Jump to content
K-Draku

Cum e mai bine..sa ai un frate ..o sora sau sa fii singur si de capul tau?

Recommended Posts

Posted

Sunt singur la parinti ... si chiar nu`mi doresc frati. Pt. ce ? Ca sa trebuiasca sa impartesc cu el tot ? Nea, nu mersi, e bine asa cum e ! ;)

Zici asta ca nu stii cum e sa ai o sora/frate .

Eu zic ca nu te poti baza in nici un tovaras cum poti intr-un/o frate/sora ;)

eu am o sora si nu-mi pare rau ... as fii vrut sa fie mai mare dar in nici un caz nu-mi doresc sa nu se fii nascut :)

Posted

Ok,daca va mai fi cazul iti dau un PM sa'ti cer voie.

Din cate stiu eu nu-mi esti prieten (mda, am uitat sa specific in postul anterior la ce ma refeream mai exact).

Subiectul asta e greu de dezbatut pe LM, pentru ca din ce am citit in thread-ul asta, nimeni nu s-a chinuit sa reflecteze la ce trebuie, ci a preferat sa vorbeasca doar din experienta.

Posted

Nu stiti cum e sa aveti pe cine sa va bazati... ca ati renunta la multe lucruri... ati prefera sa impartiti ABSOLUT TOT... :)

word.

e mult mai bine cu sora/frate desi cateodata iti face zile fripte :P ...

Cred ca 2 copii sunt de`ajuns.

Posted

eu sunt singura la parinti si e prea bine :X adica te simti altfel cand sti ca totul este pentru tine,ca ai tai muncesc sa-ti asigure tie conditii necesare si etc...n-as putea sa traiesc stiind ca cineva ar putea sa-mi manance ciocolata de pe masa :blink: sau ca ai mei ar iubi pe cineva mai mult decat pe mine (chiar daca toti parintii spun "ca iubim pe toti la fel de mult" copilul simte cand fratele sau sora este privilegiat in diverse situatii GEN: mama ma duc si yo undeva cu prietenii NU ca inca esti mic si nu te las acolo....da dar uite ca fratemiu se duce...el e mai mare decat tine :violent:

solo rullz :D

Posted

eu sunt singura la parinti si e prea bine :X adica te simti altfel cand sti ca totul este pentru tine,ca ai tai muncesc sa-ti asigure tie conditii necesare si etc...n-as putea sa traiesc stiind ca cineva ar putea sa-mi manance ciocolata de pe masa :blink: sau ca ai mei ar iubi pe cineva mai mult decat pe mine (chiar daca toti parintii spun "ca iubim pe toti la fel de mult" copilul simte cand fratele sau sora este privilegiat in diverse situatii GEN: mama ma duc si yo undeva cu prietenii NU ca inca esti mic si nu te las acolo....da dar uite ca fratemiu se duce...el e mai mare decat tine :violent:

solo rullz :D

hehe, esti cam egoista :P. Te-ai gandit ca poate parintii il iubesc mai mult pe cel mai mic, si de aia nu il lasa sa se duca unde merge si fratele sau mai mare? Sunt mai protectori de felul lor. Daca diferenta de varsta intre doi frati este destul de mare, de exemplu unul de 14 ani si unul de 20, ar fi ceva normal sa nu-l lase pe cel mic sa mearga unde merge si fratele sau. Este prea mic pentru cluburi, discoteci si alte orgii. In ziua de azi copiii de 14 ani, au asteptari destul de mari.

Eu am o sora mai mare, si ma bucur ca nu sunt singur la parinti. Desi am avut de impartit destule chestii pana acuma, nu m-a deranjat deloc. Este altfel cand stii ca mai tarziu, cand nu veti mai locui sub acelasi acoperis, este totusi cineva la care poti apela oricand, care te va sustine in orice situatie, si va fi alaturi de tine la bine si la rau. Cum spunea cineva, prietenii vin si pleaca, dar fratii raman. Intotdeauna vei putea apela la frati/surori, in orice circumstante, pe cand la prieteni, mai rar... Rudele au si ele destule probleme de-ale lor.

Frate nu mi-as fi dorit neaparat sa am, e perfect doar o sora.

Posted

omg ce egoisti sunteti unii :))=)) eu nu mas supara daca as avea un frate sau o sora :-j

anthyc iti dau eu surioara mea de 10 ani, ok? dar.. sa nu vii dupa 1 sapt la mine ca nu mai poti de nervi.

mai bn e sa fii singur, sti ca nu te bate nimeni la cap, toti credeti ca daca aveti pe cnv.. e mai bn, da e mai bine, daca e de varsta ta, sau gandeste cum gandesti tu, atunci da :D

Posted

Eu am un frate mai mare cu un an , e bine si nu e bine .

E bine pentru ca sarim unu pentru altu in caz de ceva si ne ajutam unu pe altu cand sunt probleme.

Nu e bine ca ma cert cu el pentru ca el este mai mare si-mi impune unele lucruri .

Dar cred ca e mai bine sa ai un frate decat o sora .

Posted

Zici asta ca nu stii cum e sa ai o sora/frate .

