Jump to content
skaroxFX

Scoala ar putea incepe cu o greva generala

Recommended Posts

Posted

nu cred k va fi nicio greva si daca va fi eu mam saturat sa merg sambata la scoala :sef: sau sa fac ore in plus ca sa recuperam toata materia pierduta :|

Posted

In mod normal m-as bucara, dar stiind ca in 3 luni am teze nationale la care am de invatat o gramada, si ar insemna sa ma duc si sambata si la scoala si sa fac si in timpul zilei cu o ora mai mult ar fi super nasol.

obidan, da tu tezele astea second-hand care iti hotarasc viitorul in viata si nu fa scoala cateva saptamani bune si dupa aceea vorbeste. Nicio recuperare nu e destul de buna.

De ce zic ca tezele astea hotarasc viitorul? Poti sa ai medie generala 10 si sa ai in teze 6, te duci la liceu second-handist si nu mai ai scapare.

Posted

In mod normal m-as bucara, dar stiind ca in 3 luni am teze nationale la care am de invatat o gramada, si ar insemna sa ma duc si sambata si la scoala si sa fac si in timpul zilei cu o ora mai mult ar fi super nasol.

obidan, da tu tezele astea second-hand care iti hotarasc viitorul in viata si nu fa scoala cateva saptamani bune si dupa aceea vorbeste. Nicio recuperare nu e destul de buna.

De ce zic ca tezele astea hotarasc viitorul? Poti sa ai medie generala 10 si sa ai in teze 6, te duci la liceu second-handist si nu mai ai scapare.

hotarasc pe naiba , daca vrei sa inveti , inveti la orice liceu , problema ii cand nu inveti la nici unu :)

Posted

Nu o sa fie nici o greva.Numai minciuni,aberatii a unor copii lipsiti de viata. :(

A fost si la stiri ma "copil lipsit de viata" da' se pare ca nu o sa mai fie :(

Posted

A fost si la stiri ma "copil lipsit de viata" da' se pare ca nu o sa mai fie :(

Ma tu inca nu te-ai obisnuit ca in fiecare an ii aceiasi chestie?.

Cred ca pe acolo pe la tara pe unde stai tu,nu sti.

In fiecare an acelasi lucru.Nu ai putina logica in capusorul ala al tau?

Altadata grija cum vorbesti. :)

Guest flyingdutchman
Posted

greva my ass...mai sunt si a12a....atat le trebuie !

Posted

Cand am fost azi la scoala, am intrebat-o pe diriginta daca va avea loc vreo greva si ea a spus ca nu, cel putin nu la mine la scoala sau in oras.

So... nu cred ca mai are rost sa va bucurati/instristati.

Posted

S-ar putea sa inceapa greva:

"Federaţia Spiru Haret declanşează, luni, greva generală. Urmează un protest al Federaţiei Sanitas, la care vor participa 10.000 de persoane, pe 10-11 noiembrie, iar pe 13, Sed Lex declanşează grevă generală. Pe data de 20, ne pregătim de o grevă care să blocheze întregul sistem bugetar, spune Marius Petcu, preşedinte CNSLR Frăţia."

sursa antena3.ro

Deci...eu sper sa inceapa...cat mai repede si pentru cat mai mult timp...

Posted

S-ar putea sa inceapa greva:

"Federaţia Spiru Haret declanşează, luni, greva generală. Urmează un protest al Federaţiei Sanitas, la care vor participa 10.000 de persoane, pe 10-11 noiembrie, iar pe 13, Sed Lex declanşează grevă generală. Pe data de 20, ne pregătim de o grevă care să blocheze întregul sistem bugetar, spune Marius Petcu, preşedinte CNSLR Frăţia."

sursa antena3.ro

Deci...eu sper sa inceapa...cat mai repede si pentru cat mai mult timp...

pff :| nu cred ca o sa dureze ... daca o sa fie greva :|

Posted

asta ce ar aduce?ar aduce bine cuiva?nu..dimpotriva ar aduce multa rau scolarilor..dar in ce hal a ajuns lumea de azi ce ma mai mira :blink: fiecare isi vede de interesu propriu si nu ii pasa de restu...

# bft

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...