Jump to content
The Guardian

Cati ani ai?

Ce varsta ai?  

691 members have voted

1. 1. Ce varsta ai?

• sub 13 ani-sunt pici dar o sa cresc
      36
    • intre 13-15-mama, devin barbat
      95
    • intre 15-17-deja fumez frate ma lasi
      216
    • intre 18-20-major fac ce vreau
      157
    • peste 20-deja sunt tataie pe forum
      187

Recommended Posts

Posted

Am 19 ani (peste mai putin de o luna biggrin.gif ) fumez des...mai mult de un paket pe zi, beau bere de sparg adik cu gasca mea de 8 persoane (cu care fac in-line skating) bem cam 1 & 1/2 navete pe seara, din care 3 sferturi se duc pe concursuri de baut bere cat de rpd posbili, cel mai recent record este de 2,8 sec o halba de 500 (nu eu [ I wish] ci un prieten de 19 ani biggrin.gif), si cam atat despre mine.

Posted

Am 19 ani (peste mai putin de o luna biggrin.gif ) fumez des...mai mult de un paket pe zi, beau bere de sparg adik cu gasca mea de 8 persoane (cu care fac in-line skating) bem cam 1 & 1/2 navete pe seara, din care 3 sferturi se duc pe concursuri de baut bere cat de rpd posbili, cel mai recent record este de 2,8 sec o halba de 500 (nu eu [ I wish] ci un prieten de 19 ani biggrin.gif), si cam atat despre mine.

Man da' he realy likes bear ,that friend of urs... tongue.gif

Posted

Serios... atunci fi antena la asta: 46ani... 50mici... 10minute. E ruda cu mine, shi nush cum se face dar nu e gras cool.gif. Incercatzi shi voi sa mancatzi 50 de mici kiar intr-o zi intreaga, sa vedem reushitzi? shi dak da incercatzi in 10 min... dar sa fitzi cu mana pe telu de la salvare (serios) hesoff.gif

Posted

As incerca...da nu am de unde sa fac rost de bani ca sa fac 50 de mici sad.gif am reusit sa mananc cam 30 de mici in 30 de min....dar...la un moment nu mai incapea...dar eu bagam acolo ca sa nu ramana si sa fiu sigur ca am mancat cat mai mult ca nush cat de curand mai prind (mentalitatea romanului) : icon_thumright.gif

Posted

am 15 ANI dar tind spre 100!! biggrin.gif gg The Guardian, greast topic...da ne-o luara bosorogii aia de 20 de ani in fata ( asta dk nu oi avea si tu peste 20 ), mah, decat sa vedem topicuri gen "Cum pun bomba la counter-strike" sau "De ce awp-ul trage cate un glontz ?" mai bine asta, mult mai bine !

gg mane

I'M JUST A 5baby.gif BUT DON'T FUCK WITH ME ! HAVE A NICE SUMMER...BIATCH

Posted

e bah va f88e grija asa deodata

Tu dai dovada de prostie in toate posturile pe care le scrii...

Nu eshti obligat sa zici ce varsta ai....daca te deranjeaza...nu mai posta....este o statistica pt a vedea cine reprezinta majoritatea pe forum ( ca varsta) eshti un incopetent...tzi s-a urcat suie paparude la cap...mai dute pe la tara...poate gasesti vre-o gaina care sa te inteleaga

Posted

Ma bucur ca va place poll-ul facut de mine,la un moment dat poate se va putea realiza o satistica dupa ce o categorie va lua mai mult avans,cat despre cei care posteaza aici doar asa pt a se afla in treaba avetzi grija cu adminii sa nu va treziti cu vreun warn ....

Posted

Pollu e facut...cu minte...adik bine icon_thumright.gif imi place...imi pare bine ca multi sunt peste 20 ani...presupun ca aia is mai seriosi...si sper sa fie si admini pe acolo...dar am observat ca sunt si multi intre 15-17 de ani....acu imi dau seama de unde apareau post-uri stupide...si cine faceau spam smile.gif)

Posted

Tu dai dovada de prostie in toate posturile pe care le scrii...

Nu eshti obligat sa zici ce varsta ai....daca te deranjeaza...nu mai posta....este o statistica pt a vedea cine reprezinta majoritatea pe forum ( ca varsta) eshti un incopetent...tzi s-a urcat suie paparude la cap...mai dute pe la tara...poate gasesti vre-o gaina care sa te inteleaga

Nu te-ai prins nu stie unde sa puna si el posturi si ce a zis...hai sa-i spammez pe astia, macar dk posturile aveau ceva intelgient in ele(da, da ., stiu si eu spammam, dar m-am invatat minte, si macar posturile mele aveau un sens) ....cica asta e forum , nu e mirc, sa scrii idee dupa idee, in fraze scurte....(cica am pus si eu un post spam biggrin.gif) toti aia de 15 ani aveti 100.000de lei vechi de la mine ca suntm mai multi, dar nu va aratati biggrin.gif...(adika nu va mai dau banii ca va luati beutura si tigari) biggrin.gif

Guest skylineX
Posted

hmm.......... quickshoot dak am 12 sunt strumf??? biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...