Jump to content
K-Draku

Cum e mai bine..sa ai un frate ..o sora sau sa fii singur si de capul tau?

Recommended Posts

Posted

Imi place ca la voi totul este roz. Fratii te iubesc, surorile te iubesc, banii pica din copaci, dumnezeu te apara de toate si esti un zeu in propriul univers.

N-am vazut pe nimeni in thread-ul asta gandindu-se si la partea opusa, ca poti avea un frate/sora sa te "dusmanesti" cu el/ea pana in mormant.

P.S : Partea cu "nu-mi place sa impart" e doar un pretext, fiecare are motivul lui.

Unii vad partea plina a paharului, altii pe cea goala.

Banii nu vad ce legatura au. Este vorba daca ti-ai dori un frate sau o sora, sau cum e mai bine sa fii, singur la parinti sau nu, si nu daca ti-ai dori unul, doi sau mai multi copii (unde intervine partea materiala). Banii sunt problema parintilor, tu ca si copil n-ai niciun amestec. Tot ei decid daca vei fi singur sau nu.

ps. Nu mi-ar placea ca sora mea sa gandeasca la fel ca mine, sa se comporte la fel ca mine, sa aiba aceleasi gusturi...etc., cum spuneau altii mai sus.

Posted

Unii vad partea plina a paharului, altii pe cea goala.

Chestia e ca eu vad ambele parti. Sunt prea multe lucruri marunte ce ar afecta (sau nu) soarta copilului/copiilor.

Posted

Parerea mea ca cel mai bine e sa fii singur la parinti..

Eu am un frate mai mare si imi mananca zilele.. :angry1:

Sa nu mai pomenesc certurile pe calculator.. care oricum e al meu.. dar e mai putin important :))

Posted

Cand esti mic cel mai bine e sa fii singur la parinti deoarece nu trebuie sa-ti imparti jucariile,dulciurile,banii de buzunar cu fratele/sora. Dar cand esti mai mare,cand parintii tai "cad la pat" e bine sa ai pe cineva alaturi cum ar fi un frate o sora,sa va sfatuiti aman2 cum puteti sa va ajutati parintii mai bine ( insa poate fii o problema cu mostenirea :D ).

Posted

e bine sa ai pe cineva care sa iti fie alaturi. eu am o sora mai mica (18 ani) si sincer.. chiar daca ne-am certat, uneori ne-am si batut, imi este bine cu ea si n-ash da-o pe nimic in lume.

Posted

Am o sora.Am 14 ani ea are 18.Cand eram mici nu ne intelegeam deloc.Acuma am iceput sa ne intelegem mai bine. E bine sa ai o sora sau un frate.Singur cand ai o problema cu parintii cu cine sa te consulti? , cu fratele sau sora :)

Posted

Din punctul meu de vedere este mai bine sa nu ai frati/surori, deoarece trebuie sa imparti cu ei diverse lucruri iar mie cel putin nu mi-ar conveni (poate ca nu am si nu stiu prea bine cu este).

Posted

hehe, esti cam egoista :P. Te-ai gandit ca poate parintii il iubesc mai mult pe cel mai mic, si de aia nu il lasa sa se duca unde merge si fratele sau mai mare? Sunt mai protectori de felul lor. Daca diferenta de varsta intre doi frati este destul de mare, de exemplu unul de 14 ani si unul de 20, ar fi ceva normal sa nu-l lase pe cel mic sa mearga unde merge si fratele sau. Este prea mic pentru cluburi, discoteci si alte orgii. In ziua de azi copiii de 14 ani, au asteptari destul de mari.

eh eu ma refeream la diferente de varsta gen 2ani k normal nu-l poti lasa pe unu de 14 ani in locurile unde umbla ala de 20...si ai dreptate sunt egoista...dar nu stiu m-am gandit mai bine si chiar mi-ar placea acum sa am un frate dar mai mare ca mine cu vreo 2-3 ani si sa fie intelegere nu sa ne omoram prin casa...:P

Posted

I have a Brother ... sunt momente cand e cul si alte momente cand nu este cul ......... :D ......... are doar 11 ani dar na ce sa ii faci ........ te obisuiesti cu timpul :) .

ar fi bun un frate cu care sa fac deathmatch prin casa :rofl2:

asta pateste fratemiu ` :))

Posted

Din punctul meu de vedere este mai bine sa nu ai frati/surori, deoarece trebuie sa imparti cu ei diverse lucruri iar mie cel putin nu mi-ar conveni (poate ca nu am si nu stiu prea bine cu este).

da dar te obisnuiesti cu timpul :)) ......... fratemiu cand nu accepta ce vreau eu .......fac putin :argue: ... apoi zice :bye2: :crybaby: ..... si ma cert cu mama din cauza lui :)) ........

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...