Jump to content
Velasquez

Droguri

Recommended Posts

Posted

Daca in Romania ar fi legala treaba cu drogurile cum credeti ca ar fi , toata ziua am fi "high"? Ar fi mai bine , ne-am simti mai "plin de noi" , argumentati da , nu ..

Posted

El crede ca in Olanda totul e roz :D

In Amsterdam poti sa cumperi si sa fumezi doar in locuri amenajate...Daca te prinde politia pe strada cu ea risti puscarie.Cea din magazine este foarte slaba si foarte ieftina..daca ar fi magazine ca alea in romania ar fi niste preturi imense .

Posted

Au mai fost topicuri despre droguri, 214423 de pagini, certuri, scandaluri, suspenduri, warn`uri etc. :D

O sa fie inchis si asta ;)

Dar totusi, parerea mea ? Legalizati marijuana !

Pt. cei impotriva marijuanei, vizionati asta :

!
Posted

Uite o prietena de a mea (e mai mult decat o prietena :P ) locuieste in Olanda , mi-a spus ca se poate droga dar nu in cantitati mari si mi s-ar parea buna ideea sa ne drogam si noi :> , asa probabil ar fi viata mai fericita a romanului fiind "high" zilnic si schimband "reteta" zilnic , din tzuica de casa in marijuana :)) .

Ar trebui lasat topicul deschis si sa vedem ce comenteaza fiecare :) .

Posted

El crede ca in Olanda totul e roz :D

In Amsterdam poti sa cumperi si sa fumezi doar in locuri amenajate...Daca te prinde politia pe strada cu ea risti puscarie.Cea din magazine este foarte slaba si foarte ieftina..daca ar fi magazine ca alea in romania ar fi niste preturi imense .

Am vazut la stiri de curand ca in olanda e ILEGAL sa fumezi tigari normale in public...dar marijuana este LEGAL :blink: cum vine asta :-?? ,nu stiu :|

Posted

Eu cred ca tu ai o varsta la care nici nu ar trebui sa stii ce-i ala drog.

De acord cu tine....parerea mea- o prostie chestia asta cu marijuana legala....Toti zic "e misto sa ne drogam" -cred ca vor sa incerce doar de curiozitate...

Posted

E bine si cum e. Oricum prea curand nu se va legaliza nimic pe la noi ( nici macar prostitutia :D ) asa ca daca vrei sa fumezi sau altele gaseste pe cineva care are :))

Posted

si mi s-ar parea buna ideea sa ne drogam si noi :> , asa probabil ar fi viata mai fericita a romanului fiind "high" zilnic si schimband "reteta" zilnic , din tzuica de casa in marijuana :)) .

Ar trebui lasat topicul deschis si sa vedem ce comenteaza fiecare :) .

Ma tu ai vazut ce ai scris aici ? :blink: Cred ca nu gandesti :crazy:

Oricum chestia cu drogurile e o prostie :|

Posted

ai vazut prea multe filme sincer acum... crezi ca daca fumezi esti mare si tare ? dimpotriva ajungi mai repede la bulau si de acolo la ..... ce se mai intamplat prin inchisoare nu e mare lucru .. in plus daca devii dependent de droguri ai f.mari sanse sa devii dependent mai pe scurt o sa iti dai si ultimii bani pe droguri si in curand o sa ... R.I.P.

P.S nu inteleg ce vedeti voi la droguri sa moara bibi elefantu daca inteleg...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...