Jump to content
Mayhem

Ei au fost mâncaţi de satanişti

Recommended Posts

Posted

Dezgustator :| .. Satanisti aia merita impuscati

Sper ca aia nu este generalizare.

I hope so 2..

Okeh..este normal ceva socant..da`..nu ma mira..ca sa spun asa..:)

Dezgustator :| .. Satanisti aia merita impuscati

Sper ca aia nu este generalizare.

I hope so 2..

Okeh..este normal ceva socant..da`..nu ma mira..ca sa spun asa..:)

scuze.. ;;) am apasat p cv si s-a postat de 2 ori :D

Posted

mda.. lumea ar fi mai buna fara ratati din astia .. ar trebui sa li se scoata ochii si sa li se puna coaiele in talpa apoi sa ii taie pe mana si sa le bage diluant si sa le dea sa beie benzina

Guest stefteo21
Posted

Pe toti acesti oameni 'nebuni' ias impusca de 666 de ori cum au injunghiat si ei pe acei tineri nevinovati. :hanged:

Stiu eu una mai buna: Tinuti o zi intreaga sub bataia lunetistilor, fara a li se spune ora exacta cand vor fi impuscati de 666 de ori in cap :>... deci moartea + teroare.

Posted

Eu personal daca as vedea un satanist in fata l-as bate pana cand cad jos lac de transpirat , pana cand nu mai pot misca nici un deget.Sa il vad pe ala jos cu toate alea sparte/rupte fara dinti.Astia nu merita impuscati pentru ca ar fi prea usor.I-as bate cu sarma ghimpata , i-as lasa sa isi revina iar apoi i-as supune la aceleasi chinuri dar fara droguri si alcool....asa sa simta/

Posted

Pe de o parte am ramas surprins,dar nu chiar atat de surprins.

Acei satanisti sunt niste pusti care se cred "cool" sau "la moda " facand asta.

De vina nu sunt numai ei,ci si televiziunea,anturajul.

Vinovat este cel care a inventat acest cult...

Dumnezeu sa`i ierte si pe cei morti,dar si pe astia care au facut asta,ca eu m`as pocai de 1000000 ori daca as fi in locul lor.

In ce lume traim........

Posted

Eu personal daca as vedea un satanist in fata l-as bate pana cand cad jos lac de transpirat , pana cand nu mai pot misca nici un deget.Sa il vad pe ala jos cu toate alea sparte/rupte fara dinti.Astia nu merita impuscati pentru ca ar fi prea usor.I-as bate cu sarma ghimpata , i-as lasa sa isi revina iar apoi i-as supune la aceleasi chinuri dar fara droguri si alcool....asa sa simta/

Avem nevoie de oameni ca ei sa ne aminteasca si de lucrurile simple pentru care merita sa traim. Pe cand tu, tu ai fii doar un frustrat care in mintea lui face dreptate.

Posted

geez... de 666 ori? (nu era cumva kargoth' <_<?)

pe mine m-ar durea mana daca as injunghia pe cineva de 666 ori ...

sa se duca la fenomene stranii daca vor asa ceva :-@

in plus, mie mi-ar fi scarba sa fac asa ceva (aia erau addicti, soldierii lu' satanel)...

in + cum sa manci carne de copil, feel mad?, du-te si impusca'te atunci :-s

si aia o sa se distreze destul la bulau... probabil ca o sa mance gratiile

in fine, aia is "satanisti" facuti pentru alocatie si trasi prin abator :-/

bine ca nu zic "pwnt" dupa ce ii omoara (asta ii face cantar straic zombi mod addicti.

Posted

Potrivit anchetatorilor, fiecare adolescent a fost înjunghiat de 666 de ori - cifră considerată a fi semnul Diavolului.

Ei au aprins un foc de tabără unde au “gătit” carnea, înainte de a o consuma.

dupa atata efort...o masa calda

Posted

geez... de 666 ori? (nu era cumva kargoth' <_<?)

pe mine m-ar durea mana daca as injunghia pe cineva de 666 ori ...

sa se duca la fenomene stranii daca vor asa ceva :-@

in plus, mie mi-ar fi scarba sa fac asa ceva (aia erau addicti, soldierii lu' satanel)...

in + cum sa manci carne de copil, feel mad?, du-te si impusca'te atunci :-s

si aia o sa se distreze destul la bulau... probabil ca o sa mance gratiile

in fine, aia is "satanisti" facuti pentru alocatie si trasi prin abator :-/

bine ca nu zic "pwnt" dupa ce ii omoara (asta ii face cantar straic zombi mod addicti.

http://dexonline.ro/

Posted

cand parintii nostri ne zic ... nu umblati , nu vorbiti cu persoane straine ... iata de ce ne zic ...

lasand gluma la o parte ...

astia ar trebui inchisi pe viata si torturati la maxim ... sa li se acorde o moarte lenta si extrem de dureroasa

Posted

dupa atata efort...o masa calda

^_^

@cu astia ar trebui sa faca ce a facut ceausescu in perioada lui,pusi la zid si headshot...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...