Ahilosu Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 andrew_nitza asta chiar daca e topicul tau, nu inseamna ca il moderezi tu...si nici nu inseamna ca poti sa postezi cat ti se ridica tie....era departe rau de tot Searchul...
[EX]Bogdan Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Varsta meu este 16 +- 5% B) ...si...topicul este destul de bun...nu stiu ce nu va place...au existat altele muuult mai aiureea....parerea mea ;)
Py-Chu Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 sunt major in toate tarile. 21 si ceva(bani ,masini si vile la munte ,nu)cred ca luni. :dance: Cred totusi ca sunt cativa pe aici care au crescut asa peste noapte cativa anisori. :whistle:
BULETE Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Bogdan,Jul 6 2005, 10:47 AM] Varsta meu este 16 +- 5% B) ...si...topicul este destul de bun...nu stiu ce nu va place...au existat altele muuult mai aiureea....parerea mea ;) Si adevaru e ca tu stii cate threaduri naspa au fost. joined 04 july 2005 :violent: P.S: 19 ani :banana:
[EX]Bogdan Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Si adevaru e ca tu stii cate threaduri naspa au fost. joined 04 july 2005 :violent: Cred ca nu ai vazut...da am scris intr-un thread ca sunt fostul Bogdan...si nu sunt din 4 iulie aici...doar userul asta e facut din 4 iulie pentru ca am uitat parola la cel vechi...si nu stiu daca o pot afla sau daca mi-o mai schimba cineva..
The Guardian Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 din pacate dupa cum vezi nu toata lumea de pe aici stie 'sa citeste' ce inseamna [EX]-u ala mare din fata nick-ului tau :tiphat:
BULETE Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Bogdan' date='Jul 7 2005, 02:17 PM'] Cred ca nu ai vazut...da am scris intr-un thread ca sunt fostul Bogdan...si nu sunt din 4 iulie aici...doar userul asta e facut din 4 iulie pentru ca am uitat parola la cel vechi...si nu stiu daca o pot afla sau daca mi-o mai schimba cineva.. Atunci probabil ca ai vazut asta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=18233 Poti sa-ti schimbi recuperezi parola daca stii ip-ul de pe care ti-ai facut contul parca... in fine vb cu Miri. Si "da" nu m-am prins ce e cu [EX]-u ala
seba18 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Eu am 3 ani si 2 luni :P Se vede, ca altfel n-ai fi postat asa in thread-ul asta. Putina seriozitate oameni buni :pray: , ce naiba....
[EX]Bogdan Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Treaba cu schimbatul numelui o stiam...dar nu si cea cu parola....oricum...i-am trimis un PM la Miri...am vazut ca ea se ocupa mai mult de astea....mersi oricum
Gh0sT Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 intre 15-17-deja fumez frate ma lasi Daca are intre 15-17 ani asta inseamna ca si fumeaza? Poate mai sunt si baieti cu picioarele pe pamant :) si au grija de sanatatea lor :help: de exemplu eu Hai norok :beer:
[EX]Bogdan Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Daca are intre 15-17 ani asta inseamna ca si fumeaza? Poate mai sunt si baieti cu picioarele pe paman :) si au grija de sanatatea lor :help: de exemplu eu Hai norok :beer: Cu picioarele pe pamant...daca tu asa zici.....da cu cutitu ce e ? :whistle:
Gh0sT Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Cu picioarele pe pamant...daca tu asa zici.....da cu cutitu ce e ? Daca iti spun o sa trebuiasca sa te omor Hahaha nu e nimic cu ,,,,,, cutitul ala...
The Guardian Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 a da sigur ca nu-i nimic,si marmota ......
Gh0sT Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Nu-l enervati pe Sorin ca va ia glanda la toti Hai mai LuCiFeR ... sunt eu asa de DUR ? Hai norok