Eu zic ca nu te poti baza in nici un tovaras cum poti intr-un/o frate/sora ;)

eu am o sora si nu-mi pare rau ... as fii vrut sa fie mai mare dar in nici un caz nu-mi doresc sa nu se fii nascut :)

a da...sa vezi certuri/scandaluri pe averi,sa vezi cand o sa te dezamageasca cel care iti e frate...Aceste lucruri dor mai rau decat orice pe lume...Decat sa iti pui toata increderea intr-un frate.sora si sa te lase balta mai bine iti pui 50 % intr-un prieten ;)

Inntr-o familie modesta e greu sa fie mai multi copii.Mai bine singur decat sa impart si nimicul pe care il am cu fratele/sora

Posted

e super sa ai frati, surori mai mari :D te mai scot de la parintzi sau iti iau apararea, huh sunt multe avantaje

Deci e mai bine cu frati :nanana:

P.S. mai mari

Posted

eu am un frate mai mic cu 3 ani...eu 14 el 11...si nu-mi prea place sa il am pe capul meu, dar asta. oricum odata a lipsit o saptamana ca a fost in cantonament si eu m-am plictisit rau de tot. ca noi mai vorbeam ne mai imparteam cativa pumni :D chesti din astea.

p.s: fratemiu paraste tot...dar stiu cheia, incep sa rad de el si maicamea nu-l crede :)) ca stie ca e un mincinos :))

Posted

eu am un frate mai mic cu 3 ani...eu 14 el 11...si nu-mi prea place sa il am pe capul meu, dar asta. oricum odata a lipsit o saptamana ca a fost in cantonament si eu m-am plictisit rau de tot. ca noi mai vorbeam ne mai imparteam cativa pumni :D chesti din astea.

p.s: fratemiu paraste tot...dar stiu cheia, incep sa rad de el si maicamea nu-l crede :)) ca stie ca e un mincinos :))

Ce urat.Eu m-as folosi de el:))Glumeam.

Nu cred ca as prefera frate sau sora sau daca as avea , sa fie de varsta mea , nu mai mic sa-l dau cu capu de pereti sau mai mare sa ma iau la cutite cu el:D.

De obicei cand fac ceva (la calculator de exemplu) , ma enervez cand cineva umbla ,stiu eu ca l-am facut intr-un fel si asa trebuie sa fie.

Guest smiley_real92
Posted

mai bine cu...eu am si nu'mi pare rau ;)

Posted

Hmm... m-am gandit cateva zile pana sa postez...

Eu sunt singura la parinti... problema e mai complicata pt ca am un frate din partea lui mami, dar nu am crescut impreuna, nu sta in tara, ne vedem cateva zile pe an cat vine in vizita, el e cu 14 ani mai mare decat mine asa ca niciodata nu m-am considerat ca avand frate.

Mi-as fi dorit o sora sau un frate... cu mine tot timpul... ar fi fost cineva in care as fi putut avea incredere si care m-ar fi iubit neconditionat. Asa trebuie sa-mi pazesc spatele constant.

In afara de asta m-ar fi salvat de multa plictiseala ca si copil :))

In afara de asta... despre impartit... sunt destul de tipicara (unde pun lucrurile acolo imi place sa le gasesc, pe comp am o anumita ordine... mai ales cu compul sunt foarte posesiva si nu-mi place sa umble nimeni). Poate daca as mai fi crescut cu cineva nu as fi fost asa... mi-ar fi ameliorat unele din trasaturile de caracter negative.

Posted

solo= egoist

In fine sa zicem: esti mai mic, te duci cu familia intr-un concediu si nu prea gasesti copii de varsta ta. Oare e mai placut sa stai singur, sa stai mereu pe capul parintilor sau sa stai cu fratele/sora ta? Apoi daca e sa se intample ceva, poate ca atunci cand copilul e mai mic nu, dar apoi cand creste sa vezi ca baga niste abureli pentru tine, si te scoate din unele chestii la care ai iesi sifonat in fata parintilor. Apoi <eu nu am ajuns sa pasul asta inca> dar cand te casatoresti oare iti e mai usor sa imparti cu celalalt atunci cand esti singur/a la parinti sau cand mai ai frati/surori? Avantajul de a fi singur la parinti este doar o impresie, adica nu e real!

Apoi cu o persoana pe care o stii dinainte sa te stii pe tine e altfel.. normal ca ai incredere in ea/el. Si cred ca e singura persoana careia i se rupe sufletul de tine cu adevarat!

Posted

e bine cu frate ... mai ai pe cine sa bati din cand in cand :D ... singur e plictisitor uneori

daca e sa am copii mi-as dori 1 fata si un baiat .. sau 2 baieti si 1 fata

Posted

Cand esti mic spui k e bine sa fi singur la parinti sati cumpere numai tie jucarii s.a dar cand esti mai batran pe la 40 de ani e bine sa ai si un frate sau o sora sa te mai ajuti cu ea.(parerea mea :D

Posted

Am un frate mai mic cu 2 ani si nu l-as da pe nimic cu toate ca ne luam la cearta uneori. E fratele meu si pot avea incredere in el indiferent de situatie.

Nu am avut niciodata o situatiae materiala buna, nici macar de nivel mediu dar nu m-a deranjat sa impart totul cu el.

E incredibil cat de egoisti pot fi unii. Cand aud "de ce sa am un frate ?! sa impart totul cu el".

Este clar la ce te poti astepta din partea unor astfel de oameni. E clar ca i bine sa-i ai doar ca prieteni de-o bere sau ceva, atat nimic mai mult. Eu unul incerc sa ma feresc de astfel de oameni. Nu stiu ce inseamna "a da, a iubi, a ajuta la greu".

Posted

Nu stiu ce inseamna "a da, a iubi, a ajuta la greu".

Imi place ca la voi totul este roz. Fratii te iubesc, surorile te iubesc, banii pica din copaci, dumnezeu te apara de toate si esti un zeu in propriul univers.

N-am vazut pe nimeni in thread-ul asta gandindu-se si la partea opusa, ca poti avea un frate/sora sa te "dusmanesti" cu el/ea pana in mormant.

P.S : Partea cu "nu-mi place sa impart" e doar un pretext, fiecare are motivul lui.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...