Jump to content
john™

O gigantica gaura neagra

Recommended Posts

Posted

vom muri din cauza unui experiment prostesc ... :-? dar nimeni nu stie cand :-?

experimentu ce se desfasuara in prezent cu LHC nu are nici un fel de urmare grava

Posted

experimentu ce se desfasuara in prezent cu LHC nu are nici un fel de urmare grava

but you couldn't convince the white people !!! :crazy:

singura gaura neagra mare din galaxia asta e intre picioare la laura andresan. sunt sane mai mari sa fi ucis de aia decat de orice experiment sau fenomen fizic.

Posted

but you couldn't convince the white people !!! :crazy:

singura gaura neagra mare din galaxia asta e intre picioare la laura andresan. sunt sane mai mari sa fi ucis de aia decat de orice experiment sau fenomen fizic.

=))

@o fi si asa,dar inca nu am murit :> ..de cand e topicul asta.. :))

Posted

mie poza aia mi se pare cam fake... totusi noi suntem la periferia galaxie deci din centru pana la noi sute de milioane de ani lumina deci don't worry ;)

Posted

mie poza aia mi se pare cam fake... totusi noi suntem la periferia galaxie deci din centru pana la noi sute de milioane de ani lumina deci don't worry ;)

Mor cand vad chestii cu poza fake, de unde vrei sa iti fotografieze tie gaura neagra? Poza nu e fake, e doar o reprezentare (care nu e facuta la scara). #-o din centrul galaxiei pana la noi sunt ~26.000 ani lumina (in conditiile in care diametrul galaxiei e de ~100.000 ani lumina).

Posted

Nu vom murii din cauza Gaurii Negre,cel putin geneeratia actuala.Peste 5000-10000 ani poate.Totusi "aproapele" ala din stire e departe.

Posted

intr-o zi oricum vom muri, cat despre gaura neagra nu se stie daca e reala sau nu, si daca absoarbe materie cum se spune

Posted

toate generatiile au avut visul asta morbid, cum ca vine sfarsitul lumii. afirmatia/informatia asta e cu atat mai interesanta cu cat cei mai multi care se tem de apocalipsa sunt oameni religiosi. o intrebare rautacioasa acuma, daca sunt atata de "credinciosi" pe cat spun, atunci de ce le este frica ?

cat despre fenomenul fizic, realizati ca asa cum am aparut asa putem si disparea. big-bang-ul poate sa aiba si un off switch.

cel mai bine e sa traim linistiti fara sa aprindem torte ori de cate ori un om de stiinta ciocneste doi protoni cap in cap.

Guest stefteo21
Posted

VOI VEDETI DE CAND E STIREA ?

Posted

Eu cred ca daca pana acum nu am patit nimic nu avem ce sa patit nici acum deci, stai linistiti

Guest mihalcea15
Posted

Mincinosi ma.. :| . Daca e sa murim, murim , asta e , vorbim pe lumea cealalta xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...