Jump to content
Guest ToxiqBoy

Cel mai frumos JOC de pe net

Recommended Posts

Guest ToxiqBoy
Posted

Dute bai frate ..lasa`ne...ai postat in 3 locuri....o sa`ti iei suspend ....fii si tu destept si termina

eu nu stiu ce te doare pe tine daca am postat eu in 3 locuri? Daca te uiti mai bine e chiar in 5 Locuri ai vreo problema?

sau tu vrei sa iti acumulezi mai multe posturi?

mai bine taci...

inainte sa discuti cu mine mai intai trebuie sa imi ceri voie ... "Domnul Miky Pot sa Postez si eu in Topicul tau?"

asa este frumos si civilizat ...

dar... PACAT CA ITI BATE INIMA

Posted

eu nu stiu ce te doare pe tine daca am postat eu in 3 locuri? Daca te uiti mai bine e chiar in 5 Locuri ai vreo problema?

mai bine taci...

inainte sa discuti cu mine mai intai trebuie sa imi ceri voie ... "Domnul Miky Pot sa Postez si eu in Topicul tau?"

Domnu` miky putem sa ti`o dam la bot ? Dute tare cu joculetu tau de 2 bani...parca ai 5 ani .... you disgust me.....little cocalar

Guest ToxiqBoy
Posted

datzi si voi un Off topic sa numai posteze toata lumea asta care nu are ce face....

Posted

=)))))))))))))))))))

cocalare asta e forum :)))))))))))))))

nu trebie sa iti ceara nimeni voie

=))))))))

se crede imporanta cocalarul :rofl1:

mai baga o manea d-a lu' guta

Posted

datzi si voi un Off topic sa numai posteze toata lumea asta care nu are ce face....

Aici e funmania ..nu se contorizeaza posturile....stai chill ca nu vreau sa fac cat mai multe posturi...

Posted

=)))))))))))))))))))

cocalare asta e forum :)))))))))))))))

nu trebie sa iti ceara nimeni voie

=))))))))

se crede imporanta cocalarul :rofl1:

mai baga o manea d-a lu' guta

Si ce poza are =))

Am scuter si sunt ciumegus :cool1:

Posted

mai bine taci...

=))=))=))=)) Coaie esti belea ...Dupa ce ca pui un joc de 6 ani ...care cine stie ce virusi / spyware / keyloggers mai are pe acolo mai si faci pe desteptul ....Cum sa iti ceri voie bai comunistule ?? Te crezi pe vremea lui ceausescu ?? E un forum mah...lumea discuta anumite subiecte , le analizeaza....fac unele ' chestii ' pe care unul ca tine nu le`ar putea intelege prea usor.....poate ca ar fi mai simplu daca ai fi avut cei 7 ani de acasa ...Nu ne mai bate la cap cu jocul tau si veziti de treaba ...have a nice day :) .

P . S . citeste si tu codul bunelor maniere ;)

Posted

P . S . citeste si tu codul bunelor maniere ;)

Nu`ti bate capu` .... Deci domnu Micky este un "mare smecher" nu`i zice lui de bune maniere,nu are nevoie de asa ceva...doar e "smecher" nu? :rofl2:

Posted

dupa mine, jocu e la fel de naspa ca useru care l-a postat :)

Yea +1 .

Can any admin close this topic please ??? Pana nu sare toata linkmania pe " smenaru` " asta :) /

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...