Jump to content
The Guardian

Cati ani ai?

Ce varsta ai?  

691 members have voted

1. 1. Ce varsta ai?

• sub 13 ani-sunt pici dar o sa cresc
      36
    • intre 13-15-mama, devin barbat
      95
    • intre 15-17-deja fumez frate ma lasi
      216
    • intre 18-20-major fac ce vreau
      157
    • peste 20-deja sunt tataie pe forum
      187

Recommended Posts

Posted

andrew_nitza asta chiar daca e topicul tau, nu inseamna ca il moderezi tu...si nici nu inseamna ca poti sa postezi cat ti se ridica tie....era departe rau de tot Searchul...

Guest carmen9
Posted

peste 20 de ani :angry1:

Posted

sunt major in toate tarile. 21 si ceva(bani ,masini si vile la munte ,nu)cred ca luni. :dance:

Cred totusi ca sunt cativa pe aici care au crescut asa peste noapte cativa anisori. :whistle:

Posted

Bogdan,Jul 6 2005, 10:47 AM] Varsta meu este 16 +- 5% B)

...si...topicul este destul de bun...nu stiu ce nu va place...au existat altele muuult mai aiureea....parerea mea ;)

Si adevaru e ca tu stii cate threaduri naspa au fost.

joined 04 july 2005 :violent:

P.S: 19 ani :banana:

Posted

Si adevaru e ca tu stii cate threaduri naspa au fost.

joined 04 july 2005 :violent:

Cred ca nu ai vazut...da am scris intr-un thread ca sunt fostul Bogdan...si nu sunt din 4 iulie aici...doar userul asta e facut din 4 iulie pentru ca am uitat parola la cel vechi...si nu stiu daca o pot afla sau daca mi-o mai schimba cineva..

Posted

Bogdan' date='Jul 7 2005, 02:17 PM'] Cred ca nu ai vazut...da am scris intr-un thread ca sunt fostul Bogdan...si nu sunt din 4 iulie aici...doar userul asta e facut din 4 iulie pentru ca am uitat parola la cel vechi...si nu stiu daca o pot afla sau daca mi-o mai schimba cineva..

Atunci probabil ca ai vazut asta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=18233

Poti sa-ti schimbi recuperezi parola daca stii ip-ul de pe care ti-ai facut contul parca... in fine vb cu Miri.

Si "da" nu m-am prins ce e cu [EX]-u ala

Posted

Eu am 3 ani si 2 luni :P

Se vede, ca altfel n-ai fi postat asa in thread-ul asta. Putina seriozitate oameni buni :pray: , ce naiba....

Posted

Treaba cu schimbatul numelui o stiam...dar nu si cea cu parola....oricum...i-am trimis un PM la Miri...am vazut ca ea se ocupa mai mult de astea....mersi oricum

Posted

intre 15-17-deja fumez frate ma lasi

Daca are intre 15-17 ani asta inseamna ca si fumeaza? Poate mai sunt si baieti cu picioarele pe pamant :) si au grija de sanatatea lor :help: de exemplu eu ;;)

Hai norok :beer:

Posted

Daca are intre 15-17 ani asta inseamna ca si fumeaza? Poate mai sunt si baieti cu picioarele pe paman :) si au grija de sanatatea lor :help: de exemplu eu ;;)

Hai norok :beer:

Cu picioarele pe pamant...daca tu asa zici.....da cu cutitu ce e ? :whistle:

Posted

Cu picioarele pe pamant...daca tu asa zici.....da cu cutitu ce e ? 

Daca iti spun o sa trebuiasca sa te omor qleft1.gif

Hahaha biggrin.gif nu e nimic cu ,,,,,, cutitul ala...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...