CryNow Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 frate terminati liceu, si va sta un nod in gat cand stiti ca vine 15 septembrie si nu incepeti scoala, damn it, liceul e pe de parte cea mai frumoasa perioada a vietii ... nu regret absolut nici o secunda petrecuta la liceu ...ups, a tear felt on my chick :(
Lancelot Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 cam de aceeasi parere cu cry..asa e in general...omul nu apreciaza decat atunci cand nu mai are..Anii de scoala si de liceu..vor ramane pentru multi cei mai frumosi ani ai copilariei si adolescentei..apoi lucrurile devin serioase si gri
Damian Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 pff cand ma gandesc ca vine 1 octombrie.. si iar incepe facultatea.... vreau inapoi la liceu...
Domino628 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 pff cand ma gandesc ca vine 1 octombrie.. si iar incepe facultatea.... vreau inapoi la liceu... Parca e mai interesant la facultate decat la liceu :-?
bunny Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ..apoi lucrurile devin serioase si gri And then comes Lance with the baby carriage. :D You old bastard. Well, that's true, anii trec, raman doar amintirile, unele placute, altele mai putin placute, dar macar stii ca te-ai distrat, si-ai avut o adolescenta cat se poate de fericita. Si totusi, pana la 1 oct cand incepe facultatea, mai am vacanta, so...you guys go to school, eu mai stau acasa "oleaca". :D
Legacy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :rofl1: hai np ... e de la emotii Acum ca mai sunt cateva ore, ce sa spun? ... ... Sa inceapa nebuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! nu prea cred >.< @prietenii stiu de ce :D
Fane Spoitoru Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 desi am dat bacu anu asta :D ma duc maine la sc la reuniune de clasa, dar daca ploua nu ma duc e singura data cand ma mai duc la scoala :D @nu am suportat-o si nici nu o suport :) @pa
Razvan Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Primele doua saptamani sa ne acomodam cu ritmul, si dupa aceea devine ceva normal. aaaa da!? la mine predau unii profi inca din prima saptamana :rofl1: hai np ... e de la emotii Acum ca mai sunt cateva ore, ce sa spun? ... ... Sa inceapa nebuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! chestia cu "si maine.. a fost o zi" poate ca avea alt sens ;) ba si totusi eu astept asa de mult sa termin liceul.. serios.. si sincer chiar nu cred ca am sa regret dupa.. i wanna be fu**ing free bi**h
Flake Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ma sincer e ok . oricum trebuia sa reintram in "rutina". ^_^ . oricum gandul meu e tot la laptopul pe care trebuie sa-l primesc.
never Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Se vede ca e 15 septembrie, ploaie marunta, aglomeratie cat cuprinde, toti "desteptii" parcheaza masina pe unde poate, indiferent ca este interzisa oprinea sau zona cu blocari/ridicari autovehicule... IMI VINE SA II STRANG DE GAT PE TOTI!!!
Burne Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ma bucur foarte mult ca incepeti scoala !! am scapat de serverele super aglomerate scolari plictisiti ... am scapat de gloata de prunci din fata blocului care toata vara au zbierat. La cat mai multe teme si cat mai putin timp liber ehhh gata cu gluma multa bafta si distractie placuta :bananadance2:
Laur3nTyu Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Să zic ca mâine nu facem ore, și restul săptămânii o să fie treaba cu orarul și poate nu facem toate orele... OffTopic La clasa a X-a, faci de dimineață? are u kidding :o!!!!! ai noroc .. eu am un prof de mat.. ( multumesc lui Dumnezeu k nu am maine mate) kre pun pariu ca : in 2 ore miercurea asta.. preda.. in celelalte 2 ore de joi .. o sa ne asculte . FUCK HIM !!! :violent:
Anthyc Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 pff :( gata cu lenevitul toata ziua pe linkmania abia astept vacanta de iarna :D
octavian_tavi_3 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ma sincer e ok . oricum trebuia sa reintram in "rutina". ^_^ . oricum gandul meu e tot la laptopul pe care trebuie sa-l primesc. Și eu...Ce bine că eu încep de joi școala
Heini Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 cum sa astepti sa inceapa scoala ? pff ce n-as da pentru inca 3 luni ce vacanta ooo da ai in minte... dorintele mele :wub: PS: no school !