The Guardian Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ia sa va vad care cati sunte-ti asa de dragul statistici pe linkmania :D
The Guardian Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 dc vrei sa stearga topicul mie cel putin mi se pare mai interesant decat altele care au mai existat pe aici plus ca vedem si noi care e populatia dominanta de pe aici daca ai sugesti legate de categoriile de varste sau ceva .... :blink: just say so
Alexandru Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 au mai fo' topicuri d'astea tip "numai buzirea" si oricum nu e mare diferenta intre un puber si un adolescent.. cheers!
Jayzzz Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mie mi se pare interesant topicu asta... Bravo Iverson... :D
The Guardian Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 ms jayzzz ,dar nu depinde de mine daca va mai ramane deschis mult timp poll-ul asta :(
seba18 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ms jayzzz ,dar nu depinde de mine daca va mai ramane deschis mult timp poll-ul asta :( se simt pustii lezati...nu vor sa se vada ca sunt in inferioritate :) ca o sugestie: votul e doar pentru statistici, ati putea sa si spuneti cati ani aveti fiecare...nu ar fi rau sa stim cu cine stam de vb pe forum... daca tot am propus, hai sa dau eu si startul...eu am 21 :D . voi?
The Guardian Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 eu am 19 ... :D merge si asa..... si nu zic nimic de replica ta dar eu nu sunt chiar pusti totusi sa stii :blink: in fine tu deja esti tataie pe forum asa ca ce sa mai zic si eu B)
seba18 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 eu am 19 ... :D merge si asa..... si nu zic nimic de replica ta dar eu nu sunt chiar pusti totusi sa stii :blink: in fine tu deja esti tataie pe forum asa ca ce sa mai zic si eu B) Nu mai, ai inteles gresit: nu am zis ca toti aia care-s mai mici decat mine sunt pusti...ma refeream la aia de pana la 16 ani sa zicem. Nu, nu sunt tataie pe forum, daca te uiti nu am nici o luna de cand m-am inregistrat aici...ca nu e linkmania primul forum pe care intru, asta e altceva...
LuCiFeR Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Am 21 de ani si mintea unui copil de 7 anisori.....beau cam mult...fumez..nu ma droghez...sunt addicted to pepsi and pussy (imi plac pisicile :) )..altceva? vreau sa ajung un mare chirurg sa-i opezez pe adminii de pe linkmania , mai uit un bisturiu pe acolo :)
The Guardian Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Am 21 de ani si mintea unui copil de 7 anisori.....beau cam mult...fumez..nu ma droghez...sunt addicted to pepsi and pussy (imi plac pisicile :) )..altceva? vreau sa ajung un mare chirurg sa-i opezez pe adminii de pe linkmania , mai uit un bisturiu pe acolo :) no harm done man ms de explicatie :right: ....acum vad ca mai nou scriu oamenii si planuri de viitor :D
Sp4wN`19 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Am 20 de ani, pc maniac, fan inrait Valentino Rossi si tot ce tine de motociclism, jocuri cu motociclete si mai ales GP500.
DarkBringer Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Se da cumva vreun premiu pentru cel mai stupid thread?
nwradu Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Se dau premii pt injurat aiurea. Nu-ti place threadul, nu te obliga nimeni sa intri in el si sa comentezi. Andrew, a mai fost un thread despre varsta, ajusese destul de mare, puteai sa dai Search dar deh...
VArtaN Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 sunt 19 ani dar inca nu fac tot ce vreau eu...din pacate
z3tu Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 21....dependent de calculator femeie si facultate...de facultate pot sa ma las dar de celelalte NU :D .....vreau sa ajung deasupra tuturor
RocKas Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Pwei .. sunt major ... un pic dependent de calculator .. putin mai mult de femei .. mic sportiv :P (practic Lupre Greco-Romane , Kyocushin , urasc footbalul) cam atat :P ah .. da beau .. fumez ... cu droguriile ... nu prea m-am incumetat .. depinde si ce acuma cam atat alte intrebari PM :P
seba18 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Pwei .. sunt major ... un pic dependent de calculator .. putin mai mult de femei .. mic sportiv :P (practic Lupre Greco-Romane , Kyocushin , urasc footbalul) cam atat :P ah .. da beau .. fumez ... cu droguriile ... nu prea m-am incumetat .. depinde si ce acuma cam atat alte intrebari PM :P Vezi ca intrebarea era "Cati ani ai?" si nu "Vrei sa-ti gasesti perechea?"
The Guardian Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 people :blink: :violent: please try to stay ON TOPIC,k :right: