simo, ne intalnim la lujerului ca data trecuta daca e. hammer, 17 fiind terasa din regie sau ce naiba e? e 7-8 lei berea acolo. o_O

o sa-l sun pe shark, pe el ma pot baza. xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...