Jump to content
john™

O gigantica gaura neagra

Recommended Posts

Guest smiley_real92
Posted

ce'au facut astia cu experimentul lor pana la urma?

Posted

O fi vorba despre aceeasi gaura neagra descoperita in 2004, orbitand la 3 ani lumina de constelatia sagetatorului? :-?

Da,despre aia e vorba si mai nou cum se aude un zvon,cum e mediatizat din plin.Incepe sa imi fie dor de Subiectul Elodia,ca omul de rand..vede totul tragic si daca nu i se ofera subiecte tragice si le face singur.

Posted

mda ca si stirea de la antena s-o dus un nebun cu buteli de gas[camping] si 2 sticle de diluant si arunca blocul in arer pt asta au chemat 3 echipe de pompieri pt un foc care daca l-ar punea de adevart l-ai stinge cu scuipar si urina

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

Posted

ohooo... sa o studieze, foarte bine si cui ii vor mai folosi acele studii dupa disparitia pamantului? ingerilor? :-??:((

deci daca scapam de experimentul din subteran, na haleste alta gaura neagra in...cateva mii de ani? :-?

Posted

ohooo... sa o studieze, foarte bine si cui ii vor mai folosi acele studii dupa disparitia pamantului? ingerilor? :-??:((

deci daca scapam de experimentul din subteran, na haleste alta gaura neagra in...cateva mii de ani? :-?

Crezi ca mai traiesti tu mii de ani? :) Apoi,cu experimentul asta,cine stie ce descopera si poate traiesti mii de ani :P

Posted

Nici nu am zis undeva ca voi trai (sau vreau) mii de ani...doamne fereste. Poate doar in amintirea unei generatii, 2 maximum, dupa care, gata.

Sa fim realisti.

Gaurile negre sunt o realitate veche si pana sa ajunga sa influenteze pamantul, poate vor mai trece milioane de ani...timpul la o asemenea scara reprezinta infinitul pt oameni.

Posted

Nici nu am zis undeva ca voi trai (sau vreau) mii de ani...doamne fereste. Poate doar in amintirea unei generatii, 2 maximum, dupa care, gata.

Sa fim realisti.

Gaurile negre sunt o realitate veche si pana sa ajunga sa influenteze pamantul, poate vor mai trece milioane de ani...timpul la o asemenea scara reprezinta infinitul pt oameni.

De ce nu ai vrea sa traiesti cateva mii de ani? Ma refer ca individ . Eu unul as vrea de ce nu sa traiesc extrem de mult cu poate inca un grup restrans .

ON : Am trecut de la meteoriti , apocalipsa lui Dumnezeu , inundatii , secete la gauri negre? Ce urmeaza peste 20 de ani vom fi invadati si de extraterestri ??

Guest smiley_real92
Posted

peste 20 de ani vom fi invadati si de extraterestri ??

este expirata si asta cu extraterestri deja...cate si cate...cu timpu vom vedea :)

Posted

Crezi ca mai traiesti tu mii de ani? :) Apoi,cu experimentul asta,cine stie ce descopera si poate traiesti mii de ani :P

Da si va fi nevoie de multi ani cosmici,iar un an cosmic este egal cu 225 de milioane de ani,adica atat cat galaxia noastra parcurge complet orbita.Noi va trebui sa ne ferim mai mult de dezastrele pe care le putem provoca noi aici pe pamant si mai putin cele cosmice.

Posted

asta a fost doar un test sa vada cum functioneaza, acuma diaconescu o sa dezbata sibiectu asta cel putin 2 luni :)) la fel si celelalte televiziuni...oricum multe dezastre au fost provocate tot de mana omului...cum ar fi acele tsunami...a fost un cutremur, dar cn stie ce experiment a dus la acel cutremur :| :-j

Posted

***O gaură neagră este un loc din spaţiu în care câmpul gravitaţional este atât de puternic încât nimic nu poate scăpa după ce a trecut de orizontul evenimentului. Radiaţia electromagnetică (lumina de ex.) nu poate scăpa dintr-o gaură neagră, aşa încât interiorul unei găuri negre nu este vizibil, de aici provenind şi numele. Mai este cunoscută şi ca ?singularitate"

***? Dacă raza unei sfere, cu aceeaşi densitate ca cea a Soarelui, ar depăşi raza acestuia într-o proporţie de 500 la 1, un corp ce ar cădea de la o înalţime foarte mare - infinită - ar avea la contact viteza egală cu viteza luminii. Lumina este la rândul ei atrasă de aceeaşi forţă, proporţională cu masa inerţială a sferei. În consecinţă toată lumina emisă de un astfel de corp ar fi imediat atrasă de forţa lui gravitaţională. ”

John Mitchell ? 1783, într-o lucrare adresată Societăţii Regale din Anglia

***# Noiembrie 2004 Un grup de cercetători au descoperit o gaură neagră în galaxia noastră, orbitând la trei ani lumină de constelaţia Săgetătorului.

# Februarie 2005 SDSS J090745,0+24507, o stea gigantică, părăseşte Calea Lactee având o viteză de două ori mai mare decât în mod normal (aproximativ 0,0022 din viteza luminii), fapt care dovedeşte existenţa unei găuri negre foarte mari în centrul galaxiei.

# Au existat rapoarte de observare a unor găuri negre microscopice, pe Pământ, în acceleratoare de particule, dar nu s-a putut dovedi existenţa lor.

# Telescopul Hubble a identificat recent două grupuri de găuri negre M15 şi G1, dar care nu se află in Calea Lactee.

# Aprilie 2006 NASA simulează contopirea a două găuri negre.

# Steve Allen prin studiile efectuate de NASA cu Chandra, demonstrează că putem folosi găurile negre şi sub formă de combustibil.

(sursa Wikipedia) :readthis:

(IMPORTANT :banghead::banghead::banghead::banghead: )

atat vorbitzi despre gaurile negre dar nici nu stitzi ce face una .... decat ca intratzi in ea si muritzi

Posted

nimeni nu stie cand va veni sfarsitul lumii, dar cu siguranta nu vom fi invadati de extraterestri sau mai stiu eu ce...o sa ne'o facem cu mana noastra...singuri ne facem rau si distrugem si pamantul cu actiunile noastre

Posted

de multe ori a fost vorba de sfarsitul lumii si niciodata nu a fost :))

Eu cel putin cred ca sfarsitul lumii va veni atunci cand se vor implini profetiile care sunt scrise in Biblie.

Restul sunt niste informatii false menite sa atraga atentia.

Posted

Eu cel putin cred ca sfarsitul lumii va veni atunci cand se vor implini profetiile care sunt scrise in Biblie.

Restul sunt niste informatii false menite sa atraga atentia.

ok ... #-o

Posted

eu cred ca sfarsitu lumi va veni curant si vom muri datorita omului

Nu ne lasa "Al' de sus". Go walk a dog or smthng, life smells fun, you know ? ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...