Jump to content
Cumparator

intrebare pentru toti ...

Recommended Posts

Posted

Vi sa mai intamplat vreodata sa prindeti o rara apoi sa cada servaru si cand reintrati sa nu o mai aveti ?

Eu asta am patit acum :| ....

Noroc ca era small axe :))

daca era bone sau altceva .... :))

Posted

Vi sa mai intamplat vreodata sa prindeti o rara apoi sa cada servaru si cand reintrati sa nu o mai aveti ?

Eu asta am patit acum :| ....

Noroc ca era small axe :))

daca era bone sau altceva .... :))

mi s`a intamplat cu o armura bronze+9+dsr+dd sa o fac +11 exact inainte sa pice srv. cand am intrat la loc era tot +9 si a picat la goblin binenteles

Posted

mie mi s-a intamplat sa bag cv la goblin nu mai stiu ce era atunci... si mi-a picat netul . CAND AM INTRAT ... SURPRIZA NU MAI ERA ACEA RARA !! incercati sa bagati cv in goblin si sa dati rr la pc ... sau sa opriti netul ... mie mi-a disparut.

Posted

mie mi s-a intamplat sa bag cv la goblin nu mai stiu ce era atunci... si mi-a picat netul . CAND AM INTRAT ... SURPRIZA NU MAI ERA ACEA RARA !! incercati sa bagati cv in goblin si sa dati rr la pc ... sau sa opriti netul ... mie mi-a disparut.

Intr-adevar, same here. :)

Posted

eu am patit cu bc....am pus ingredientele...am dat create apoi laaaagggggg si am iesit din joc...cand am intrat in joc...ingredientele nu mai erau si nici bc-ul :crybaby:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...