Jump to content
skaroxFX

Scoala ar putea incepe cu o greva generala

Recommended Posts

Posted

Lasa ca e bine .. noi sa fim sanatosi ca profesorii nu vad banii , aia 50% cum vad eu alocatia de 300E ca in Spania . Oricum clasa noastra am inceput greva de astazi :)))

Posted

asa a fost si acum 3 ani. eu eram in a 9-a si am avut o greva de 2-3 saptamani cam in perioada asta de toamna. am senzatie de deja-vu :) oricum sa fie greva, sa avem o mini vacanta :clap:

Participarea excesiva la scoala

Dauneaza grav sanatatii

Posted

asa a fost si acum 3 ani. eu eram in a 9-a si am avut o greva de 2-3 saptamani cam in perioada asta de toamna. am senzatie de deja-vu :) oricum sa fie greva, sa avem o mini vacanta :clap:

Participarea excesiva la scoala

Dauneaza grav sanatatii

da..ar fi bine sa luam si noi o "mini vacanta ", dar totodata vor aparea probleme cu materia...vom fi chemati mai des la scoala etc..

Posted

e profitabil doar pe moment deoarece dupa ce se v-a termina nu v-om mai avea pauza de 10 min doar de 5 min iar v-om fii chemati si sambata la scoala

dar e binevenita minivacanta

[+ ca in cls VI-ea avemla materie de numa

Posted

Lasa ca e bine .. noi sa fim sanatosi ca profesorii nu vad banii , aia 50% cum vad eu alocatia de 300E ca in Spania . Oricum clasa noastra am inceput greva de astazi :)))

alocatie de 300 de euro ? :blink:

Posted

La mine la liceu (Liceul Industrial ,,Aurel Vlaicu'' Arad) nu fac profesorii nici o greva . Cel putin ne-a spus profesoara de istorie ca pe ea nu o sa o vedem sa faca greva :)) si eu cum sunt mai tupeist , inseamna ca aveti salar mare :)) .

Posted

vai de elevii claselor a 12-a..

de parca in a 12a te apuci de invatat de pe acum pentru bac . Hai sa fim seriosi si sa nu o mai dam in basme . Si cu recuperarea de acum 3 ani ce recuperari ati facut sambata ca veneati cateva ore si alea era zdrente - lic meu nu a facut grev pe atunci ...

Posted

cica s'a ajuns la o intelegere

o marire a salariilor cu 20% asa am auzit

Dar ei parca vroiau o marime de 50%, nu de 20% , probabil o lasa moale profesorii si iarasi incep anul viitor sau in semestrul al 2-lea alta greva pentru marirea salariilor .

Posted

cica s'a ajuns la o intelegere

o marire a salariilor cu 20% asa am auzit

Daca e asa si le-au dat la profesori .. or sa inceapa altii ;)

Oricum faceam scoala, dar program scurt :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...