cristion Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Salutare tuturor,am o prob. si sper ca ma veti putea ajuta.Am aproximativ o ora de cand am venit de la dentist,am fost sa imi tratez o carie.Am stat acolo aproximativ 1 ora jumatete apia sa imi curete,si ma reprogramat pentru plomba peste 4 zile.Intrebarea mea este dupa cat timp am voie sa mananc,sa beau apa si sa fumez ?! Ms anticipat !!!
andrei.preda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 2 ore pt ca e pansament..iti va scoate nervul peste 4 zile cu niste ace subtiri si lungi
bunny Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Normal ar fi trebuit sa-ti dea sfaturi si dentistul, nu sa te lase cu ochii-n soare.
andrei.preda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 eu am fost la o gramada de dentisti...unii imi spuneau 1 ore nu mamanci nu bei altii 2 ore pt ca e pansament...oricum nu e problema daca mananci acum pentru ca peste 4 zile il da jos si nu afecteaza cu nimic
cristion Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Da,mi-a luat un sac de bani si ma lasat cu ochii-n soare....stiam eu ceva de 2 ore,dar ptr fumat am crezut ca tre sa ma abtin mai mult timp.Ce e mai ciudat e ca a trecut deja 2 ore si mie nici macar nu mi-a trecut putin anestezia.Astept sa-mi treaca si dupaia imi fac de cap :DMs mult ! :beer:
zetulescu Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 1 ora..si stai calm ca nu intampla nimic....incearca totusi sa nu mananci ceva dur in partea cu maseaua pansata..protejeaza un pic zona.
andrei.preda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zetulescu daca e plomba pusa sau chiar dintele imbracat mestecatul poate deforma plomba si misca pozitia dintelui daca este imbracat.eu cand ieseam de la dentist puneam tigara in bot :huh:<future dentist :P
Tudor95 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ai voie sa mananci dupa 2 ore ... dar de baut apa poti bea si imd dupa ce a terminat de umblat acolo :P Iti zic din propia exp :D
IceMan Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Au trecut deja 2 zile de atunci... ma gandesc ca o fi mancat/baut omul.