Jump to content
skaroxFX

Scoala ar putea incepe cu o greva generala

Recommended Posts

Posted

Scoala ar putea incepe cu o greva generala

IPB Image

Federatia Educatiei Nationale (FEN) ameninta cu proteste in prima zi de scoala daca parlamentarii nu iau in discutie un proiect de lege care prevede majorarea salariilor profesorilor cu 50 la suta, se arata intr-un comunicat semnat de directorul FEN, Dragos Neacsu, comunicat preluat de Mediafax.

FEN i-a cerut, luni, presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, sa introduca pe ordinea de zi, in regim de urgenta, proiectul de lege care prevede majorarea cu circa 50 la suta a salariilor personalului din invatamant, mentionand ca

hotararea a fost luata in urma Consiliului National Extraordinar a federatiei, care a avut loc la Galati in perioada 5-6 septembrie.

In conditiile in care conducerea Camerei Deputatilor nu se va conforma solicitarii FEN, membrii de sindicat sunt pregatiti sa inceapa protestele inca din prima zi a noului an scolar, mai sustine sursa citata.

Totodata, FEN mai ameninta ca, daca proiectul lor va fi blocat, se va deschide conflictul de munca.

"De asemenea, membrii FEN, prin reprezentantii lor, dar si prin chestionarele primite din teritoriu, au precizat ca sunt de acord cu orice forma de protest, inclusiv greva generala in conditiile in care majorarea de 50 la suta nu se va aplica de la 1 octombrie", afirma sursa citata.

sursa : Romania Libera

Posted

La ce profesori am in lic. degeaba e greva ca ei vin la scoala . Si data trecut cand a fost greva din tot orasul numai vreo 2 sau 3 licee au facut ore printre care si al meu .

E aiurea ca dupa greva trebuie sa recuperam . Si daca se prelungeste vacanta ma plictisesc aiurea ca am cam terminat serialele :)))

Posted

Chiar nu gasiti nimic placut la "Scoala"?

Ba da,caterinca,o bauta prin spate,mai un absent,un fotbal,baschet,ceva fete,din nou caterinca (de data asta la ore) si cam atat :-??

Posted

am intrat si eu pe koh, itamz plix. :crazy:

Inca o tura de vacanta ? :))

Prefer totusi sa nu fie greva,nu vreau sa invat iar sambata :-< .

si eu la fel frate.. vreau sa predea lejer si sa nu ma **** cu cate 3 lectii pe zi la fiecare materie si sa ma tina si in pauze.. din nou.. apoi cand te asculta sa te asculte ca disperata.. da-l in pnm nu le ajunge.. dupa ce ca iau si la pregatire si chestii tot mai cersesc.. si e si in detrimentul tau ca elev mai ales de clasa a12a sa fie greva acum..

deci sper sa fie doar zvonuri

Posted

Doamne... cand auziti de scoala parca auziti de Moarte...

Chiar nu gasiti nimic placut la "Scoala"?

OT: Doamne fereste! :(

:sef: Fara greve, plz! :sef:

Nerd :o

Uh anyways, in fiecare an e asa si in fiecare an recuperam in week-end, oricum primele saptamani de scoala nu invatam, greva pe la mijloc would be nice :)

Posted

ce ore pierdute fi-ti seriosi, la noi la scoala cand erau " ore " sambata, profesorii ne lasau in curte sau acasa:)) crede-ti ca toti au chef de ore sambata ? chiar daca faceam ore, erau de jumate de ora, din care vreo 10 minute stateam pana s-a vina profesorul :))

Posted

ce ore pierdute fi-ti seriosi, la noi la scoala cand erau " ore " sambata, profesorii ne lasau in curte sau acasa:)) crede-ti ca toti au chef de ore sambata ? chiar daca faceam ore, erau de jumate de ora, din care vreo 10 minute stateam pana s-a vina profesorul :))

Nu. Nu crede-m.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...