[Emo] Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 La multi ani mie, mirare imi fac singur topic ,mno dupa cele intamplate ce am ispravit ,mirare sa mai am un prieten ceva dar mno fac si eu acest topic,findca nam ce face :X:X:X http://www.youtube.com/watch?v=xbm97i3sOM4 o piesa faina :X
pharrell666 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hai lma eu nam treaba cu tine mi se pare ca esti ok.. :)
Guest gordon Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mda... La multi multi ani si din partea mea ... !!!Si un msg : Mananca ... Bea ... si fu`te.... k vei fi om de frunte` ! ;) Hai noroc` ! :beer: :D
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 la multi ani :D esti suparat ca nu ti-au facut topic de lma ^_^stiu ca moshu_m&g din k&p este altu , parca asa stiam
alexix Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 la multi ani da parca a fost ziua ta acu cateva zile
Mir@no1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ' date='Sep 9 2008, 00:30' post='3053955']La multi ani mie, mirare imi fac singur topic ,mno dupa cele intamplate ce am ispravit ,mirare sa mai am un prieten ceva dar mno fac si eu acest topic,findca nam ce face :X:X:X http://www.youtube.com/watch?v=xbm97i3sOM4 o piesa faina :X cum sa mai ai prieteni ma rahatule dupa ce le faci spargi conturi copil topit o sa ramai fara cap intr-o zi Semnat AdrIaN-MG ala care te-a ajutat si l-ai golit
huSt Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Semnat AdrIaN-MG ala care te-a ajutat si l-ai golitdaca nu stii in cine sa ai incredere,toti din ziua de azi fac asa,te pupa in fund pana le dai ceva apoi iti iau totul.@lma
bunny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 la multi ani :D esti suparat ca nu ti-au facut topic de lma ^_^stiu ca moshu_m&g din k&p este altu , parca asa stiamSunt 2 persoane diferite. Persoana in cauza nu e real mosu, el a preluat caracterul de pe la 20 de rr.lma
Disturber Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ce la multi ani ma jegule? nu e deajuns ca si-a batut natura joc de tine ? vi aici sa iti bati joc si de munca altora ? Sa ii furi ? Doar pe Boddom , Donald20 si AdrIaN_MG sunt cei pe care-i stiu furati de tine...copil fara viitor ce esti. Nu stiu cat tupeu poti sa ai in tine. Ai tu bafta ca nu esti dintr-un oras cu multi jucatori de mu.Ca nu mai apucai sa iti urezi singur La multi ani -_- Copil fara viitor ce esti ... Un maare ratat ce esti . Vaai de mama ta. Maarsh draq de pe forumu asta ca ocupi locu degeaba. MARSH !