Jump to content
john™

O gigantica gaura neagra

Recommended Posts

Posted

Inca omenirea nu stie nimica despre gaurile negre , doar ca sunt niste corpuri care absorb totul inclusiv lumina.

era pe National Geografic o emisiune Universul Stiut-Black Holes

Zicea un savant ca prin toata galaxia sunt gauri negre care se tot extind pana ajung la o Galaxie2 si o luam de la capat tot asa .

Adica in interiorl gaurilor negre incepe alta lume , alta viata[adica alte speci , nu alti oameni|sa nu se trezeasca uni vorbind aiurea |}

ori cum . mai avem ~~ 3-4 luni de trait , doar noi romani

Papa va muri in curand , Islamici vor ataca europa occidentala si cam atata pentru Romania .Cu siguranta in timpul razboiului se vor folosi bombe nucleare

Posted

Zicea un savant ca prin toata galaxia sunt gauri negre care se tot extind pana ajung la o Galaxie2 si o luam de la capat tot asa .

Adica in interiorl gaurilor negre incepe alta lume , alta viata[adica alte speci , nu alti oameni|sa nu se trezeasca uni vorbind aiurea |}

Ermm, partea cu "alta viata" ma cam baga in ceata. In interiorul gaurilor negre nu poate incepe o alta lume din moment ce totul este redus la singularitate. Imi scapa ceva?

Posted

pai stai frate ca mai e pana in 2012

atata discutii pe tema "o sa murim toti"

mie mi-ar placea sa murim atrasi intr-o gaura neagra sau toti odata decat prin incalzirea globala :)

Posted

dar daca incepe al 3-lea rabboi mondial ?

Iti imaginezi ce va fi de romania[ cu r mic] cu un asemenea guvern si un dictator democrat ?

Iti dai seama ce va fi de lume cand se vor ataca cu arme nucleare ?

Posted

/care

Daca nu vine un uragan prin 2012 si nici meteoritul gigantic din 2016 atunci ne papa gaura neagra prin 2020 .

2020 ? no waaay . " relativ aproape" la ei inseamna defapt FUKKEN FUKKEN Far .

Oricum,gaura neagra se mareste continuu,atat in marime cat si in forta,astfel,savantii nu pot stabili exact un an limita"

Anyway,vom fi morti noi pana sa ajunga aia la noi,dar eu speram ca viata pamantului sa se sfarseasca peste 4 miliarde de ani,cand dispare soarele,era o soarta ok,deoarece am fi fost salvati. Ganditi-va la tehnologia din anul 4.000.000.000 =)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...