andy009 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Intr-o republica federala fiecare regiune va cheltui ce a produce si nu ar mai avea politicienii ce sa fure.In partile mai sarace se poate pune taxe mai mici. Care vor atrage investitori. Ar fi frumos un stat federal gen Canada.Iar statele sa fie ... Transilvania, Oltenia,Muntenia,Moldova.. Ar fi frumos nu? :-?
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Transilvania ar ajunge sa fie invadata de locuitorii din celelate regiuni ...
Mysterio Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Transilvania ar ajunge sa fie invadata de locuitorii din celelate regiuni ...Corect
andy009 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Transilvania ar ajunge sa fie invadata de locuitorii din celelate regiuni ...dezvolta
Lancelot Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Andy nu cred ca ne putem asemana cu Germania sau alte tari care au avut acest gen de administrare teritoriala..La noi ar aparea, pe langa binecunoscutele pretentii de autonomie ale ungurilor, si probleme de separatism in alte zone din tara..Nu este viabila solutia ta
The Wizard Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ca sa se schimbe ceva in romania trebuie impuscati mitrea nastase ponta iliescu spanzurat si altii fierti in acid sulfuric.
Stargate Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nu sunt in stare romanii sa aleaga un presedinte si un parlament normal (nu mafioti comunisti); darmaite sa schimbe statutul intregii natiuni. :(
FujiPa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 cel mai bine ar fi sa redevenim regalitate :> sa importam iar un rege din tarile nordice cum am facut in anii 1900....
Sunrise Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Nu cred ca se poate realiza acest lucru deoarece ar fi mult prea multe impedimente.
KBK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ca sa se schimbe ceva in romania trebuie impuscati mitrea nastase ponta iliescu spanzurat si altii fierti in acid sulfuric. Despre actualii ..nici o vorba? Nu de alta dar de furat, au furat si au calcat in picioare pe ceilalti, mai mult decat cei pe care i-ai impusca. Nu uita ca cei care ne conduc azi au facut si ei parte din fostele guvernari din `89 incoace...dar uitandu-ma la varsta ta imi dau seama ca erai prea mic ca sa iti aduci aminte.on topic:vb lui Lance.. nu cred ca e o solutie viabila.Cel putin nu acum.Alta ar fi forma de guvernare necesara in Romania la cum au scapat lucrurile de sub control, dar asta e alta poveste.
andrei.preda Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 cel mai bine ar fi sa redevenim regalitate :> sa importam iar un rege din tarile nordice cum am facut in anii 1900....nu stiam ca Austria era tara nordica :rofl2:on:nu poti federaliza o tara atat de mica.Fiecare va fura cat va putea pt ca nu ii va mai trage nimeni la raspundere...un partid in Transilvania,altu in moldova si tot asa.Solutia :fara coruptie si totul va fi aproape perfect
Raul Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 cel mai bine ar fi sa redevenim regalitate :> sa importam iar un rege din tarile nordice cum am facut in anii 1900....sau mai bine NU!
Beethoven Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 nu stiam ca Austria era tara nordica :rofl2:on:nu poti federaliza o tara atat de mica.Fiecare va fura cat va putea pt ca nu ii va mai trage nimeni la raspundere...un partid in Transilvania,altu in moldova si tot asa.Solutia :fara coruptie si totul va fi aproape perfectIar eu nu stiam ca familia Hohenzollern era din Austria ... In fapt, sunt sigur ca era din Prusacia (Germania). Cat e de nordica, asta poate fi discutata. La fel de sigur sunt si de faptul ca Elvetia e mult mai mica, desi e confederatie. Oricum, federalizarea Romaniei e o utopie.Inca o chestie: coruptie este peste tot. In unele locuri prezenta ei este mai accentuata. In Balcani, de exemplu. In tarile latine, un alt exemplu. Romania e o tara latina balcanica. Trageti voi concluziile.
mihai91 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 cu batranii astia indoctrinati de comunism nu vom avansa deloc.... trebuiau de mult sa predea stafeta.