Jump to content
wazzabi

intrebare despre poker

Recommended Posts

Posted

stiti cumva care este corespondentul in romana a: fold; call; bet; raise; check

am inteles ca un termen este "cip" stie careva ce poate sa insemne din ce am pus mai sus ? sau daca inseamna altceva va rog lamuriti-ma :)

Posted

partea asta

n`am inteles`o

adica cip are un corespondent in engleza...de exemplu call sau altul .. asta nu stiam

@Wanksta alea le stiu si eu ... ideea era ca vreau o traducere in romana ... am crezut ca exista termeni romanesti pentru fold call check si alte alea.

Posted

texas hold are din ce in ce mai multi fani si in romania...este un poker interesant :D 50 % noroc 50 skill:)

daca esti incepator si vrei sa joci online fara bani da-mi un pm si incerc sa iti imparsatesc ceva din secretele jocului si ceva siteuri :P

LE:ti-a zis mai sus ce inseamna...ce termeni romanesti vrei?e un joc american....

Posted

texas hold are din ce in ce mai multi fani si in romania...este un poker interesant :D 50 % noroc 50 skill:)

daca esti incepator si vrei sa joci online fara bani da-mi un pm si incerc sa iti imparsatesc ceva din secretele jocului si ceva siteuri :P

da stiu foarte bine texas hold ... am jucat pe fun.pokerroom.com ... ajunsesem la vreo 60.000 $ dupa care m`am plictisit :)

Posted

am si eu o intrebare despre World series of poker (WSOP) , de la ce varsta te poti inscrie ca sa participi ?

Trebuie sa ai 18 ani... si iti trebuie o gramada de bani (asta daca nu ai castigat o asa numita 'bursa' la WSOP in care iti platesc ei hotel,taxa de inscriere si tot)

Posted

BoBoss incearca pokerroom.com , iti faci user , primeste 1000 de bani , si te pui sa joci ,..

Am incercat, am intrat la o masa. Am jucat 200 din aia 1000. Cu aia 200 am facut 800, dupa am pierdut astia 800 si ar mai fi trebui sa am 800 dar nu mai am nimic...

Posted

iti mai faci usere :)) de fiecare data cand intri , dureaza maxim 30 de sec , eu mi-am facut pana acum vreo 100 de user-e poate mai multe , acolo la Id de email scrii la bulan ceva id-uri ( ex : bad_boy1990 ) :P si tot asa

trebuia sa mai ai 800 de bani , dupa ce dai all in si pierzi , daca mai ai bani iti zice cu cati bani vrei sa continuii din ce ai

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...