Cavaliere Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Am 17 ani si nu am fumat deloc... (nu chiar deloc... )
frankie Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 RedX:16 ani si fumez (de la 14 fumez) Malack:17 ani si fumez Si va laudati de parca ati fi gasit leacul pentru cancer. Mi se pare o prostie fumatul. Sau macar daca ati fuma de la o varsta mai mare. Mari smecheri sunteti daca fumatzi. hai norok cu canceru
The Guardian Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 ar fi bine sa ascultati ce spune nenea Horus mai copii...
alecs Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 mi se pare un topic bun The Guardian, pacat ca unii nu stiu sa il trateze ca atare si il umplu de offtopic-uri ...... cred ca 60 % e offtopic, anyway, am 17 ani jumate..... , nu fumez (geez ) 17 ani si fumez 17 ani si fumez lol Malack nu inteleg ce e de lauda sa fumezi, si ai mai zis si de 2 ori.... , incearca sa te lasi
Guest Blaidy Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Am 28 de ani nu fumez nu ma droghez and another stupid things , lasati-va de fumat si de baut in exces ca nu va face deloc bine ca mai bei o sticla din an in paste asta e altceva dar nu sa golesti 10 sticle de bere intr-o zi
TonyMontana Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 lol Malack nu inteleg ce e de lauda sa fumezi, si ai mai zis si de 2 ori.... , incearca sa te lasi Cine a zis ca ma laud!?Pur si simplu am spus ca sunt fumator!Dar nu inrait! Cum fumeaza altii 1-2 pachete pe zii;imi ajunge un pachet 2 zile!
Guest Blaidy Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 1 pachet 2 zile ? OMFG il stiu pe unu care fumeaza dar ala fumeaza o tigara la 2 zile nu 1 pachet in 2 zile
frankie Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Cine a zis ca ma laud!?Pur si simplu am spus ca sunt fumator!Dar nu inrait!Cum fumeaza altii 1-2 pachete pe zii;imi ajunge un pachet 2 zile! 1 pachet la 2 zile, la 17 ani, sa stii ca e rau, nici parintii mei nu fumeaza atat desi au casa imbacsita cu tone de pachete de tigari. Acum fumezi atat, dar la 18 ani o sa fumezi mai mult si mai mult...si stii tu.. alecs:l Malack nu inteleg ce e de lauda sa fumezi, si ai mai zis si de 2 ori... Da mey dar nu a pus acelasi smiley de fiecare data . The Guardian:ar fi bine sa ascultati ce spune nenea Horus mai copii... Damn right , vezi sa nu te prin fumand...
feaR` Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 adevarul e k si tigara la fel ca alcoolul iti da o "stare de spirit" mai bine zis o satisfactie dar u ca nefumator nu o intelegi sau nu ai simtito! fumatul ca sa fie placut cere putina initiereEh ... orice om incepe sa fumeze datorita anturajului ... ptr a se simtii high sau ptr a fii in rand cu ceilanti.Incetul cu incetul devine o obisnuinta , mai tarziu o dependenta si in legatura cu simtitul ... sa stii ca am simtit`o dar nu am de cand sa o mai fac.
TuFFy Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Eu n-am decat 17 ani....Off topic:ptr a se simtii high sau ptr a fii in rand cu ceilantiEu cred k poti sa fii in rand cu ceilalti si fara sa fumezi, sunt si alte mijloace...acum insa fiecare si le alege pe care le vrea
Anakin_Theo Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 16 ani nu fumez da mai beau ... muwawaw si eu mai beau din cand in cand :evil: am 10 ani
Isome Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 muwawaw si eu mai beau din cand in cand :evil: am 10 ani si eu mai beau mai mult sau mai putin (spre mai mult ) PS: 15
Wonderer Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 17 fumator!! Nu cred ca o sa ma las de fumat ca deh poate ma calca masina maine!! O da btw 1 pachet pe zii!
c3nz0r Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 17 ANI NU FUMEZ , NU BEAU (o bere din cand in cand) Mananc Counter-Strike pe Paine
frankie Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 17 fumator!!Nu cred ca o sa ma las de fumat ca deh poate ma calca masina maine!! si eu mai beau mai mult sau mai putin (spre mai mult )PS: 15 ..HORUS: MAI AI SI 15 ANI, RUSHINE, RUSHINE PIONIERULE! muwawaw si eu mai beau din cand in cand :evil: am 10 ani...HORUS: DE TINE NU MAI ZIC NIMIC, PIONIERO.!!! 16 ani nu fumez da mai beau ... A fost prezentata evidentza betzivanilor si fumatorilor, pe scurt de catre...mine. Singurul om cu capul pe umeri de pe pagina asta, asta dk nu se referea la droguri sau beUtura... tuffy:Eu cred k poti sa fii in rand cu ceilalti si fara sa fumezi, sunt si alte mijloace...acum insa fiecare si le alege pe care le vrea Ce sa zic ma, sunteti cool astia de fumati, beti, va bateti, injurati din fata calculatorului. ntz ntz pionierilor... Colleen Haskell
decu Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 31 nu am avut rabdare sa vad ce varsta au ceilalti, dar cred ca-s cel mai batran.