Jump to content
K-Draku

Cum e mai bine..sa ai un frate ..o sora sau sa fii singur si de capul tau?

Recommended Posts

Posted

Nu mai vorbiti tampenii cum ca imparti totul cu fratele sau sora. Nu neg faptul ca mai trebuie sa ii ajuti sau sa te ajute , dar asta doar te face sa fii o persoana mai buna si mai altruista. Am un frate cu care ma mai cert din cand in cand , dar fiecare e cu viata lui , cu banii si lucrurile lui. Nu am patit inca vreo faza in familie in care sa mi se impuna sa impart ceva sau chestii de genul asta. Fiecare am beneficiat de aceeasi dragoste parinteasca si de aceleasi resurse materiale. La urma urmei cu un frate/sora ramai toata viata pe cand multi din prieteni vin si pleaca.

Posted

cu un frate/sora ramai toata viata

Chiar crezi ?

Posted

Aproape in toate replu-urile celor singuri la parinti care au raspuns cu Nu, am vazut ca motiv "nu imi place sa impart" , daca asta e motiv sa nu iti doresti un frate/sora, nu ganditi ce vorbiti. Nici eu nu am frate/sora, desii mi-as fi dorit din tot sufletul, sa am cu cine petrece timpul , sa am un umar pe care sa pot plange, sa-i zic problemele mele, sa-l ascult etc.. Sa nu trebuiasca sa apelez mereu la parinti, iar cand parintii mor ce o sa faci ? Ramai singur pe lume. Rudele la inceput te ajuta cum pot si ei, dar nu te pot ajuta mereu si mereu. Asa ca faceti bine si ganditi inainte sa ziceti ceva.

@ inm word :tiphat:

Posted

Se vede ca nu ai frate, ce crezi ca o sa faca ce vrei tu?

Daca citeai tot reply, probabil observai fraza in care am zis ca nu am frate/sora, dar in fine. Daca sti cum sa te intelegi cu el de mic, crede-ma ca te poti intelege de minune cu el toata viata. Dar daca incepi sa il cicalesti, sa-l bati sa-l pui sa faca munca ta si multe alte chestii, nu prea cred ca o sa te intelegi bine cu el.

Posted

Daca citeai tot reply

Da ti-am citit tot reply-ul si zic ca daca ai fi avut frate nu cred ca ai mai avea aceasi parere.

Fratii fara sa le face ceva, sunt enervanti, profitori si nu muncesc deloc...crede-ma am experienta

Posted

hmmmmmm, am un frate..cu 10 ani mai mare de cat mine..

eu zic ca este bine sa ai un frate/sora mai MARE decat tine..bineinteles ca in orice relatie frate/sora mai exita si unele "razboieli" ,zic eu din cauza diferentei dintre varste mentalitati diferite..dar ..conteaza ca iti este FRATE..si mai conteaza sa menti o relatie buna cu el , caci el va fi alaturi de tine mereu..si te va ajuta..si la bine si la rau :P

Posted

eu am o sora mai mica cu un an ca mine, dar dupa parerea mea mai bine ar fi fost un frate deoarece daca mi se intapla ceva sau vreau sa fac ceva as avea cu cine sa vorbesc , pe cine sa ma bazez

Posted

neah nu doresc... ca dupaia nu mai apuc la comp... :|

amin to that.. nici nu stiti ce kong fu / wrestling fac eu cu sormea k sa stau la PC :box:

p.s: mai e putin si plaeaca la facultate :hello:

Posted

am o sora mai mare cu 2 ani decat mine, si in ciuda faptului ca o tachinez tot timpul si ne certam foarte des , nu-mi pot imagina cum ar fi fost fara ea.. zgarciti sunt cei care zic ca nu vor frate/ sora sa imparta PC / bani/masina/ etc.. de ce trebuie sa impartiti? mai simplu, cumparati cate 2 din fiecare si gata..

o sa vedeti cand ramaneti fara parinti si fara prieteni cum e sa aveti un frate sau o sora, stiti ca va puteti baza pe el/ea , ca puteti discuta probleme, etc.

Posted

sunt avantaje si dezavantaje in ambele cazuri:

Cu frati/surori - poate vrei sa ai un moment de liniste si singuratate si nu ai parte...ca vin pe capul tau, ti se da in grija celalalt, ecc Dar si parte buna cand te ajuta sau apara, ecc

Singur beneficiezi de toate, dar ce fericire e aia cand nu ai cu cine imparti bucuria frateste, pe limba ta de tanar, adolescent...

