Jump to content
Razvan

si..

Recommended Posts

Posted

frate terminati liceu, si va sta un nod in gat cand stiti ca vine 15 septembrie si nu incepeti scoala, damn it, liceul e pe de parte cea mai frumoasa perioada a vietii ... nu regret absolut nici o secunda petrecuta la liceu ...

ups, a tear felt on my chick :(

Posted

cam de aceeasi parere cu cry..asa e in general...omul nu apreciaza decat atunci cand nu mai are..

Anii de scoala si de liceu..vor ramane pentru multi cei mai frumosi ani ai copilariei si adolescentei..apoi lucrurile devin serioase si gri

Posted

..apoi lucrurile devin serioase si gri

And then comes Lance with the baby carriage. :D You old bastard. ;;)

Well, that's true, anii trec, raman doar amintirile, unele placute, altele mai putin placute, dar macar stii ca te-ai distrat, si-ai avut o adolescenta cat se poate de fericita. Si totusi, pana la 1 oct cand incepe facultatea, mai am vacanta, so...you guys go to school, eu mai stau acasa "oleaca". :D

Posted

:rofl1: hai np ... e de la emotii

Acum ca mai sunt cateva ore, ce sa spun?

...

...

Sa inceapa nebuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :yupee:

nu prea cred >.<

@prietenii stiu de ce :D

Posted

Primele doua saptamani sa ne acomodam cu ritmul, si dupa aceea devine ceva normal.

aaaa da!? la mine predau unii profi inca din prima saptamana =))

:rofl1: hai np ... e de la emotii

Acum ca mai sunt cateva ore, ce sa spun?

...

...

Sa inceapa nebuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :yupee:

chestia cu "si maine.. a fost o zi" poate ca avea alt sens ;)

ba si totusi eu astept asa de mult sa termin liceul.. serios.. si sincer chiar nu cred ca am sa regret dupa.. i wanna be fu**ing free bi**h

Posted

Se vede ca e 15 septembrie, ploaie marunta, aglomeratie cat cuprinde, toti "desteptii" parcheaza masina pe unde poate, indiferent ca este interzisa oprinea sau zona cu blocari/ridicari autovehicule...

IMI VINE SA II STRANG DE GAT PE TOTI!!!

Posted

ma bucur foarte mult ca incepeti scoala !!

am scapat de serverele super aglomerate scolari plictisiti ... am scapat de gloata de prunci din fata blocului care toata vara au zbierat.

La cat mai multe teme si cat mai putin timp liber :))

ehhh gata cu gluma multa bafta si distractie placuta :bananadance2:

Posted

Să zic ca mâine nu facem ore, și restul săptămânii o să fie treaba cu orarul și poate nu facem toate orele...

OffTopic La clasa a X-a, faci de dimineață?

are u kidding :o!!!!! ai noroc .. eu am un prof de mat.. ( multumesc lui Dumnezeu k nu am maine mate) kre pun pariu ca : in 2 ore miercurea asta.. preda.. in celelalte 2 ore de joi .. o sa ne asculte =)) . FUCK HIM !!! :violent:

Posted

cum sa astepti sa inceapa scoala ? :|

pff ce n-as da pentru inca 3 luni ce vacanta

ooo da ai in minte... dorintele mele :wub:

PS: no school ! :banghead:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...