Domino628 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ghici care e diferenta. Ca ala are motor si "regele" nu? :-?
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 De Yamaha R1 atzi auzit? care dintre voi are asa ceva pe aici? nici unu VISE TATA VISE decat asta stiti sa faceti? daca pe mine ma faceti cocalar voi ce sunteti? eu cand ma plimbam cu Motoare... voi va rugati de parinti sa va cumpere biciclete sau trotinete ... damn :ceuameni:
octavian_tavi_3 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 De Yamaha R1 atzi auzit? care dintre voi are asa ceva peaci? nici unu VISE TATA VISE decat asta stiti sa faceti? daca pe mine ma faceti cocalar voi ce sunteti? eu cand ma plimbam cu Motoare... voi va rugati de parinti sa va cumpere biciclete sau trotinete ... damn :ceuameni: Nu bani fac omul, omul face bani
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nu bani fac omul, omul face baniiBanii cu 2 de i fi mai atent ... invata gramatica ...CLOSEEEEEEEEDDDD
IoNutzZ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 De Yamaha R1 atzi auzit? care dintre voi are asa ceva peaci? nici unu VISE TATA VISE decat asta stiti sa faceti? daca pe mine ma faceti cocalar voi ce sunteti? eu cand ma plimbam cu Motoare... voi va rugati de parinti sa va cumpere biciclete sau trotinete ... damn :ceuameni: Domnu micky pot sa postez ? :rofl2: Ur` so funny .... Prieten daca ai motor ce? pfff...parerea mea e ca poti sa`ti dai cu el drumu in mare... :) Poate nu avem motoare ca tine sa ne dam mari...dar noi macar gandim cand vorbim... Asta e un + in fata ta :)
Anthyc Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Banii cu 2 de i fi mai atent ... invata gramatica ...CLOSEEEEEEEEDDDDtu vb mah? "peaci", "avetzi" ...
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Domnu micky pot sa postez ? :rofl2: Ur` so funny .... Prieten daca ai motor ce? pfff...parerea mea e ca poti sa`ti dai cu el drumu in mare... :) Poate nu avem motoare ca tine sa ne dam mari...dar noi macar gandim cand vorbim... Asta e un + in fata ta :) am zis asta pentru cei care au postat ceea ce au zis in legatura cu poza mea de la avatar... daca te simti vinovat numai bine vorbeste in continuare ... eu nu m`am legat de nimeni aici in postul asta... lumea a inceput sa imi vorbeasca urat ;) Cei care i`a interesat s`a vazut clar ... 279 de persoane ;) interesate ... restu... au avut de discutat... lipsa de Discutii
Equilibrium Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 grija, nu vrem sa te vedem la stirile de la ora 5 cu motoru ala ;)
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 rog frumos un admin sa inchida topicul ... cu asemenea oameni nu se poate discuta
IoNutzZ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cei care i`a interesat s`a vazut clar ... 279 de persoane ;) interesate ... restu... au avut de discutat... lipsa de DiscutiiEu n`am vazut persoane interesate...doar oameni care au zis ca e un joc de copii .. PS: asta e al 2-lea cont nu ? Mare prostie
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 imi pare rau asta este contul meu... cine a inceput topicul a fost verisorul meu ... ;) si ma rog de ce ma ameninti? ca e mare prostie ca l`am facut? am injurat pe cineva? tu oi fi vreun pui de admin si eu nu stiu? rezolvi ceva daca imi iau vreun ban? .... asta e ...
Guest Blaidy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 am zis asta pentru cei care au postat ceea ce au zis in legatura cu poza mea de la avatar... daca te simti vinovat numai bine vorbeste in continuare ... eu nu m`am legat de nimeni aici in postul asta... lumea a inceput sa imi vorbeasca urat Iti dai "aere", si dupa faci pe victima ?1. Subit, incep sa ma simt mai destept.2. Sunt banii parintilor tai (tactu' si ma-ta), deci tot ce ai este a lor. Tu ramai doar cu inutila-ti existenta.
Equilibrium Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 bah omule, inceteaza cu afirmatii din astea de rambo si superioritate ca nu te caracterizeaza deloc
IoNutzZ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 your s2pid...verisoru tau ? LoL Vrei sa zici ca el a scris toate alea? 1.Ai recunoscut ca tu esti in poza [ai zis faza cu motoarele] 2.Faza cu cocalar ...ai zis "eu sunt cocalar? ..."
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iti dai "aere", si dupa faci pe victima ? 1. Subit, incep sa ma simt mai destept. 2. Sunt banii parintilor tai (tactu' si ma-ta), deci tot ce ai este a lor. Tu ramai doar cu inutila-ti existenta. hahaha ma faci sa rad... eu muncesc de la varsta de 8 ani la tata la firma ... mi`am castigat singur banii de buzunar si tot ce am acum... mi`am deschis propia mea firma pe banii castigati de cand eram mic nu am trait pe banii parintilor ... am muncit la parinti ;) nu ca voi sa traiesc pe spatele lor
Equilibrium Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 u cati ani zici ca ai?Frate, ca sa-ti faci o firma iti trebe milioane bune, plus zile petrecute la fisc si alte unitate de stat, ceea nu cred ca ai facut u, plus sa nu mai zic de varsta de 18 ani impliniti ;)!
IoNutzZ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Atat si am incheiat ..NU mai face tu pe superiorul .... PS: rezolva si mie asta - http://img369.imageshack.us/my.php?image=bscap0006lx5.jpg
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 u cati ani zici ca ai?Frate, ca sa-ti faci o firma iti trebe milioane bune, plus zile petrecute la fisc si alte unitate de stat, ceea nu cred ca ai facut u, plus sa nu mai zic de varsta de 18 ani impliniti ;)!am 21 de ani ... stai lin firma o am de la varsta de 18 ani :) nu cred ca ar trebui mai multi ani decat crezi...defapt daca tie ti se pare greu sa iti deschizi o firma ...(fara bani si cunostintze) atunci te cred ca iti este greuCLOSE pls
Equilibrium Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hai ca acuma m-ai enervat la faza asta, auzi, baietel, u nu dai dovada de 21 de ani cu aceasta atitudine de superioritate, si incearca sa te abtii de la astfel de comentarii! ;)
Guest Blaidy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ce munceai tu ma la 8 ani ? Sa nu mai zic si de alte 10 motive pentru care la 8 ani e imposibil sa muncesti. Te-ai facut singur de rahat, acum poti sa te duci la tactu' si sa te plangi ca userii de pe LM si-au batut joc de tine in ultimul hal, datorita inculturii de care dai dovada.P.S : Tot de la tactu' ai invatat sa fii asa de agramat ?
Guest mikywtf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hai ca acuma m-ai enervat la faza asta, auzi, baietel, u nu dai dovada de 21 de ani cu aceasta atitudine de superioritate, si incearca sa te abtii de la astfel de comentarii! ;) bine bine bine :-@
Equilibrium Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 App. vezi ca pt folosire acelui emoticon se poate ajunge la warn ;)
octavian_tavi_3 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 App. vezi ca pt folosire acelui emoticon se poate ajunge la warn ;) Bine ca mi-ai spus si mie...