Ploua afara, nu poti iesi din casa...cu cine te distrezi? (lasand la o parte computeru' )...si lista e lunga in ambele cazuri...

Posted

Sora- cu 10 ani mai mare ca mn... ;;)

Frate- cu 9 ani mai mare ca mn :))

Sora vitrega (adoptata) - cu 7 ani mai mare ca mn :P

Despre sor`mea pot sa spun ca`mi e ca o mama... Ati vrea voi sa aveti o sora ca ea :> :wub:

Frate`miu ma mai cearta cand fac cate`o "prostioara" :))) da` si frate ca el v`ati dori... :)

Cu Jorj ma inteleg destul de bine... :)) ne mai batem uneori, da` se mai intampla si pe la case mai mari... =)))

Nu stiti cum e sa aveti pe cine sa va bazati... ca ati renunta la multe lucruri... ati prefera sa impartiti ABSOLUT TOT... :)

Posted

zgarciti sunt cei care zic ca nu vor frate/ sora sa imparta PC / bani/masina/ etc

Pacat ca intelegeti doar jumatate din "problema", gawd.

Sora- cu 10 ani mai mare ca mn...

Frate- cu 9 ani mai mare ca mn

Sora vitrega (adoptata) - cu 7 ani mai mare ca mn

HOLY SHIT ! Cum naiba sa te faca dupa 10 ani ? :rofl2: Nu esti prima, am avut si inca mai am prieteni care au surori/frati mult mai mari decat ei, dar ... ce naiba e in capul parintelui sa mai faca un copil dupa 10 ani de la primul ? o_O

Posted

Suntem 4 frati si e ok.

HOLY SHIT ! Cum naiba sa te faca dupa 10 ani ? :rofl2: Nu esti prima, am avut si inca mai am prieteni care au surori/frati mult mai mari decat ei, dar ... ce naiba e in capul parintelui sa mai faca un copil dupa 10 ani de la primul ? o_O

Si care e problema?ce e de ras in asta?Trebuie sa'ti explice cineva de ce si cand face copii?

Posted

Si care e problema?ce e de ras in asta?Trebuie sa'ti explice cineva de ce si cand face copii?

Pai cam da, personal daca as face un copil la 25 de ani, la 35 de ani nu as mai face unu, pentru ca n-am chef cand se face mai mare sa ma sa-mi zica "bunicu'" + ca deja primul copil o sa fie mare.

Daca ai chef sa faci copii, ii faci la o distanta mai mica de varsta nu unul acum, altu' peste vreo 10 ani si hai ca poate la 50 mai fac unu ca si asa ies la pensie. Multe familii se plang ca n-au bani, dar ei au 2-3 copii ... devine prosteasca treaba.

Posted

am sora de 20 de ani si e ok (astia de la cs luati cucu :D )

si noi o iubim f mult :wub:

Am un frate mai mare cu aprox. 2 ani. Cateodata e bine sa ai un frate/sora mai mare, el se duce la scoala/liceu/facultate primul si tu poti afla daca e frumos acolo, cum e cu invatatul .. etc. Te poate ajuta cu scoala, cu bani (frate-meu stie :D) si intodeauna unde-s 2 ... stiti voi restul.

Partea rea e ca trebuie sa imparti cu el mai toate cele si na si daca pleaca undeva, cam stai cu griji :P

Posted

Pai cam da, personal daca as face un copil la 25 de ani, la 35 de ani nu as mai face unu, pentru ca n-am chef cand se face mai mare sa ma sa-mi zica "bunicu'" + ca deja primul copil o sa fie mare.

Daca ai chef sa faci copii, ii faci la o distanta mai mica de varsta nu unul acum, altu' peste vreo 10 ani si hai ca poate la 50 mai fac unu ca si asa ies la pensie. Multe familii se plang ca n-au bani, dar ei au 2-3 copii ... devine prosteasca treaba.

eh... s`a intamplat... :))

si noi o iubim f mult :wub:

Am un frate mai mare cu aprox. 2 ani. Cateodata e bine sa ai un frate/sora mai mare, el se duce la scoala/liceu/facultate primul si tu poti afla daca e frumos acolo, cum e cu invatatul .. etc. Te poate ajuta cu scoala, cu bani (frate-meu stie :D) si intodeauna unde-s 2 ... stiti voi restul.

Partea rea e ca trebuie sa imparti cu el mai toate cele si na si daca pleaca undeva, cam stai cu griji :P

Cam asa e si cu sor`mea... ea ma "sponsorizeaza" mai mult :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...