Guest jarek117 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Locuiesc in Iasi. Am cablu de la RCS. As vrea sa trec la Digi. Ma intereseaza daca a mai facut cineva schimbarea asta. Cat a durat pana au venit sa instaleze antena? Cum se vad programele? Mentionez ca acum unele programe se vad excelent, pe cand altele nu se vad prea bine. Ms anticipat.
Roxelly Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Locuiesc in Iasi. Am cablu de la RCS. As vrea sa trec la Digi. Ma intereseaza daca a mai facut cineva schimbarea asta. Cat a durat pana au venit sa instaleze antena? Cum se vad programele? Mentionez ca acum unele programe se vad excelent, pe cand altele nu se vad prea bine. Ms anticipat.eu lucrez la digi ... poti sa ti iei decodor daca ai cablu de la RCS, fara sa ti instalezi antena...antena e pt cei care nu au infrastructura de la RCS ...asa ca sunt bani dati degeaba si stai si cu palaria la geam :Ddecodoarele se cumpara si daca ai bafta il iei pe loc din punctul de prezenta...tot de acolo soliciti un instalator care sa vina sa iti monteze antena, iar respectivul vine cam dupa cum are chef..ei o sa ti spuna ca in 15 zile vine..dar nu mereu se respecta ..poti sa ai norocul sa vina si mai devreme, sau poti sa astepti sa te saturi
FujiPa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 eu lucrez la digi ... poti sa ti iei decodor daca ai cablu de la RCS, fara sa ti instalezi antena...antena e pt cei care nu au infrastructura de la RCS ...asa ca sunt bani dati degeaba si stai si cu palaria la geam :Ddecodoarele se cumpara si daca ai bafta il iei pe loc din punctul de prezenta...tot de acolo soliciti un instalator care sa vina sa iti monteze antena, iar respectivul vine cam dupa cum are chef..ei o sa ti spuna ca in 15 zile vine..dar nu mereu se respecta ..poti sa ai norocul sa vina si mai devreme, sau poti sa astepti sa te saturipai cum adik? daca ai cablu si iti iei decodor pt ce il mai chemi pe ala ca sa-ti monteze antena daca ai spus ca n-ai nevoie?
Roxelly Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 pai cum adik? daca ai cablu si iti iei decodor pt ce il mai chemi pe ala ca sa-ti monteze antena daca ai spus ca n-ai nevoie?ooff.. scriu in timp ce lucrez si intelegeti gresit :D ..scuze pt incoerentapoti sa ti iei decodor pt cablu {Digi Cable} si nu ai nevoie nici de instalator si nici de nimic altceva..ti l pun astia in brate, tu il iei si infigi 2 cabluri si gata .. si nu ai nevoie de antenala faza cu instalatorul ma refeream pt cei care nu au infrastructura si au nevoie de parabolice .. ei nu si le pot monta singuri, sau nu au chef sa incerce :D si la ei e nevoie sa se trimita instalatorul sa ii fixeze antena, sa ii gaseasca satelitul, sa aiba semnal...si din punctul comercial li se spune in general ca in maxim 15 zile au echipamentul instalat, insa nu se respecta mereu
Guest jarek117 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 eu lucrez la digi ... poti sa ti iei decodor daca ai cablu de la RCS, fara sa ti instalezi antena...antena e pt cei care nu au infrastructura de la RCS ...asa ca sunt bani dati degeaba si stai si cu palaria la geam :Ddecodoarele se cumpara si daca ai bafta il iei pe loc din punctul de prezenta...tot de acolo soliciti un instalator care sa vina sa iti monteze antena, iar respectivul vine cam dupa cum are chef..ei o sa ti spuna ca in 15 zile vine..dar nu mereu se respecta ..poti sa ai norocul sa vina si mai devreme, sau poti sa astepti sa te saturiLa Digi Cable se vede la fel de bine ca la Digi cu antena? Care e diferenta fata de cablul normal de la RCS?