Jump to content
Guest Vrea_Ban

VREAU BAN

Recommended Posts

Guest Vrea_Ban
Posted

daca vrei sa te injur iti dau acum un PM,,,

VREAU BAN

Posted

am inteles eu gresit @ bunny vreau ban pe forum pe srv nici nu joc doar fac caterinca am chef sa rad....VREAU BAN 9 (pe forum)

Si totusi, nu inteleg, ce-ai cu forumul? Adica, ce te-a determinat acest lucru? Esti constient ca noi te credem nebun, nu?

Guest Vrea_Ban
Posted

AM FUGIT DE LA SPITALUL 9 AM ZBURAT CU UN OZN si VREAU BAN

Guest Vrea_Ban
Posted

EH DOAR SUNTEM FRATI

NU MAI INTRA IN POLEMICA NU VREAU DECAT BAN

ms

Posted

EH DOAR SUNTEM FRATI

NU MAI INTRA IN POLEMICA NU VREAU DECAT BAN

ms

Tare replica. :D Toate insultele\apelativele care le primesti le intorci exact cu aceeasi moneda. :))

Ok, ban placut, then. :)

Guest Vrea_Ban
Posted

ce ziceti imi deschid si un blog sau un site de bancuri?

VREAU BANNNNN

Guest Vrea_Ban
Posted

PAI NU IN MOMENTU ASTA NU MAI POT DE RAS..APROPO TU CUM AI SCAPAT DE LA SPITALUL 9 CA PARCA TE TINEAU IN LANTURI ASTIA?

Guest Vrea_Ban
Posted

PAI NU AM PLECAT IMPREUNA ACUM 20 MIN CAND AM DESCHIS TOPICUL?

Posted

PAI NU IN MOMENTU ASTA NU MAI POT DE RAS..APROPO TU CUM AI SCAPAT DE LA SPITALUL 9 CA PARCA TE TINEAU IN LANTURI ASTIA?

am gasit o cheie sub pres si m-am eliberat

Guest Vrea_Ban
Posted

am gasit o cheie sub pres si m-am eliberat

SI EU CUM NU M-AM GANDIT LA ASTA....EU LE-AM CERUT SA IMI DEA DRTUMU SI MI-AU DAT

Posted

ce ziceti imi deschid si un blog sau un site de bancuri?

VREAU BANNNNN

Pai, hotaraste-te. Odata spui sa nu intram in polemici cu tine, dar apoi ne ceri pareri. :-? You're way beyond crazy. b-(

Guest Vrea_Ban
Posted

Dute si lasa-ne.. nu ai nevoie de ban ca sa nu mai intrii pe un forum , doar vointa :|

AI USA DESCHIA CHIAR IN FATA TA SAU IN STANGA TA GEAMUL SARI PE EL...SI NU TE VOI MAI DERANJA

NU TE PUNE NIMENI SA TE UITI IN TOPICUL MEU

VREAU BANNNN

@BUNNY M-AM RAZGANDIT

Posted

AI USA DESCHIA CHIAR IN FATA TA SAU IN STANGA TA GEAMUL SARI PE EL...SI NU TE VOI MAI DERANJA

NU TE PUNE NIMENI SA TE UITI IN TOPICUL MEU

VREAU BANNNN

@BUNNY M-AM RAZGANDIT

Ok, dar, intelege ca nu esti deloc amuzant, si nici reclama buna nu-ti faci. :) Tu spui ca razi, noi spunem ca esti nebun. Acum, stii vorba aia, daca-ti spune unu ca esti beat, bea in continuare, daca-ti mai zice inca unu, bea toata sticla, dar daca iti zice un forum intreg, du-te si culca-te. :)

Guest Vrea_Ban
Posted

Pai, hotaraste-te. Odata spui sa nu intram in polemici cu tine, dar apoi ne ceri pareri. :-? You're way beyond crazy. b-(

OOO STIU UNA BUNA:

AM LOC LANGA NEVASTATA CA MA DUC SA MA CULC ACUM :>

PS: unde e banul meu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...